Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcageri
tag
Sziasztok!
Valaki kérlek segítsen. Van egy ASUS P5QL-CM lapom q8300al és nem tudok 2,66ghznél feljebb menni, afelett újraindul és hibaüzenet.
Semmi esély és full antituning lap vagy valaki tud segíteni felmenni 3 ghz elég lenne nekem köszi előre is -
Barcageri
tag
szia.
szeretnék venni egy asus p5ql-pro-t de nem tudom mennyire tudnék vele tuningolni? q8300-at szeretném 3-3,2ghzig felrángatni.tudnál segíteni h mennyire jó lap? -
Barcageri
tag
sziasztok
ha innen letöltöm a bios frissítést:
http://www.asus.hu/product.aspx?P_ID=KO1Q2EGHFX3qBo5U
az segíthet valamit a tuningban vagy kizárt? melyiket érdemes leszedni? -
Barcageri
tag
hi
asus p5ql-pro jó tuningra? q8300hoz kéne 3-3,2ghz-ig. -
Barcageri
tag
sziasztok
az lehetséges hogy asus p5ql-cm-el 166mhz-et tudok tuningolni max? q8300-am van.
feszkó emelést nem látok sehol:s bios frissítés segíthetne vagy reménytelen? -
Barcageri
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni mert nagy bajom van:S.
Van egy ASUS P5QL-CM alaplapom q8300(2,5) proci. Szeretném tuningolni fsb-t átállítottam 333-ról 355-re itt szépen megy 2,68ghzen.2,7en beenged de később lefagy,ezután meg gép lezár, újraindít kiirja hogy failed overclocking. cpu vcore voltagenel ienek vannak csak: 0mv 50mv 100mv 150mv. Mit tudnék csinálni,mert 2,8ig akarom csak, vagy ez az alaplap ennyire nem tud semmit csak 150mhzet? help pls.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest