- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz Dialovo #10072 üzenetére
A foglalat nem serult meg? Azert en atneznem a helyedbe! A tap, vga mukodik rendesen? Nincs esetleg egy hasonlo gep, amivel osszekombinalhatnad az alkatreszeket, hogy kiprobald?
Azt is teszteld, hogy csak 1 ram modult teszel a gepbe, nekem volt olyan, hogy neha meggajdult a lap es nem volt hajlando elindul 2x2GB rammal elsore. Utana megprobaltam 1 modullal elindult, utana masik ram is bekerult es kifogastalanul ment. Ezt a hibat altalaban aramszunet utan szokta produkalni
Nekem is ideje lenne mar egy szunetmentest beszereznem
-
samu74
addikt
válasz Dialovo #10075 üzenetére
Elemet vedd ki,24 pines meg a 4 pines tápkábelt húzd ki,cmos jumpert 5 percre tedd át majd vissza mindent.Proci lábakat nem hajlítottad el?
nevo: fentébb írta hogy "Próbálom indítani, a ventil felpörögnek de aztán nem csipog nem tölt be."Szóval nem hiszem hogy zárlat lenne...
-----------
-
JanR
addikt
válasz Dialovo #10093 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagytok veled, de nekem az a kep amit Dialovo belinkelt kicsi es nem nagyon latom rajta a szamokat, csak ha 2 mm-re vagyok a monitortol.
Ha esetleg tudsz, akkor belinkelhetnel egy nagyobb kepet, akkor meglatnam, hogy is mennek azok a mushkin ramok oxidalodva
-
Hawk1979
őstag
válasz Dialovo #10100 üzenetére
Te miről beszélsz? Milyen 1Mb? Bármekkora felbontású kép,mondjuk 1920*1600ig 80%-os tömörítésű jpg-ben kisebb mint 1Mb !
És az meg már vicc,hogy lefényképezed a monitorod képét és azt nagyítod fel...
Ha pedig egy kis felbontású JPG képet utólag nagyítanánk bármilyen progiban,akkor pixel háború lenne az eredmény. -
Hawk1979
őstag
válasz Dialovo #10108 üzenetére
Egy kisfelbontásban mentett képet utólag grízestészta nagyítani.Pláne ha JPG.De majd rájössz.Igen mindig ennyi bajom van,ha hülyeséget csinál vagy mond valaki,és utána azért még kapálózik,hogy megvédje a hülyeségét...
De ebből ennyi nekem elég is,ez nem a képszerkesztés ovisoknak topic. -
samu74
addikt
válasz Dialovo #12532 üzenetére
Biosban mennyit lát?Vagy az Aida64?Tuti hogy 64 bites az oprendszer?
blizzrd: nézd meg hogyha a dram voltage 2,2 volt és az NB voltage meg 1,3 volton van, mit produkál.
szabifotos: a 0-ás sata portra van a kötve a vinyó?Piros színű sata aljzaton van?Hard Disk Sentinel szerint rendben van a vinyó?
[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest