- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Hawk1979 #2251 üzenetére
Nekem is SE telóm van.
Most küldött egy email-t a SE, hogy nyilván le akarom cserélni egy újra, válasszak hát. Magyarán hivatalosan igazolták, hogy szar a termékük.
Sok-sok tapasztalatom alapján úgy vélem, marketing-képzésre alapfeltétel az idiotizmus.
Persze az is valószínű, hogy a rabszolga-fogyasztók többsége olyan idióta, aki az ilyen ajánlatok hallatán sem próbálja meg aktivizálni azt a kevés agysejtjét, amelyek az iskolák után még működőképesek maradtak, hanem rohan a boltba megint venni egy darab szart.
Nem feltétlenül SE telót, hanem bármit.
Én is láttam (volt nekem) CF-öm, amely hozott akár 70%-os gyorsulást is, HA rendesen támogatta az adott játék (lásd a tesztjeimet). Éppen ezért szar a CF, szóval te is igazoltad a véleményemet.
A Force3D Logi joyom meg egy kupac szar. Alig játszottam vele, mégis tönkrement.
Mindig logikus vagyok, és megalapozott a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest