Új hozzászólás Aktív témák
-
lacaci71
csendes tag
sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Azt szeretném megtudni, hogy az asus p5k green alplapon hogyan kell bios resetet csinálni, azon kívül hogy ki veszem a bios akkumlátort, mert volt olyan alaplapom, hogy elég volt 5 percre ki venni, deolyan is, hogy 24 óra kellett neki. Nekem is az a bajom vele, hogy 1 éve vettem a lapot, de csak most akartam össze rakni. Rendesen össze raktam, a monitor világít, az lcd monitor üzem ledjezöldről narancsra vált mikor beindítom a gépet, de nem ad képet, még a biost sem mutatja! próbáltam egy pci e kártyával, és egy agp-sel is(mindkettő működik a másik gépben ) ,de egyikkel sem ad képet. és nem is sípol. A memoria egy DDRII 512mb 667 Mhz, a proci egy D915ös 2x2.8 as , 800as fsb-vel. elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest