Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel az ASUS notebook topic-ban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
mg36
tag
Vettem még márciusban egy Asus k55vj-sx131d típusú laptopot. Nagyon örültem neki, minden szépen futott rajta, de kb. egy hónap múlva a képernyőn megjelent egy fehér csík. Elküldtem a szervízbe, kicserélték. De amit megláttam az új képernyőt, elkeseredtem, ugyanis nagyon rossz a betekintési szög, rossz a felbontás
. Kis idő múlva felhívtam a szervízt, reklamáltam. Azt mondták ez nem hiba, a beszállító ilyet küldött. Egyébként megnéztem MonInfo-val és egy kínai márkátlan 10000 Ft-ot érő képernyőt tettek bele (B156XTN02.2). Volt-e valakine hasonló esete? Van-e értelme a fogyasztóvédelemhez fordulni? Ehhez viszont a gyári képernyőtípus nevére szükségem lenne. Előre is köszi a válaszokat!
-
mg36
tag
Akad egy kis gondom a kicserélt képernyővel.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lightyear - befektetési app
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest