- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
csibexke
csendes tag
Nem venni akarok bele csak infot rola,tapasztalatot. Na meg az nem tuti hogy ezt a jó fajtát teszik bele. Az egy két hét az nekem sok mert a másik gépem behalt teljesen és ha ezt beviszem akkor semmim se lesz. Usb iró meg jó a másik géphez is a hordozás nálam a legkevesebb
Csak azért is kicseréltetem a szervizbe az irót. 200.000 ft os géphez ien ratyit adnak? Kicsit bosszantó. Ha valami hibabeütne most amihez cd kell akkor meg cseszhetem. Még jó hogy az adatokat usb s maxtor vinyon tartom. Ott biztonságba van
-
csibexke
csendes tag
Ja a hiba ugyan az rw cdt nem törölt le teljesen. A végén lefagyott és semmi reakció s végül le se törölte
Most meg tök szar.
-
csibexke
csendes tag
Na erre rájöttem hogy gagyi,de szerviztöl tartok kicsit. Mi van ha megbuherálják nekem máshol is? Most pl akku vagy bármi. Na meg az adatok jelszó meg stb. Panasonic? Tipust tudsz mondani? Utánanéznék neten mit irnak róla. Szerinted ha hajlandóak azt beletenni amit én akarok akkor mennyi idö? Nem szeretném minden hetemet ott tölteni a szervizben
Iron kivül semmi baja a gépnek de vonzodom az usbs iró felé
-
csibexke
csendes tag
Helló minden kedves fórumozónak
Én is az Asusos notebookok táborához tartozom és van is egy problémám. Elromlott a cd irom. Látom ezzel a tipussal már volt itt probléma:
TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A Szóval eccer csak megunta magát és a cdre nem reagált. A dvd tökéletesen müködik benneszépen gyorsan beolvassa de a cdt felsem ismeri. Se az xp lemezt se az asus lemezt. Semmi ami cd vagy ujrairos cd. Advd minden formáját kezeli.
Ilyenkor mi van? Szinte még semmire se használtam de már rossz
Más: Tök mindegy milyen irot teszek a gépbe ami notebookhoz való? Szóval bele fog illeszkedni? Köszi minden hozzászólást és segitséget.
Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest