Keresés

Aktív témák

• Louis Gara

tag

válasz Fifi #1428 üzenetére

Szerintem el megy 4-órát, ha netezem, de még nem próbáltam az az igazság, egyszer kb használtam 2-2.5 órát, és akkor volt 35 százalékon az akku, igaz nem játszottam, meg semmi extra.
    Viszont az biztos, ha x700 nélkül veszed akkor mégtovább fut, viszont a Dellbe két akkut nyomhatsz. csak akkor már 100 ropi a különbség, ha nézd az Asus x700 nélküli megfelelőjét.

A dell könnyebb is fél kilóval. Ha én betszem az enyémet a táskába, pluszt töltő, akkor már vállhuzós egy picit, dehát valamit valamiért.
    A haveromnak van egy 12-es kijelzős dellje(lehet, hogy csak 10-es), hát az nagyon remek gép, honalácsapós:) Én is gondolkodtam a Zone notikon, kicsi kijelzővel, 1,5 kilóval, de filmet azért szeretek nézni, és nézek is, szóval kiesett.
    Ha a webcam és a cd konzol döntő lehet (szerintem az) akkor néz körül az Asus felső kategóriájában. Nekem abszolut megfelele az A osztály főleg, hogy itt az A3 és az A6 között nincs akkora különbség mint az autónál, és minden igényt kielégitenek szerintem, két év gari is biztató, én helyedben lehet vennék egy Asus 250 körül x700 nélkül, és a maradék pénzből elmennék sielni:) (az is tud 3d-t, meg filmet, az én régi 400-as gépem is falta a filmeket, a 16 megás karijával, nevetséges 3d tudással).

Aktív témák