Keresés

Aktív témák

• Louis Gara

tag

válasz Fifi #1545 üzenetére

Nem éppen, de nem mondok semmit róla, mert tényleg nagyon adja..ugyis megtudod:)

Webcam ügyében feladtam, egy olyan progit találtam, ami fotóban menti el, 15 kép/mp elvileg, de csak 640/480 ami nem 1,3 MP. Sajnos akkorát nem tudtam még fotózni. A másik probláma, hogy a szobámba általában elég sötét van normális felvétel készítéséhez, bár amennyiben arcon világítom magam elég jól kivehető minden. De az arcom milyensége alapján szerintem nem melőnyös egy webcamot minősíteni :D Nem mindtha bármi gond is lenne vele.

Szavakban elmondva msn-nél jó a webcam, éppen arra amire kell, nem egy csodakütyű, de kb a telefonok kamerájához lehet hasonlítani. Szépen lágyít és színtéveszt, ami egy átlag felhasználónak lehet fel sem tűnik. A mikrofon nagyon jó, már dolgoztam beépített mikrofonnal, de ez távolról is jól vesz.
    Amennyiben megszerzed a MediaShow azon változatát amit már valamire használni is lehet, szerintem simán lehet rögziteni, hogy milyen minőségben azt nem tudom, de video telefonáláshoz tökéletes ez a cucc. Bátrabbak akár művész filmet is forgathanak vele :)

Aktív témák