- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
musculus
tag
Sajnálom, de nem tudok hitelesen válaszolni, tekintve, hogy nincs nagy tapasztalatom a különböző laptopok hangzásával kapcsolatban.
De igen, jól szól, hangos és van egy kis közép-mély is, és fut egy asusos kis manager is, ami szoftveresen még ehhez képest is nagyon komoly javulást tud elérni, főleg térhatásban.
A régebbi laptopomhoz viszonyítva nagy előrelépés, de az 5000 forintos kínai 2.1-esemhez képest - természetesen - alulmarad hangzásilag.
Remélem tudtam válaszolni, de mondom, nem tartom magam hitelesnek ezzel kapcsolatban -
musculus
tag
Ventillátor? Napokig úgy használtam, energiatakarékos üzemmódban, hogy azt hittem, nem is pörög... Persze, ha meg van hajtva (játék, ilyesmi), akkor van hangja. A fejlett, jó processzor miatt szinte alig kell hűteni. Ha csak programozok vele, néha azt írja ki, hogy 5 óra van vissza, de ezt természetesen csak kikapcsolt háttérvilágítással tudná hozni...
Viszont nekem filmnézés közben a VLC gyors jeleneteknél észrevehetően töri a képet.
A HDD meg kifejetten lassú, a gépet is erősen visszafogja - egy haverom alsó-középkategóriás HP-je magasabb olvasási-írási értékeket produkált.
A billentyűzetet még nem sikerült igazán megszokni. Tökegyforma, egymásba folyó gombok, megkönnyebbülés az egyetem régi(szar) PS/2-es billentyűzeteit használni.
A kijelző csupán csak közepesnek mondható betekintésileg.
Nálam 4GiB RAM, 640 GiB és 5400 RPM HDD, i7-2630QM SandyBridge, DVD-írós, 1366x768 pixeles TN+film paneles kijelzővel ellátott gép van.
Amúgy szeretem, de erősen nem tökéletes.Az lenne a jó kérdés, hogy 249.000 forintért ez elfogadható-e? Ezt én nem tudom eldönteni.
Egyébként úgy jutottam hozzá, hogy az egyik webshopban az ügyfél visszamondta a rendelést, különben még mindig várhatnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx