Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Milyen notebookot vegyek?
 - RAM topik
 - Milyen monitort vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezetékes FEJhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Impressa
őstag
válasz

sombrio

üzenetére
						Lehet, hogy driver problémád van, ezért kérdeztem melyik kártya dübörög. Vagy codecFuttasd le ezt. Ha ezzel nem javul meg, akkor a codec probléma szerintem kizárható.
 - 

cAby
tag
válasz

sombrio

üzenetére
						Kezelhetőséggel épp nem volt bajom, bár tény, hogy a metro felületet soha sem használtam, csak az elején, mert újdonság volt.
De most van időm és kipróbálom a Win7-et is a gépen
Végülis legtöbb driver-t felteszi a Win magától, chipset driver kellene főként, videókártyához meg le lehet tölteni a gyártó honlapjáról, szal szerintem nem lesz probléma ezzel sem. - 

privacy99
senior tag
válasz

sombrio

üzenetére
						Win8, újabb is, jobb is. Simán kattintgatásnál nem lesz különbség, de ha megnyitsz 6-7 programot, akkor biztos vagyok benne, hogy a win8 gyorsabban és zökkenőmentesebben tudja kezelni őket. Plusz nálam alap, hogyha megtehetem, mindig az újabbat szerzem be(Windows-nál főleg)

Az meg a másik, hogy a gépigénye is állítólag valamivel alacsonyabb, mint a 7-nek, tehát ebből lehet sejteni, melyik fogja vissza jobban a gépet.
Ui.: i7-el, 8GB RAM-al mind a kettővel nagyon gyors lesz, már csak rajtad múlik melyik tetszik jobban.
 - 

privacy99
senior tag
válasz

sombrio

üzenetére
						Az én asztali gépemben 1033-as és 800-as RAMok dolgoznak együtt, úgyhogy semmi sem lehetetlen, sőt, talán még a márkájuk is teljesen más. Én megveszem ezt a Kingston RAMot ha estig nem történik valami, kockáztatok aztán csak bejön

Ui.: A HWInfo64 nekem is 800Mhz-et írt, de az AIDA64 már 1600-at, azzal nézd!
 - 

alfa20
senior tag
válasz

sombrio

üzenetére
						szia,
ram-ot garancia vesztés nélkül lehet cserélni/bővíteni, szerintem vidd el megbízható szakboltba ahol helyben cserélik, mert nem biztos, hogy olyat kapsz ami hajlandó együtt működni a mostanival.
otthon is cserélhetsz csak az a gáz ha nem szeretik egymást a mostanival, de az is elkerülhető ha mondjuk aida-ban kiolvasod a 4gb-s modul számát (pl: Samsung M471B5273DH0-CH9) és egy ugyan olyat veszel, akkor elvileg nem lehet gond.ha van mód mindenképp a vásárlás helyén próbáld ki
 - 

nussa5
aktív tag
 - 

nussa5
aktív tag
válasz

sombrio

üzenetére
						Ha az Nvidia vezérlőpultban a 3D beállítások-->képbeállítások megadása előnézettel-->speciális 3D beállítások használata az alapbeállítás. Ebben az esetben automatikusan történik a váltás a 2 videokártya között. De Te is beállíthatod azokhoz az alkalmazásokhoz, amiket az erősebb kártyával szeretnél használni. Használhatod még úgy is, hogy a játék asztali parancsikonján jobb klikk, futtatás grafikus processzorral, nagy teljesítményű Nvidia processzor. Azt azonban nem ajánlanám, hogy mindent a GeForce kártyával futtass, mert ez jelentős hőterheléssel és nagyon kicsi akkumulátoros idővel járna.

Új hozzászólás Aktív témák
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - Jövedelem
 - iPhone topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Milyen routert?
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
 - iPad topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
 - ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx