- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
sombrio #16543 üzenetére
Lehet, hogy driver problémád van, ezért kérdeztem melyik kártya dübörög. Vagy codecFuttasd le ezt. Ha ezzel nem javul meg, akkor a codec probléma szerintem kizárható.
-
cAby
tag
válasz
sombrio #16484 üzenetére
Kezelhetőséggel épp nem volt bajom, bár tény, hogy a metro felületet soha sem használtam, csak az elején, mert újdonság volt.
De most van időm és kipróbálom a Win7-et is a gépen
Végülis legtöbb driver-t felteszi a Win magától, chipset driver kellene főként, videókártyához meg le lehet tölteni a gyártó honlapjáról, szal szerintem nem lesz probléma ezzel sem. -
privacy99
senior tag
válasz
sombrio #16340 üzenetére
Win8, újabb is, jobb is. Simán kattintgatásnál nem lesz különbség, de ha megnyitsz 6-7 programot, akkor biztos vagyok benne, hogy a win8 gyorsabban és zökkenőmentesebben tudja kezelni őket. Plusz nálam alap, hogyha megtehetem, mindig az újabbat szerzem be(Windows-nál főleg)
Az meg a másik, hogy a gépigénye is állítólag valamivel alacsonyabb, mint a 7-nek, tehát ebből lehet sejteni, melyik fogja vissza jobban a gépet.
Ui.: i7-el, 8GB RAM-al mind a kettővel nagyon gyors lesz, már csak rajtad múlik melyik tetszik jobban.
-
privacy99
senior tag
válasz
sombrio #16245 üzenetére
Az én asztali gépemben 1033-as és 800-as RAMok dolgoznak együtt, úgyhogy semmi sem lehetetlen, sőt, talán még a márkájuk is teljesen más. Én megveszem ezt a Kingston RAMot ha estig nem történik valami, kockáztatok aztán csak bejön
Ui.: A HWInfo64 nekem is 800Mhz-et írt, de az AIDA64 már 1600-at, azzal nézd!
-
alfa20
senior tag
válasz
sombrio #16180 üzenetére
szia,
ram-ot garancia vesztés nélkül lehet cserélni/bővíteni, szerintem vidd el megbízható szakboltba ahol helyben cserélik, mert nem biztos, hogy olyat kapsz ami hajlandó együtt működni a mostanival.
otthon is cserélhetsz csak az a gáz ha nem szeretik egymást a mostanival, de az is elkerülhető ha mondjuk aida-ban kiolvasod a 4gb-s modul számát (pl: Samsung M471B5273DH0-CH9) és egy ugyan olyat veszel, akkor elvileg nem lehet gond.ha van mód mindenképp a vásárlás helyén próbáld ki
-
nussa5
aktív tag
-
nussa5
aktív tag
válasz
sombrio #16151 üzenetére
Ha az Nvidia vezérlőpultban a 3D beállítások-->képbeállítások megadása előnézettel-->speciális 3D beállítások használata az alapbeállítás. Ebben az esetben automatikusan történik a váltás a 2 videokártya között. De Te is beállíthatod azokhoz az alkalmazásokhoz, amiket az erősebb kártyával szeretnél használni. Használhatod még úgy is, hogy a játék asztali parancsikonján jobb klikk, futtatás grafikus processzorral, nagy teljesítményű Nvidia processzor. Azt azonban nem ajánlanám, hogy mindent a GeForce kártyával futtass, mert ez jelentős hőterheléssel és nagyon kicsi akkumulátoros idővel járna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest