- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
Újabb játékokkal is játszanál vele? Mert a GT540 már nem igazán birja a gyürödést a mai játékokkal szemben.
Ja és nem túlzok ha azt mondom beépitett hangszórója szörnyű hangot produkál. Illetve a hangkártya hangminősége átlag alatti.
szvsz.kosian24 Driver lesz, nekem is csak a gyári lemezen lévővel volt hajlandó bekapcsolni a ledet rendesen. Próbálj keresgélni, vagy beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
StephenNO1
tag
Láttam én is a hozzászólásodat, én is megkérdeztem mi-miért. Elnéztem én is, nekem van az ismerős körben n-szériás noti, én vagyok a "rendszergazda", igaz pont szervizbe került az is, de ettől független probléma miatt. Ezért jó fórum legalább elbizonytalanítják az embert és felhívják a figyelmét. Visszatérve a boltról kapott vélemény nekem is új volt.
[ Szerkesztve ]
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
StephenNO1
tag
Szerintem ez a legjobb ár-érték arányú noti. Erős CPU, erős GPU, bőven elég memória, jah és Asus , nemcsak a márka miatt, többek között a szolgáltatások és a hozzáadott utility-k miatt is. Ha van egy kicsi pénzmag hozzá egy Sata3-as SSD bele és elpusztíthatatlan. Igazi best buy.
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V340-17IWL
- Dell Precision 3510 / i7-6700HQ / Radeon R9 M360 / 16GB RAM / 256GB SSD / Full HD IPS / ( OLVASS!)
- Lenovo gyári akkumulátorok (V330-14IKB, V330-15IKB)
- HP 830 G5 / i7-8350U / 16GB RAM / 512GB SSD / Full HD IPS érintőkijelző / US. vill. bill. / 4G modem
- Ugreen USB 3.0 KVM switch 2 számítógép között 4 USB eszköz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest