Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ugyan nem dash gépem van, de megnézem kollégának a celsius értéket, kíváncsi vagyok. Nem akartam hülyeséget írni, de kb egy síkon mennek talán a gpu azért több mert a Ryzen elég szépen fenékbe billenti, mindent kihoz belőle szvsz.
USB
Nekem az még nagyon kell. Nálam még mindig sajnos ami gamer az legyen vezetékes, de arra amire én használom végülis....
HDMI DP nálam is off nincs mire hova , és annyira jó a gyári kijelző, hogy (nekem) felesleges is. Egyedül a TypeC/Thunder ami nekem kakukktojás nemtudom mire/hogyan használni. Beszéltek a srácok typeC töltésről. Azt se tudom hova tenni, minek van akkor az akksi hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HDMI DP nálam is off nincs mire hova , és annyira jó a gyári kijelző, hogy (nekem) felesleges is. Egyedül a TypeC/Thunder ami nekem kakukktojás nemtudom mire/hogyan használni. Beszéltek a srácok typeC töltésről. Azt se tudom hova tenni, minek van akkor az akksi hozzá?
Pyttawrx