Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Hobby elektronika
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
+Techno+
üzenetére
Ez számomra azért kicsit idegesítő mennyibe telt volna hogy raknak egy win7 es driver lemezt is a csomagba 400ft ?
A lemez lehet, de mivel a rajta lévő driverek nem fán teremenek ezért azt valakiknek meg kell írnia ami nem ingyen van. Másrészt meg a gyártók is így terelik a népet az újabb rendszerek használata felé.
Nekem a win8 az olyan szinten nem adja hogy nem igaz, talán majd most a Win10-re vetek egy pillantást
Ahogy előtte is írták nem értem, hogy miért. Egy nap alatt beletanul az ember, semmi kriminális nincs benne. Mindig a csempés szöveggel jönnek, miután egyszer meglátták őket. De win 8.1 alatt már alapból minimális szinten látja őket az ember, nem egyszer csak akkor ha kikapcsolja a gépet. De nem egy progi van ami még ezt a keveset is nullára redukálja.
Szóval szerintem ez csak valami sablon baromság amit mindenki mondogat, hogy így win8 meg stb.
Bár azt nem értem mit várnak ennyire az emberek a Win10-zel kapcsolatban. Kb csak azt, hogy jöjjön, de a többség meg se tudja fogalmazni, hogy mit szeretne benne látni. Csempék ugyan úgy lesznek, jó lesz start menü de az is valami hibrid lesz. De mint feljebb is írtam kb 5 perc egy start menüt rakni Win8-ba vagy 8.1-be.
Másrészt meg még baromi sok mindent nem is tudni a WIN10-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx