- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Cicero #16700 üzenetére
Hát tlképpen szinte mindig úgy használtam, hogy hálózatról és akksi pedig mindig bent.
Egyszer aztán elkezdett narancssárga-zöld színnel felváltva villogni.
Most azt csináltam, hogy eszközkezelőben eltávolítottam ezt:
"Microsoft ACPI szabványnak megfelelő vezérlőmódú telep"
Majd kikapcsolás és kivettem akksit, majd újra be és bekapcsolás.
Azóta azt jelzi, hogy folyamatosan 100% -on van az akksi, akkor is ha lehúzom a hálózatról. -
Sanya
nagyúr
válasz
Cicero #16700 üzenetére
ez egyáltalán nem igaz, nem szabad hetente kisütni az aksikat. van benne elektronika, az majd megoldja.
a litium aksikat meg egyenesen TILOS kisütni, mert kisütéskor elromlik. (nem romolhat, hanem romlik. ez ellen van elektronika, de nem mindig véd.)
illetőleg ha sokszor meríted le teljesen, akkor max 100 töltési ciklust bír. és maxra töltve sem tudod elérni a korábbi maximális kapacitást.
szóval senki se süssön ki akkumulátort, senki se hagyja a telefonját első alkalommal 12 óráig a töltőn és senki se formázza le az akkumulátorát, mert ezek tévhitek, tönkreteszik az aksikat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest