- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Mr.Skynet #12676 üzenetére
Noh szóval...
Sokat olvasgattam az Asus jótálási feltételes dolgokat és mivel volt egy ilyen rész:
"Jótállási felelősség nem áll fenn, ha a kereskedő, vagy a jótállási javítások elvégzésével megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba:
- külső elektromos zavar, baleset, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból
következett be."
Így hát felvettem a kapcsolatot a biztosítómmal, elég idétlenül álltak hozzám (Aegon) majd várhattam a szakértőjükre, hogy megvizsgálja a gépemet. Laza 1,5 hét alatt ma meg is érkezett és meglepően segítőkész / korrekt volt a faszi. Most úgy állunk, hogy 100% kártérítést ad a biztosító a gépemre, a gépem max értékét 125K-ban állapította meg, tehát max ennyit hajlandóak fizetni. Most az van, hogy vigyem szervizbe a gépemet, ha jótállás keretein belül nem javítják mondjuk a fent idézett rész miatt, akkor javítási árajánlatot kell kérnem a gépről, azt el kell küldenem a biztosítónak. És itt lepődtem meg, mert a biztosító nem kötelez rá, hogy a gépet megjavítsák, ez egy összeg a káromról és kifizetik nekem. Az már az én dolgom, hogy a gépet megjavíttatom-e a tőlük kapott összegből vagy marad félig hibásan.Szóval úgy tervezem a dolgot, hogy vinném szervizbe a notimat, ott nem is tagadnám, hogy bekapta a villámot, ezzel valószínű, hogy ugrik is a garim és most kicsit vicces, de nekem az lenne a jó, ha a szerviz minél kevésbé akarná javítani a gépemet (ők is így járnának jól) vagy legalább egy igen komoly összeget kérnének a javításért.
Kérdésem az, hogy mindegy melyik szervizbe viszem a gépet
- "FixDirect Kft. 1133 Budapest, Véső utca 7."
- "Cordon Electronics Kft. 1045 Budapest. Széchenyi tér 9. "Illetve van nekik ez a "+36-1-505-4561" számuk is, szólnom kell nekik, hogy vinném a gépet? Lehetne teljesen személyesen intézni a dolgokat (?), futár se kell meg hasonlók viszem én, csak minél gyorsabban haladjunk a dolgokkal. Mert ez a hibabejelentős oldaluk is érdekes, kezdve azzal, hogy nincs is K52 szériára lehetőségem szóval nem szeretnék neten levelezgetni velük 1 hétig mire történik valami
Help Me
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest