Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz Mr.Skynet #12676 üzenetére

Noh szóval... ;] Sokat olvasgattam az Asus jótálási feltételes dolgokat és mivel volt egy ilyen rész:
    "Jótállási felelősség nem áll fenn, ha a kereskedő, vagy a jótállási javítások elvégzésével megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba:
    - külső elektromos zavar, baleset, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból
    következett be."

Így hát felvettem a kapcsolatot a biztosítómmal, elég idétlenül álltak hozzám (Aegon) majd várhattam a szakértőjükre, hogy megvizsgálja a gépemet. Laza 1,5 hét alatt ma meg is érkezett és meglepően segítőkész / korrekt volt a faszi. Most úgy állunk, hogy 100% kártérítést ad a biztosító a gépemre, a gépem max értékét 125K-ban állapította meg, tehát max ennyit hajlandóak fizetni. Most az van, hogy vigyem szervizbe a gépemet, ha jótállás keretein belül nem javítják mondjuk a fent idézett rész miatt, akkor javítási árajánlatot kell kérnem a gépről, azt el kell küldenem a biztosítónak. És itt lepődtem meg, mert a biztosító nem kötelez rá, hogy a gépet megjavítsák, ez egy összeg a káromról és kifizetik nekem. Az már az én dolgom, hogy a gépet megjavíttatom-e a tőlük kapott összegből vagy marad félig hibásan.

Szóval úgy tervezem a dolgot, hogy vinném szervizbe a notimat, ott nem is tagadnám, hogy bekapta a villámot, ezzel valószínű, hogy ugrik is a garim és most kicsit vicces, de nekem az lenne a jó, ha a szerviz minél kevésbé akarná javítani a gépemet (ők is így járnának jól) vagy legalább egy igen komoly összeget kérnének a javításért.

Kérdésem az, hogy mindegy melyik szervizbe viszem a gépet :F
    - "FixDirect Kft. 1133 Budapest, Véső utca 7."
    - "Cordon Electronics Kft. 1045 Budapest. Széchenyi tér 9. "

Illetve van nekik ez a "+36-1-505-4561" számuk is, szólnom kell nekik, hogy vinném a gépet? Lehetne teljesen személyesen intézni a dolgokat (?), futár se kell meg hasonlók viszem én, csak minél gyorsabban haladjunk a dolgokkal. Mert ez a hibabejelentős oldaluk is érdekes, kezdve azzal, hogy nincs is K52 szériára lehetőségem szóval nem szeretnék neten levelezgetni velük 1 hétig mire történik valami :U

Help Me :B Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák