Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz Neo* #11995 üzenetére

Az én notim, hát húh kicsit hosszú és egyben lényegtelen szotry is, nemtom mi lett volna "ha", a fórumot elnézve nem nagyon volt panasz a JR-ekre :B
    Kecskemétre vitte a notit Budapestről a Magyar Posta (ezt nem lehetett kihagyni :DDD ) az első tulajnak a Roll Computer -től vásárolva, ~2,5hónappal később én megvettem és azóta sincs vele probléma (kopp-kopp), a noti alján lévő matrica szerint 2010 márciusi a gép, a bolt májusban adta el.
    Pontos típus: Asus K52JR - SX101D
    HDD: gyárilag Hitachi HTS545032B9A300, cserélve vásárlás utáni napon erre: Samsung HM500JI, tervben van egy ilyen, illetve várom, hogy valahol elérhető áron legyen 750-es Toshiba, jelenleg csak ők gyártanak 750-es vinyót ami 9,5mm vastag és nem 3 tányér van benne ;]

asusnoti: teljesen mindegy melyiket említed, ha a széria ugyan az, tehát K52JE. Ez határozza meg, hogy az "alapok" mik lesznek, a utána lévő azonosító csak a specifikációt jelenti, hogy pl. milyen vagy mekkora cpu, ram, hdd, optikai meghajtó stb. kerül a gépbe, de a számunkra problémás rész változatlan, vagyis vélhetően mindegyikben ugyan az a hdd-ket rosszul kezelő alaplap került. Aztán, hogy lesznek-e majd ilyen rev. 1-2 ilyen-olyan javított vagy újabb verziók azt csak az Asus tudhatja...

Új hozzászólás Aktív témák