- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Helló!
Megpróbálkozom itt, hátha ért valaki hozzá és esetleg tud is segíteni.
Adott egy Asus K550ZA modell. Külföldi írások alapján gyári szériahibára gyanakodom, de sajnos kevés az infó, ahogy elnézem nem egy ismert modell ez.
A probléma a következő ezzel a géppel (használtan vettem, nem számoltam a hibajelenséggel): az akku töltése elég instabil. Random lemegy a tápról, mintha kihúznám a csatlakozót, holott fixen be van dugva, majd vissza és így szépen fel, le, fel, le amíg "meg nem unja". Hiába tölt, van hogy jobban merül. Filmnézés közben meg pláne, van hogy ki is kapcsol úgy lemerti magát, pedig töltőn van... És ezzel a játékkal a fényerő is ugrál, a szemem meg majd' kifolyik miatta, emellett meg az agyvizem forr fel. Már kapott utángyártott akkut is, azzal is ugyanezt csinálja, nemcsak a saját gyárijával, aminél azt hittem hogy már öreg s cserélni kell.
2 dologra gyanakodom s gondolom hogy szériahiba lehet: vagy a töltésvezérlő a szar, vagy maga a töltő nem bírja a terhelést, és nem képes tölteni ill tartani az áramot megfelelően.
Van valakinek elképzelése mi a kínja baja, vagy ez ilyen s fogadjam el? Azt még nem próbáltam ki, hogy ha az akkut eltávolítom, akkor mit csinál, bírja-e a szuflát, de gondolkodom hogy meg kellene próbálni.
Driverek elvileg a legfrisebbek, az akkuhoz kapcsolódó vezérlőszoftvert nem tudom frissíteni, nem találom a megfelelő drivert, már ha létezik neki. Eszközkezelőben való eltávolítás csak annyit segít, hogy legalább a fényerő nem ugrabugrál.Köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest