- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolint
csendes tag
válasz
egykori
üzenetére
Nekem egy Asus X50-SL-m van. 2008-ban vettem mikor egyetemre és ezzel együtt kollégiumba kerültem. Egy olyat gépet kerestem ami 150.000 ft ért azért tud valami kis grafikus hokúsz-pokuszt is mutatni.
Pro- 4 év alatt kétszer volt szervizben egyszer az egyik ram szált el, egyszer pedig a monitor közepén egy fehér csík volt és azt kellett javítani. Még egy jó pont, hogy a szerviz hálózatuk nagyszerű, egy lépést sem kellett itthonról kitennem online intéztem mindent és 1 ft-omba se került. A használatról annyit, hogy a 4-év alatt majdnem minden nap 20 órákat üzemeltettem ( játék, filmnézés, szeretek a gép hangjára aludni
) és még most is bírja igaz már érződik rajta, hogy öreg, de netezésre, régebbi játékokra, filmnézésre még most is jó.
Szóval nekem bevált
Kontra: Maga a gép nagyon melegszik. Hiába tartja karban az ember fújja ki szedi szét takarítja egy 2-3-4 héten belül megint bekoszolódik és felkúszik olyan 70 fokra a hőmérséklete.Illetve a dvd-író egyszer volt cserélve de rá fél évre az is feladta, szóval csak minden 10. lemezt képes úgy ahogy beolvasni.
Ezeket leszámítva én meg voltam elégedve a hardveres részével az ASUS-nak. A driver supportról inkább nem írok semmit, mert még elmenne a kedved tőlük

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) és még most is bírja igaz már érződik rajta, hogy öreg, de netezésre, régebbi játékokra, filmnézésre még most is jó.
Pyttawrx