Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
1.) ez nem jó eredmény, hanem egy RAKÁS SZAR
!!!
2.) menj a lapod topikjába reklámozni, és ne csodálkozz, ha majd ott is jól körberöhögnek a nagyképű smiley-jaiddal együtt.És hogy miért írok ilyet?
Ha nem vetted volna észre, itt az emberek normál, biztosnágos tuningbeállításokat kérdeztek. Én erre írtam, hogy York-oknál az 500FSB szinte lehetetlen. Fórumszerte elfogadott vélemény, hogy P45 lapoknál, a biztonságos, 24/7-re való NB fesz 1,3V, a te beállításodnál ez 1,4V, ami még mondjuk, hogy belefér. De az már nevetséges, hogy a CPU Termination-nak te 1,58V-ot adsz, amikor a biztonságos határ (45nm-es prociknál) 1,3V.(Mindezt léghűtéssel, vízzel egy minimálisan lehet feljebb venni.)
Ha esetleg elfelejtetted volna írni, hogy szárazjeget vagy LN2-t használsz, akkor én kérek elnézést!
Férreértés ne essék, mindenki azt csinál a cuccaival amit akar, csak akkor is gyere ide írni vigyorogva, amikor "véletlenül" meghal a procid és/vagy a lapod a szarráfeszeléstől.
De az is lehet, hogy ez olyan überkirály lap, hogy simán bírni fogja. Amúgy szerintem próbáld ki 2V-tal is, menni fog a 600 FSB is.......Na, ezek után gyere fikázni az ASUS lapokat, főleg a Maximus II Formulát.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- PayPal
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest