Új hozzászólás Aktív témák

• ImI87

őstag

válasz dime27 #1599 üzenetére

1.) ez nem jó eredmény, hanem egy RAKÁS SZAR :(( :W !!!
    2.) menj a lapod topikjába reklámozni, és ne csodálkozz, ha majd ott is jól körberöhögnek a nagyképű smiley-jaiddal együtt.

És hogy miért írok ilyet?
    Ha nem vetted volna észre, itt az emberek normál, biztosnágos tuningbeállításokat kérdeztek. Én erre írtam, hogy York-oknál az 500FSB szinte lehetetlen. Fórumszerte elfogadott vélemény, hogy P45 lapoknál, a biztonságos, 24/7-re való NB fesz 1,3V, a te beállításodnál ez 1,4V, ami még mondjuk, hogy belefér. De az már nevetséges, hogy a CPU Termination-nak te 1,58V-ot adsz, amikor a biztonságos határ (45nm-es prociknál) 1,3V. :Y (Mindezt léghűtéssel, vízzel egy minimálisan lehet feljebb venni.)
    Ha esetleg elfelejtetted volna írni, hogy szárazjeget vagy LN2-t használsz, akkor én kérek elnézést! :U
    Férreértés ne essék, mindenki azt csinál a cuccaival amit akar, csak akkor is gyere ide írni vigyorogva, amikor "véletlenül" meghal a procid és/vagy a lapod a szarráfeszeléstől. ;)
    De az is lehet, hogy ez olyan überkirály lap, hogy simán bírni fogja. Amúgy szerintem próbáld ki 2V-tal is, menni fog a 600 FSB is....... :DDD

Na, ezek után gyere fikázni az ASUS lapokat, főleg a Maximus II Formulát.....

Új hozzászólás Aktív témák