Új hozzászólás Aktív témák
-
badsco
csendes tag
Jha köszi már megtudtam mit jelent. Tettem fel proci drivrt is. Nem a filmekkel van a legnagyobb probléma, hanem a játékokkal. Azt nem hiszem, hogy három kártya ugyanúgy megfagyasztja a gémeket. A legjobb tegnap felraktam az nhl 06-ot. 4 napja toltam ezzel a konfigal a batlle for middle earth-t és maxon szépen ment minden. az nhl meg el se indult, aszondta ellenőrízzem hogy elbírja-e a gép. hát sokkal gynegébben elment, szal fingom sincs ez miét volt. azóta a lotr-sem indul. nem tudom mi lehet a baj.
-
badsco
csendes tag
Nem vártam tőle nagy dolgokat, különben is csak ideiglenes. A kép csak filmeknél sötétül, mintha készenlétbe helyezné magát, de a winbe nincs beállítva, szal más a gond. Proci drivert nem tudom raktam-e fel, most akkor megpróbálom. Bocs, de nem vágom annyira, mi az a C&Q?
-
badsco
csendes tag
Hello mindenki. Lenne néhány általános kérdésem hozzátok. Nemrég vettem egy asus m2n32-sli alaplapot, egy amd 3500+-t, két 512 kingmax memóriát és egy inno3d 7600gt.
Ne ez az egész ment úgy 1 hétig normálisan, azután kezdődtek a bajok. pl. ha filmet néztem a kép elsötétült, és csak akkor ment tovább, ha belekattintottam. Gamek és a 3d markok kifagytak vagy el sem indultak (még régiek sem). Visszavittem a videokártyát, ott a szervízben be sem indult így kicserélték. Azóta az új kártya szombat óta működött mostanáig (igaz ez csak 7300gs, mert még nem jött 7600g). Most ugyanazokat a problémákat csinálja. Ja ezzel már elindult a 3d 06 de csak 650?? pontot csinált, szal fingom sincs mi lehet a baja. Ha valaki tapasztalt már ilyet akkor kérem mondjon vmi esetleges megoldást. Azért írtam ide, mer van egy olyan sejtésem, hogy az alaplap szar. Előre is köszi, és bocs ha hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest