Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Aki M2N32-SLI Deluxe alaplapot tervez az vegye meg az enyémet, új ár alatt, még 1,5 év garanciával, hibátlanul.
-
pigatt
őstag
válasz
szacsee #3474 üzenetére
Ezzel nem értek egyett, mert teszteltük az én gépemet (adatlap), és egy ilyen kaliberű intel konfigot csak egy 88gt-vel, és az intel konfig Crysis alatt minden low, multiplayerben majdnem dupla annyi fps-t kapott. Valami P35 chippes Gigabyte lap volt egy E8200 Gainward 88gt meg valami 1066-os 2x1gb ram.
És High-Very High-ban is csúnyán megverte az enyémet.
És még az a lap sem volt pci-e 2.0!!!! Mit tudhat akkor egy Striker II Formulaval vagy Extreme-mel???
-
pigatt
őstag
válasz
Ricsi198708 #3470 üzenetére
pci-e 2.0-ás lap és intel proci! Sajnos!
-
pigatt
őstag
válasz
Ricsi198708 #3468 üzenetére
Passzolna, de a vga nem lenne kihajtva ugyanúgy mint nálam!
-
pigatt
őstag
Itt nézz szét! Válaszd ki az alaplapodat és search megnyomása után ott lesz, hogy wireless biztos magtalálod.
-
pigatt
őstag
válasz
Jamie2166685 #3439 üzenetére
HI!
Én 8800gt sli-t használok vele, és már azt sem hajtja ki sőt még egyet sem a proci miatt (X2 6400+ BE), Phenommal kompatibilis, csak azt sem hajtaná ki! Úgyhogy ha a legjobbat akarod kihozni AMD-ből akkor AM2+ szerintem!
-
pigatt
őstag
m2n32 sli deluxe-nál lehet biosból szabályozni valahogy a ventiket?
-
pigatt
őstag
Végre!!!! M2n32-SLI Deluxe-nál rájöttem, hogy lehet leszedni a wifi-t!
Az alaplap hátsó felén 1 pici csavar fogja azt ki kell csavarni és utána simán lehúzható az usb csonkról! -
pigatt
őstag
válasz
<cafat> #3327 üzenetére
Lesz ott egy olyan fül, hogy automatikus indítás és abból szedd ki azokat amig nem kellenek a rendszer futásához, tehát rendszer dolgokat és drivereket hagyd benne, ha úgy is csinálja akkor másik driverek után kell nézned! Ha nem akkor egyesével pakolászd vissza az automatikusan induló programokat és akkor biztosan megtalálod!
-
pigatt
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valaki segítsen, vagy mondja meg, hogy hülye vagyok!
"Nekem is lenne egy kérdésem, a lap meg a proci is tudja a 2000-es HT, de 1000-en megy ez neormális? Vagy, hogyan kell beállítani a 2000-et?"
-
pigatt
őstag
válasz
<cafat> #3304 üzenetére
Hi!
Benne van az, hogy 0xc0000005=szoftverütközés (a múltkor rosszul írtam a kódot sorry), de ez biztos! Csináld azt, hogy msconfigba kiszedsz minden induláshoz nem szükséges automatikusan induló alkalmazást, elvileg, ha az ütköző szoftvereket kiszedted akkor elvileg megszűnik a hiba! Aztán egyesével pakold őket vissza és akkor meglesz a bűnös! (nekem ez egy egész délutános munka volt mire rájöttem, hogy az Outpost-al ütközik a MOHA dvd autorun-ja)
-
pigatt
őstag
Nekem is lenne egy kérdésem, a lap meg a proci is tudja a 2000-es HT, de 1000-en megy ez neormális? Vagy, hogyan kell beállítani a 2000-et?
-
pigatt
őstag
válasz
<cafat> #3283 üzenetére
Még esteleg azt érdemes megpróbálni, hogy a Win-ben kikapcsolod a hiba esetén autómatikus újraindulást és akkor nem újraindulni fog hanem kék halált dobni és abban mit ír! Ha benne lesz ez, hogy 0x000000c5 akkor szoftver ütközés van. Nekem az MOH Airborne autorun és az Outpost Firewall nem szerették egymást!
-
pigatt
őstag
Másoknak a véleménye is érdekel! Szerintetek érdemes M2n32-SLi Deluxe-ról Crosshair-re váltani? M2n32+10k-ért?
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Szerintetek érdemes M2N32-SLi-ről Crosshair-e váltani?
-
pigatt
őstag
Senki nem használja az SLi Ready-t?
-
pigatt
őstag
M2N32-SLi Deluxe-nál a RAM-oknal, hogy kell normálisan beállítani az SLi Ready-t?
-
pigatt
őstag
Jah még annyit valaki megtudná mondani, hogy RAM-oknál hogyan kell jól beállítani az SLi Ready-t? Gondolom azt "Optimal"-ra, csak azok a %-okm ik amik megjellenek alatta?
-
pigatt
őstag
Valaki tapasztalt már olyat az m2n32 lappal, hogy nem akkar beindulni, aztán bios reset és megy hiba nélkül. Ez volt most is tegnap este kikapcsoltam a gépet, reggel meg indult a hülyéskedés!
-
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem az M2N32 Sli Deluxal kapcsolatban, hogy a wifit biosban leleht tíltani, ha igen hol? És még egy az eszközkezelőben "Mass Storage Controller" néven van az micsoda?
-
pigatt
őstag
Valaki használja az m2n32 sli deluxe lapot ac freezer64 proval? elférnek a ramok tőle? Már itt van lap az asztalomon már csak 8800gt-ket várom!
-
pigatt
őstag
Hi!
Akinek M2N32-SLI Deluxe lapja van legyen már olyan szives és mérje már meg, hogy az alsó "fekete" pcie és a legalsó pci slot közé befére egy 3cm magas hűtő!
Köszi a segítséget!
-
pigatt
őstag
Hi!
Valaki használ M2N32-SLi Deluxe-ot Corsair DDRII 800 2048MB CL4 TWIN2X Rammal? Szereti őket?
-
pigatt
őstag
na, valaki?
-
pigatt
őstag
Jah és most látom csak, hogy elírtam nem 1*2gb hanme 2*1gb, megy majd bele a többi stimmel! Tehát véleményeket tapasztalatokat várok az M2N32-SLI Deluxe lapról!
-
pigatt
őstag
Sorry, most látom csak, hogy ez 2 lapnak a topicja akkor pontosítok M2N32-SLI Delux-ról lenne szó!
-
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Jövő hónapban tervezem egy ilyen lap vásárlását. Szerintetek megéri? Menne bele egy 8800gt 1*2gb A-data drr2 800 dual kit és egy 6000+ X2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest