- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandvida
csendes tag
válasz
dudika10 #3767 üzenetére
1792-es drivert tettem fel, a legfrissebbet. Én azért ajánlom mindenkinek, hogy legalább próbálja ki az UNI XONAR drivert, ott is a legfrissebbet, ami az 1.27-es, de én csak az 1.26-ot tudtam letölteni, mert mi van, ha valaki nem olyan vájt fülű, vagy csak beletörődik, hogy így sól oszt kész. Fontos, hogy nem mindig volt visszhangos, csak a COD4, illetve a COD7 alatt, de ott durván, játszhatatlanul. Nem tudtam 4 nap alatt megszüntetni, bármit, bárhogy kapcsolgattam. Az UNI XONAR 1.26 megszüntette. És nekem minden szebb azóta. Remélem tudtam ezzel másoknak is segíteni. Telepítéskor a C-Media Audio Centert és a GX off telepítési módot választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest