Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
DoItYourself #12055 üzenetére
Amint frissítek, mindenképp
-
Dolphine
addikt
válasz
Razor18 #12051 üzenetére
Nem erről van szó.
Most egy Win10-es gépem van, és hamarosan nagy újítás lesz. A kérdés, hogy arra is Win10 menjen, vagy egyből a 11? Azért kérdezem, mert olvastam olyat, hogy 11 alá se driver se semmi, sőt hiba-hiba hátán.
Mondjuk nem csak ez az eszköz van, aminek hivatalosan nincs 11-es drivere. -
Dolphine
addikt
válasz
- = Zk = - #12041 üzenetére
Először is köszönöm
Másodszor kérdezném, hogy ennél a drivernél mi működik? Most Win10 van a gépen és még a gyári szoftver van fenn, azt ismerem, ezt nem.
Végezetül, a uni szoftver mellé még kell telepíteni valamit, vagy ennyi elég?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Dolphine
addikt
válasz
- = Zk = - #12039 üzenetére
Azt megköszönném ha ránéznél!
-
Dolphine
addikt
válasz
- = Zk = - #12034 üzenetére
Melyik UNIXonar drivert használod? Mármint melyik verziót?
-
Dolphine
addikt
Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de hogyha egy meglévő Win10-es rendszert 11-re upgradel az ember, és Win10 alatt működik a hangkártya megfelelően, akkor 11-en alatt is fog, vagy gondok lesznek? Magyarán a Win11 problémára és upgrade megoldás lehet, vagy ugyanott leszek, hogyha tiszta 11-et telepítek?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A mostani gépemet szeretném újítani és Windows 11 kompatibilitássá tenni. Adott egy ASUS Xonar DX kártya. Tudom majd használni, vagy esélytelen? A neten nem túl jókat olvastam!
-
Dolphine
addikt
válasz
VoidXs #11310 üzenetére
Igen, pontosan.
Akkor ennyi marad!
A "legnagyobb" gond, hogyha nem állítom át 6 csatornára, vagy 8 csatornára a bemenetet 5.1 AC3 hangnál, akkor másképpen szól.
Mást kérdezek!Adott a KODI lejátszó a következő beállításokkal:
Ha sztereo filmet akarok nézni, akkor 2 csatornás bemenet, ha 5.1-es filmet akarok nézni, akkor 6 csatornásra kell állítani a Xonar Audio Centert.
Én igazság szerint csak KODI-nál szeretném elkerülni ezt a kapcsolgatást. Ott sem lehet?Analóg hangfalak vannak rákötve.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott egy Xonar XD kártya és a KODI lejátszó.
A hangkártya alap beállítása, hogy 2 csatornás a bemeneti jel 8 a kimeneti. Ha 5.1-es filmet nézünk, akkor át kell állítani 6 csatornás bemeneti jelre, ha sztereó hangja van akkor vissza 2 csatornásra. Nem lehet valahogy ezt az állandó kapcsolgatást valahogy kikerülni? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy akinek ASUS kártyája és WIN10 rendszere, azok közül valakinek fenn van már az az Alkotói Frissítés?
Eddig az oprendszer nem ajánlotta fel a frissítést ami állítólag azért lehet, mert a hardverek közül nem biztos, hogy minden működne utána. A legrégebbi drivere a gépen az ASUS DX hangkártyámnak van. -
Dolphine
addikt
válasz
VoidXs #10987 üzenetére
Driver az ASUS legutolsó drivere.
A zenei lejátszó: foobar
Filmhez: KODI
Böngésző: Chrome.
Most nézem, hogy a rendszer sztereóra van állítva, az ASUS panel is.
Viszont film alatt át kell állítani az ASUS panelt 6 csatornára, hogyha 5.1-ben szeretném nézni a filmet. Igazság szerint erre vonatkozott a kérdés. -
Dolphine
addikt
válasz
VoidXs #10985 üzenetére
Szia!
Látom nagyon benne vagy az ASUS hangkártyák beállításban ezért szeretnék kérdezni.
Adott egy XONAR DX/XD kártya. Alapból 2 csatornára van állítva a hang, azért, mivel nem annyira kedvelem, hogy ha zenét hallgatok vagy youtube videót nézek, akkor hátulról / oldalról jön a hang.
5.1-es filmnél viszont a hangot át kell váltani az ASUS felületén 6 csatornásra, mert különben nem úgy jönnek ki az effektek ahogy kellene.
Száz szónak is egy a vége. Ez így rendben van, vagy valamit nem jól állítok be?
A segítségedet előre is köszönöm! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Mostanában egy elég érdekes hibajelenségre lettem figyelmes.
Nem nagyon tudom reprodukálni, ezért fogalmam sincs, hogy mi okozza!
Adott egy ASUS Xonar DX, Windows 10 + gyári driver ami néha, tényleg néha fülsüketítő "fehér zajt" produkál. Nem tudom máshogy leírni, egy iszonyatosan hangos sistergés. Hangfal gyors kikapcs, majd be. Pár másodperc után abbahagyja. A zaj nem magától keletkezik, hanem amikor elindítok egy videót, lehet az youtube, vagy facebookon található videó. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Arra van valamilyen tippetek, hogy a lakásban lévő interferenciát hogyan lehet megszüntetni?
Már, ha egyáltalán az.
Adott egy hűtő, ami hogyha leáll, akkor hangfalrendszer reccsen egyet. Elég ijesztő hangja van!
A kazán elindulásánál is van néha ilyen hang.
Mit lehet tenni? Nem tudom, hogy a hangkártya oldalon kell keresni a megoldást (ASUS DX), vagy a hangfalrendszernél (Creative Inspire T7700) -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A Xonar DX/XD mennyire van barátságban a Windows 10-el?
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
válasz
thomasvold #9792 üzenetére
Van rá egyáltalán már gyári driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest