-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Morden24 #515 üzenetére
Ez jó hír. Figyelgesd, hogy normálisan viselkedik-e, ugyanezt teszem az újjal, főleg a center problémát illetően. Azt nem tudom, miért nem frissítik az összes típushoz, talán azokkal nem tesztelték, de elvileg ugyanaz a driver való mindegyikhez, és perpill a 1762 a legfrissebb. Egyébként az apró hibája ellenére azért tartottam fönn idáig a 1757-est, mert mintha valamivel szebben szólt volna vele a kártya. Lehet, hogy nem így van, de úgy éreztem.
WMP-t sosem tudtam megszeretni, számomra végtelenül buta, de hát ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest