Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
-
bzoley
veterán
Azért hallhatod analógban jobbnak, mert a Xonar konvertere jobb, mint a Logitech-é.
Bár nálam most a Mamma Mia mintha jobban szólna optikán.
Te valószínűleg az AC3 filter encoderét használod, az nem tudom, mennyire befolyásolja a dolgot. Ha az MPC-ben a digitális kimenet van beállítva, akkor analógban nem is lesz hang.
De fölösleges görcsölni rajta, használd analógon, és kész. -
jilian
addikt
hát én nem tudom
Igaz nem teljesen olyanok az settings-eim /régebbi-ujabb verzsön/
'sikerült' mindent állítanom, de rohadjak meg hogy sima analogon 6 Ch -on sokkal de sokkal szebben-dinamikusabban hallom a hangokat.
Vagy tényleg szebb meg dinamikusabba DD,DTS? És csak mert eröteljesebbnek érzem a directet azért érzem jobbnak?
Annyit sikerült:
Ha optikain vagyok akkor az ST kijelzi/és automatán vált/ magyar DD és angol DTS hang között.
De ha az ST-n vissza teszem analog 6 Ch-ra akkor süket. És csak akkor jön vissza a hang ha kikapcsolom az AC3 filternél az: Use SPDIF (AC3 encoder)
-
szabeszko
csendes tag
Üdv!
Érdeklödnék hogy milyen kártyát ajánlotok zene szerkesztéshez. FL studio 8
-
bzoley
veterán
Külön kodek nincs fönn, vagyis FFDShow van, de csak a képhez. Hangot perpill. a belső filterek rendezik.
Ez az egyik lehetőség:
Az első a beállításoknál érhető el, a másik meg jobbgomb - Filter - DTS Decoder, vagy AC3 forrástól függően.
Ez S/PDIF-re lehet jó beállítás. Analógra meg az első képen a hangszórót kell beállítani, vagy system default-ot, ha az az alapértelmezett, a másokon meg decode to speakers-t.
Csak filmet nézek vele, zenére ott a Foobar wasapi-vel, vagy ks-sel.. -
bzoley
veterán
Azt nem tudom, mit tud a DTS Connect, ha jól van beállítva, akkor kinn kéne lennie a 96/24-nek, ennek ellenére nálam sincs kinn. De ezt a funkciót nem használom. Vagy direct 6ch, vagy a forrás hangot küldöm ki az optikára. Attól, hogy másfél megás a hang, még nem jelenti azt, hogy 96/24-es, ellenőrizd, ha tudni akarod. Nálam is akad pár ilyen, de szinte mind 48/16-os.
-
jilian
addikt
...hmm
Ha direct-6 ch en nézek hd filmet ..
miért hallom dinamikusabbnak a hanghatásokat, mint optikain- dts interactivon??
(1,5 megás angol dts az anyag)direct-en kinn figyel a 96/24, optikain nem.
-
bzoley
veterán
Állítani biztos tudod, csak nincs hang, ami odaérkezik.
Kapcsold be a 7.1 Virtual Speaker Shifter-t(analógban), és az "L", "R" nevű hangszórókat húzd lejjebb(hátrébb), így az első hangok hátra is kerülnek, ha sztereó hangról van szó. Vagy az ott lévő hátsó hangszórók közelebb húzásával is próbálkozhatsz, ha a többcsatornás hangok is halkak hátul.
Nálam teljesen egyforma mindenhol, ha olyan hanganyagot hallgatok, nem kell állítgatni semmit. -
SlaveDealer
tag
Sziasztok!
Tegnapp vettem egy Xonar DX-et és nem tudom hol lehet beállítani az előlapi kivezetést. Vki tudna segíteni ebben?
-
VIBO
őstag
üdv dicső lovagok
szokás szerint pár kérdéssel untatnálak titeket
1.
méé van az hogy a sima hangerőikon lenn balra az ora mellett nem megy?
ráklikkelek kicsit tölt oszt semmi2.
kicsit kevesek a hátsó halngfalakés nem tudom őket nagyobb hangerőre tenniz5500on maxon vannak
a mixerben csak a left right hangerőszabályozo müxik
vista 32 bitem van ha ez segít
uj driver 1747
előre is köszi a válaszokat
-
bzoley
veterán
-
Anubis_9
addikt
Hello!
ASUS SONAR DX hangkártyám van, amit optikaival kötök a 6.1-es Yamaha RX-V540RDS-es erősítőmhöz. Ezek a beállításaim. Miért hallom folyamatosan az 5.1-es filmek beszédhangjait az összes hangszórón, azonos hangerővel? Csak a centeren kellene szólnia a beszédnek, általában. Előtte alaplapi hagkártyám volt, annál nem volt ilyen gond, meg akkor sem amikor asztali DVD lejátszóval nézem a filmeket.
Köszi!
-
törölt tag
A DTS-hez az kell, hogy digitális kimeneten kösd össze a dekóderrel. Vagy a kártyához is kapott optikai, vagy egy coax kábellel. A dekódered meg ott van a Z-5500-ban.
Vista alatt ilyenkor a hangbeállításoknál külön alapértelmezetté kell tenni a digitális kimenetet, csak úgy fog szólni.
-
bzoley
veterán
Néhány eszközön előfordulhat, hogy fordítva van bekötve a center, és a bass. Ilyenkor előnyös, ha csak meg kell nyomni egy gombot ahelyett, hogy barkácsolásba kellene fogni a kábel átkötözéséhez.
leslieho2:
Ezzel a kérdéssel fáradj át Milyen hangkártyát vegyek c. topic-ba. -
jilian
addikt
válasz
#72042496 #273 üzenetére
az miért jo,h a center/bass kimenetét fel lehet cserélni? (Swap center/bass output)
ezt mikor szokták használni?Mi kell ahhoz,h én ténylegessen DTS hangot halljak?
Ugye a hardver megvan hozzáa film is pl.:
Iron.Man.2008.BD9.BD5.1080p.DTS.HUN.x264-NyTT--> 1ST AUDiO...: Hungarian AC3 5.1 - 448 Kbps
2ND AUDiO...: English DTS 5.1 - 1536 Kbps -
leslieho2
csendes tag
Végigolvastam és végre egy jó topic.... :-)
Szeretnék viszont segítséget kérni, most készülök vásárolni egy fadobozos genius 2000x-et; és attól tartok az alaplapi ALC1200 chip nem a legszebben szól, de most nincs 20e vagy több befektetni egy Xonar-ba.
Milyen alternatívát tudnátok ajánlani (10e-ig), pl előrelépés az az audigy se?
Köszönöm előre is a megtisztelő a véleményeteket és sorry az offért... -
törölt tag
1.) A magasabb általában jobb. Néhány játék, ahogy olvastam, nem szerti a 192 kHz-t, akkor vissza kell állítani. Amúgy rakd nyugodtan 192-re.
2.) Füledtől függ. Nálam pl. szintén 80-on van.
3.) Ez valami sztereó kényszerítés, VoIP beszélgetésekhez jön jól a driver szerint. A neten azt írták, hogy a beszédhang lesz tiszta tőle. Ha beszélgetsz MSN-en vagy Skype-on, akkor bekapcsolhatod, amúgy szerintem jó az kikapcsolva is.
-
jilian
addikt
Látom itt én leszek idén az elsö, ugyh.
B.U.É.K!!
Szoval:
Beteljesült: Immár én is büszke tulajdonosa lettem egy Xonar D2X -nek!!
Nagyon sokat számit egy hangkártya az integrált hanghoz képest, pedig a Z 5500 ugy is dübörgött rendesen!!
De most..házat lehetne bontani.Sajnos egy ilyen 'átlag' felhasználonak mint jómagam túlságosan is sok az állítási lehetöség,
és néha olyan dolgokat kapcsolgatok ami nem hinném hogy árt de hosszútávon..kitudja?1-2 szimpla kérdésem lenne:
1. Sample Rate amit állíthatok. PCM 44.1 KHz , 48 , 96 , és 192
most 44.1 -en van----ahogy feljebb rakom egyre dinamikussabb lesz, melyikre tegyem? melyik kímélö?
2. LFE Crossover Frequency ez egy csuszka amit 50-250 Hz között állithatok most 80 --mi a célszerü? vagy ez az én fülemtöl függ?
3. Enable AEC (Acoustics Echo Cancellation) ---be lehet pipálni-ez mi?egyenlöre ennyi majd még támadok!
köszi -
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy nagy kérdésem:
Xonar U1-es hangkártyára hogyan lehet rákötni egy 5.1-es hangfalrendszert (Genius SW-HF5.1 5000 HTSS)? -
törölt tag
Közben írtam rá a másikban, de akkor legyen meg itt is.
-
VIBO
őstag
üdv ppl
ma délben megyek a z5500amért
egy xonar d2-essel fogom hajtanibeállítási javaslatokat szivesen vennék
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Van egy Sharkoon X-Tatic 5.1(analog) fejhallgatóm és ehhez szeretnék hangkártyát venni. Melyiket ajánlanátok?
Főként játékra, filmezésre, zenehallgatásra használnám...Előre is köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Vajon az ASUS Xonar DX hogy kezelné az új Dolby Digital Plus, Dolby True HD és a DTS-HD hangokat?
Köszi!
-
westcoastog
veterán
+később lecserélném ezt a kis hangszórórendszert
Ő volna az : http://logout.hu/iras/jazz_j9902_5_1_surround_speaker_syste.htmlén vagyok a legelső hozzászóló valamit szivhattam hogy azt írtam de eddig amire kellett kiszolgált
igaz néha keményen be zeng rajta az előlap és nem egy design cucc de azért nemolyan marha rossz az! de azért szivesen eladom
-
bzoley
veterán
válasz
westcoastog #263 üzenetére
Ha leülsz, és beteszel az asztali lejátszóba egy cd-t, és elkezded hallgatni, rossz minőséget hallasz. Az is ugyanúgy 44k, mint amiről szó volt. CSak az összehasonlítás kedvéért, amit a rádióból hallasz az 22k. Nem fogod hallani a különbséget. Szerintem azon a Jazz-en meg pláne nem
-
westcoastog
veterán
HI ! énis tervezem egy Dx kártya megvételét, csak olvasom (igen én végig olvastam a topicot
) hogy pl Cod5 nél alacsonyabbra kell állítani a mintavételezést, és hogy ez a játék alatt tapasztalható hangminőségromlást okoz e? lehet n00b kérdés volt de hangkártyákban nemvagyok otthon
most egy Genyatíve audizsi szórja a hangokat egy jass speakers (valami 8 éves hangrendszer
) 5.1 re
-
-
mzso
veterán
Kössz a választ! Nem gondoltam volna hogy reléket használnak elég fura...
más:
Ez is biztos sokszor sok helyen előfordult már. Ha nagyobb mintavételezési frekvenciára és és felbontásra állítom be a drivert/lejárszót (jelen esetben pl 192khz, 24 bit) mint a zene amit lejátszok akkor van valamilyen minőségromlás? -
VIBO
őstag
ésmiylen hangfal cuccot ajánlotok hozzá amugy?
-
VIBO
őstag
szoval nem szolnak ahátsook mondjuk ha mp3at hallgatok
de ha az audiocenterben a 7.1 virtualshiftert körbe tolom akkor azok is szolnka
nem tuggyáátokmé van ez? -
VIBO
őstag
üdv néktek
ma sikeredett yo áron hozzájutnom egy d2eshezde valamiért nem szolnak a hátso hangfalak
off: az miért lehet hogy eccercsak a centerem megadtammagát?
csak ngyon halkan szol, de ha mondjuk átrakom másik helyre pl egyik frontra akkor fasza -
mzso
veterán
Az miért van hogy kattog a kártya? A számítógép leállításakor és az operációs rendszer betöltésekor is szokott. Meg még akkor is amikor ubuntu alatt az alsa mixerben ki/be pipálom frontpanel és a vonalbemenet beállítást. Normális működés ez? Egyáltalán mi tud kattogni a kártyán?
-
Henker2
addikt
válasz
Salvador20 #245 üzenetére
Köszi a kimeritő és egyben őszinte választ...
-
Ijk
nagyúr
Lehet már tudni valamit aXonar Essence STX-ről? Megjelenés, ár?
-
Salvador20
őstag
-
Henker2
addikt
Xonar D2-őm van. Windows XP rendszert használok. Tudnátok segiteni abban, hogy a COD5 nevű játék miért nem megy? A Xonar előtt Audigy2-őm volt. Azzal ment. Mióta a Xonar van nem megy. Ezt a hibaüzenetet irja ki azóta: Error during initialization: Unhandled exception caught
-
Zinho
aktív tag
Hát a hangfal teszt lehet hogy egy kicsit odébb tolódik... Kicseréltem a tápot így a floppy tápcsatit is kihúztam, és mintha az a műanyag kis ház elcsúszott volna, és most lötyög... ilyen brutálisan húztam volna ki
az a műanyag a kártya végéig ér, vagy kilóg?
-
Hooper
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint nem tévedtem nagyot amikor a DX megjelenésekor kinéztem magamnak
csak féltem megvenni, mert mindenki csak "CREACREACERA!", és erről senki meg se nyikkant... most viszont 5Kval több mint amikor legutóbb néztemAzért az 5500nál nemcsodálom, h lekell csavarni a SUBot, az egy igazi állat
Zinho- köszi, előre is. Várom a hétvégét
-
bzoley
veterán
válasz
Salvador20 #239 üzenetére
Igyekeztem
Néha benézek egyik-másik c betűs topicba, nézem, hogy szenvednek, és jókat mosolygok magamban. Megtehetem, mielőtt megtértem, én is ott szenvedtem -
Zinho
aktív tag
A hangkártya váltástól ugyanúgy dübörögni fog a Geniusod, csodát nem tesz a hangkártya
Na nem piszkálódásból, de én nagyon sokat vacakoltam azzal hogy milyen frekvencián vegye át a sub a mély hangokat, az alapbeállítás borzasztó... de megérte!
De hogy talán többet is segítsek neked: én valszeg pont a hétvégén fogom rákötni a régi SW 5.1-et egy Asus DX-re. Majd beszámolok a lekeverésről! -
bzoley
veterán
Nehéz elfogultság nélkül nyilatkozni a kártyáról, de megpróbálom.
A két típus között nincs lényeges különbség, csak ezért van kettő, hogy mindenki tudjon magának választani.
A hangkártya fel tudja keverni a bemeneteire érkező hangot is, pl. tévé kártya, de már egy MP3-at is képes úgy megszólaltatni, mintha valódi 5.1-es zene lenne.
Forrásnak, ha hat csatornás hangot adsz meg(nálam default), azt úgy is kezeli, vagyis küldi szanaszét. Én a hangfal hátsó hangszóróit szoktam lehalkítani, ha nincs rá szükség.
Nem tudom, mire képes a Genius-od, nekem tucc-tucc zenénél szinte teljesen le kell tekernem a basszust. Más zenénél kb. félig, két harmadig van feltekerve a sub. Szóval nincs vele gond kellően dinamikus. Jó hangfallal mehetsz vele építkezésre, bontani -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Szemezgetek már 1 ideje az ASUS karikkal, még anno (mikor ez a topik nemvolt) tettem fel kérdést, vártam tapasztalatokat vele kapcsolatban a C-s topikban, de ott mindenki csak az x-fi -re gerjedtKérdéseim a következők lennének:
A D1 és a DX között a csatin kívül van vmi difi? Én nem nagyon találtam..
Melyiket érdemesebb venni? Én D1re gondoltam, amiatt mert az kicsit újabb, hátha vmi apróságot javítottak...Igazából sok más dolog nincsen, tesztekben rommá dicsérik, még annyi, h eddig Live! 7.1 24bit karim volt, és genius 5000es 5.1 el, az alap beállításban ha pl mp3at vagy más sztereó jelet küld a hangfalnak, akkor csak a 2 front szól, az úgy elég kaki, vagy esetleg van 2.1, de az EAX consolban van ez a CMSS 3D ami szétküldi a jelet minenhova, így elég malacul szól a kicsike... hasonló sztereó feljavítás elérhető a DX/D1 szoftverében?
Mennyire jól kezeli a kimenő sztereó jelet ha 5.1es hangfalra megy ki?
Sub buz1 vagyok, remélem rendesen megtudja szólaltatni majd a woofert(persze azt sejtem h a többi hang sokkal szebben fog szólni), szeretem ha szép mélyen dübörög a zene, vagy remeg az ágy egy jó filmnézés közben, remélem erről nem kell lemondanom a hangkari váltásnálKöszi a tanácsokat!
-
fradi81
veterán
nem sokan írnak ide, ilyen kevés a gond?
-
fradi81
veterán
Hali
asus xonar d1 kiviszi digitálison erősítőre az 5.1 hangot vagy csak pcm? -
Ult!ma
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül köztetek olyan, akinek nincs szüksége az Asus Xonar-hoz kapott optikai kábelre? Szükségem lenne továbbá a Toslink átalakítókra is. Amennyiben van ilyen, kérlek üzenjetek!!
Ja és, ha bárki tud boltot, ahol lehet kapni ilyen optikai kábelt (tehát 3,5 mm->Toslink jack), akkor az frankó lenne, ha le tudná írni.
Köszönöm,
Ult!ma -
Zinho
aktív tag
válasz
the people #227 üzenetére
Sztem kicsit rossz topikba tetted fel a kérdésedet, meg aztán gugliban kb. 15 mp alatt találnál választ...
Egyébként: [katt] -
the people
csendes tag
helló nem tudod hogy az asus a8n-e nek integrált hangkártyája van van nem integrált és ha integrált akkor hol lehet driver szerezni hozzá előre is kösz
-
Salvador20
őstag
válasz
strabowsky #225 üzenetére
-
strabowsky
tag
Sziasztok!
Én is most vettem egy Asus Xonar D2/PM-et és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Erölködőre kötve tisztán hallani az alaplapi hangkátya és ez közötti különbséget.Aki zenére és filmezésre akarja használni leginkább bátran vegye -
Salvador20
őstag
sajnos nem, azt írtam neked először, hogy sztem az az, de nem működött...
viszont más:
TeamSpeakba, meg úgy mindenbe, ha micet bekapcsolom, akkor a többiek visszahallják magukat, mégha füles is van rajtam, ha bekapcsolom az AEC-et akkor meg én hallom magam vissza...hogy orvosolhatnám ezt???
Válaszotok előre is köszönöm -
-
bzoley
veterán
válasz
Salvador20 #221 üzenetére
Viszont olyan van, hogy "Mintavétel-konverziós minőség", azt esetleg ha lejjebb húzod?
Feltéve, hogy megvan még az XP-d. -
-
Zinho
aktív tag
A legújabb béta driver Vista Sp1 alatt okozott vkinek problémát, konkrétan kékhalált? Nekem fagy a gépem (BAD_POOL_CALLER), ami elméletileg driver problémára utal. Bár nekem még mindig a gyenge szektoros vinyóm az első számú gyanúsítottam.
-
Zinho
aktív tag
Az AV sztem nemes egyszerűséggel az Audió, Videó jelre utal. Az a lényeg, hogy a SCART vagy bemenet lesz, vagy kimenet. Tehát ha veszel egy ilyen adaptert, nem használhatod az S-Video-t bemenetnek mondjuk a számítógépről, miközben a mellette lévő két RCA-ról megy ki a hang a HiFi-re.
-
Zinho
aktív tag
Tehát ha jól értem akkor az egyik scartod kiesett, a 3 RCA meg gondolom bemenet. Tehát csak a másik Scartról tudod kiküldeni a hangot. Kapható olyan scart dugó, aminek a másik végén van 3 RCA dugasz, meg egy S-Videó, valamint egy in/out pöcök, sztem vmi ilyesmi kéne neked.
-
Henker2
addikt
Az nem is lenne baj, ha ki lenne a hangkari kerülve, mert azért egy kicsit gáz, hogy csak akkor lenne a TV-n hang, ha a PC be lenne kapcsolva. Egy bibi van csak: A TV-n van 2 SCART csati az egyik ebből AV. A SCART1-en ami nem az AV(SCART2) ugye azon most a DIGI TV csatlakozott rá a csatival.
-
bzoley
veterán
Ha a másik scarton kimegy a hang, akkor csak egy olyan scart-rca kábel kell, amin audio out is van, azt átalakítod Logi kompatibilis kimenetté, mondjuk sztereo jack.
Igaz így a hangkártya ki van kerülve, de az már csak részlet kérdés, hogy melyik eszközbe dugod. Mindkettő fel tudja keverni a hangot. -
Henker2
addikt
208.-as hsz-emre tud valaki választ adni?
-
bzoley
veterán
-
Henker2
addikt
A másik dolog. Adott a Logi Z-5500-as hangcuccom. Ha minden igaz, és játékokhoz is tudom majd használni, akkor egy ASUS Xonar D2.
Segitsetek 1-2 kötési módszer megvalósitásán. Van egy SAMSUNG 72-es TV-m. Van rajta 2 SCART csati az egyik ebből AV. És van rajta 3 RCA csati, ami a video és az audio.
Van egy Thomson DVD lejátszóm. Van rajta egy SCART csati (TV audio - video out), van rajta a 2 audio RCA, 1 video out RCA, és a COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT.
Na hogy kellene ezeket összehoznom, hogy még a TV hangja is "ál"5.1-ben szóljon. Mert azt olvastam, hogy a Xonar D2 biztosan szétdobja 5.1-re.
Köszi a válaszokat. Meg esetleg ha tudtok, még olyan topikot, ahova ezekkel a kérdéseimmel fordulhatok, adjátok már meg.
Köszi -
Henker2
addikt
Üdv! Az ASUS Xonar D2 megvásárlásán gondolkodom. EGy már ki is van nézve és pontositás alatt van. Amiért irok. Találtam egy cikket, és annak egy részletét bevágnám ide:
"Támogatja a Dolby Digital Live-ot, a DTS Interactive-et, az OpenAL-t, valamint az EAX 1.0 és 2.0 API-kat is. Sajnálatos módon az EAX Advanced HD nem szerepel a funkciók listáján - ezt elsősorban a játékosok nehezményezik majd."
Mit is jelent a VÉGE? : Sajnálatos módon az EAX Advanced HD nem szerepel a funkciók listáján - ezt elsősorban a játékosok nehezményezik majd
Mert annak ellenére, hogy filmet nézek, és zenét hallgatok a gépen, (inkább filmet nézek) Nagy többségében játszok. És mindig a legaktuálisabb játékkal. Ezek szerint akkor mégsem jó választás ez a kártya számomra?
SEGITSETEK?
Ha nem akkor mit vegyek?
Kicsit elbizonytalanodtam
Üdv -
Brezo
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Aranycsatis Audigy kártyám van és most tervezem X-Fi Music/DX/D2X cserére.
Akkor ha jól értem a DX-ben nincsen DTS vagy DD és ha optikain kiviszem a Z5500-ba akkor a saját dekóderjét használja?
Érdemes egy D2X-et venni, hogy a hangkártya digitális dekódere jobb lenne, mint a Z5500-é? -
Zinho
aktív tag
Nos, bzoley kolléga közreműködésével nekem is lett egy DX-em
Mondanom sem kell, hogy Audigy SE-hez képest jelentős javulást hallok
Egy flac album már kezd élvezhető lenni.
Ha lesz időm, lehet hogy csinálok egy hallás utáni tesztet, összevetve az Audiotrak 7.1-gyel, csak ahhoz ki kell paterolnom a tuner-kártyámat... Nem egy kategória, de azért kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest