Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
runner 125 #2899 üzenetére
egyszerű visszahívásról van szó, mint az autók esetében.
-
taky023
tag
Hali!
Kisebb gondom van, ami igazából nem is annyira kicsi számomra.
1000H-ra telepítettem vistát, majd 7-et, de mindenhol ugyanazokkal a problémákkal találkoztam, ezek pedig a következők:
-a telepítés sikeres, asztal előjön, idáig oké
-a funkcióbillentyűkkel elérhető szolgáltatások és parancsok nem működnek (pl. hangerő fel/le, képernyő világítás kilövése, ésatöbbi'.)
-nincs super hybrid engine
-tulajdonképpen a notihoz adott cd-t nem is akarja elindítani, hiába kattintok arra, hogy biztonságos a cucc... ha külön akarnék bármit telepíteni a lemezről akkor meg azt írja, h nem kompatibilis vele...Több szempontból is fontos lenne nekem ha újabb win-t tudnék futtatni.
Előre is köszi!
-
runner 125
nagyúr
..hátha vki olvassa; Vásárolnék 1005HA-H gépet, aki tud írjon rám. Köszi.
Üdv.M
-
benecz
tag
válasz
tototos #2890 üzenetére
Üdv!
Szerintem is felejtős a téma,sok magánember magyarországon is átver,hát még egy angliában élő.Ha átver,nincs esélyed hogy utolérd.....
Engem már húztak le 3 éve 50 e Ft-al,azóta sincs meg.....
Oda kell figyelni,hogy kinek utal előre az ember.Amit csak lehet,személyesen veszek meg. -
tototos
addikt
"*why so cheap teh notebook? in hungary the price is double
Mobil üzenete:
*we are wholesaler and right now we are trying to attract more customers in order to increase our customer base
*we are also trying to establish a store in Hungary but we are still testing the market there now
*these are why the price is like this for now" -
szp1
addikt
válasz
tototos #2878 üzenetére
Hello
Tényleg nem akarok okoskodni, de az egy kicsit furcsa, hogy magyar lokalizációjú cuccot árul Angliából, vagy ha nem onnan akkor hogy jön ide a FedEx?
Egyébként ez pont félár, még ha az ÁFA-t levesszük akkor is kevés pl ez USA vagy a német árhoz. Ugyanez az ember kínál McBookot meg gamer Dell-t is félár alatt.......sztem valami turpisság lapul itt.... -
domojko
senior tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy lötyög benne az akku? -
benecz
tag
Ennek az akkuja fényes.Rem ez jó darab,csütörtökön kapták délelőtt,én meg este hoztam is.Ott azt mondták,hogy ha hálózatról használom,akkor vegyem ki az akut,és így kímélhetem.Én erről még soha nem hallottam.Ez tényleg így van?Az előző gépeim mindig akuval együtt használtam....
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tototos #2878 üzenetére
Szólj, ha nem kamu, ennyiért igencsak megérné.
mod: Ha nem kell előreutalni, hanem a FedEx-szel szállít, és annak kell fizetni, akkor akár meg is nézheted, hogy mi van a csomagban, nem?
2880: De hát Angliában van a boltja.
Itt egy idézet tőle:
"Szia,A Sony PS3 120GB még mindig elérhető. Ez vadonatúj. Ez teljes tartozékokkal, 4 játékkal és egy 2 éves jótállással jön.
Azt fogom szeretni, hogy tudd, hogy a boltunk Berkshirében van, Anglia de szállítani fogjuk a PS3 neked, ha az veled OK. Azt kézbesíteni fogják a címednél a szállítás 48 óráján belül ez. Minden, amit neked tenned kell, van elküldi a teljesen szállító címedet és telefonszámodat és mi kézbesít neked. Szállítunk a FedExen keresztül 24 órás éjjeli expressz küszöbkézbesítés-szolgáltatás.
Ha te ezzel OK vagy, azután azt válaszolod annyira, hogy tudunk, járj el. Várakozás hamarosan híreket kapni tőled. Köszönöm.Szívélyes üdvözlet,
Tomas JoelFeljegyzés: Lent a vállalatunk neked való részlet hogy biztos legyen.
Mobil Limited
Registered No.06673493
6 WOODSIDE, WYNYARD, BILLINGHAM,
CLEVELAND,
TS22 5SJ, UK..
Tel.: +447045779085
Fax.: +448704951939" -
tototos
addikt
Sziasztok.
Találtam egy ilyen 1000HE-t. Szerintem nagyon olcsó, írtam mailt hogy Milyen garancia van rá mewg ilyenek és ezt a választ kaptam.
"Szia,Kösz a postádat, a ASUS EEE PC 1000HE készletekben elérhető. Ez teljes tartozékokkal vadonatúj. Ez magyar billentyűzettel és 2 éves jótállással jön érvényes Magyarországon.
Ez igazságos, hogy megengedi neked, hogy tudd, hogy szállítani fogjuk a laptopot a boltunkból az Angliában, ahol minket lokalizálnak. Azt kézbesíteni fogják a küszöböd benn, amit annak 48 órája, hogy szállítsák azt az éjjeli expressz szállításunkon keresztül, a FedEx által kiszolgál.
Ha érdeklődő vagy, azután azt válaszolod annyira, hogy tudunk, járj el másik részletekkel. Reméljük, hogy megint híreket kapunk tőled. Köszönöm.
Őszintén,
Tomas Joel"Szerintetek bűzlik ebben valami?
-
-
benecz
tag
üdv!
szerintetek a celeron vagy az atom proci jobb az 1000 H ba?
Az 1000 szériánál a HD az hd felbontást is takar? -
-
benecz
tag
Meg nézegettem netes boltokat,ott már 82-től lehet kapni,de ilyen no name boltokból nem szívesen rendelnék,mert ki tudja mit kapok.Jobb boltba bemenni,megfoghatod mielőtt megveszed,és ha gond van,ők intézik az asussal a garit.
-
benecz
tag
Üdv!
Szerintetek egy 1005 HA-t megéri megvenni újonnan?Jelenleg a környékemen nem találtam alig használtat,egy évest meg nem veszek már meg. a HA újonnan 95 2 év asus garival,6 cellás aku,elvileg 8 órát bír....gyakorlatilag nem tudom. -
OccsE
aktív tag
a win7-et fel lehet rakni mountolassal is vagy csak vmilyen kulso eszkozrol?
benecz: termeszetesen van benne hangszoro..... akku ido netezve, wifi, 5 ora korul
-
BiriBum
őstag
-
benecz
tag
Amúgy látom,hogy ez az 1000es széria eléggé széttagolt. Valaki el tudná mondanni,hogy az 1000H 1000HD és az 1000He 1005HA közt mik a különbségek?Mert ezeket így lebontva nem találtam sehol....
Előre is köszönöm a hozzáértőnek a válaszát! -
Sensation
tag
Üdv! Én 2450.- ért láttam VGA-YUV (komponens) kábelt. Gondolkozom a megvásárlásán..
Vagy szerintetek nem éri meg? 82-es LCD TV-re kötném.. (HD-Ready 1366x768)
-
benecz
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Szeretnék egy ilyen gépet vásárolni,nézegettem,csak nem tudom h mennyire jó.Gondolom jobb mint a 900as,picit nagyobb is,,,de mást nem nagyon tudok.Meg hogy újat,vagy használtat.Hosszú távra kellene,kb 2 évre,netezés,filmnézés,msn ilyesmikre használnám.
Az akku mennyit bír?
Ha valakinek van eladó,privátban jelezhetne.
Köszönöm,és várom a tapasztalataitokat. -
shteer
titán
próbált már vki tv-out jelet kinyerni a monitorkimenetből ilyen átalakítóval?
-
Sensation
tag
Cső!
24-es monitor 1920x1080-ba használható az 1000H-val? Vagy ki van zárva..?
Ugyanis tervezem egy 24-es fullHD monitor vásárlását.. CAD-hez jól jönne.. (jól használható amúgy az ArchiCAD12 a gépen, csak nemtúl nagy a rajzterület..) Mekkora lehet a max. felbontás amit még bír a kicsike?
Köszi.
-
micro
addikt
Sziasztok,
Az 1000H-m webkamerája nem működik. Az ECAP azt irja, hogy ellenőrizzem, hogy nem használja-e más alkalmazás.
Ha sajátgépből a videóeszközként szeretném megnyitni, akkor is hasonló hibát kapok.
A BIOSban és a tray utilityben engedélyezve van. Az eszközkezelőben is látszódik szépen.
A gépen az erdeti Win XP home van. Régebben ment a kamera.
Mi lehet tenni, hogy menjen? -
mg01
aktív tag
Képzeld, elolvastam minden hszt! És nem szokásom kétes eredetű cuccokat venni...
És az xp-t meg szerintem nem úgy kell számolni, mintha bemennél a boltba, és megvennéd dobozosba...
Mert amikor én vettem a gépet, az xp-s és a linuxos gép között nem 20-30k volt a különbség... -
person
senior tag
Olvass vissza és próbáld megérteni, hogy miről beszélek. Ne keljen már itt reklámoztatnom. Használt árból vond le az XP árát és persze a garancia hiányát meg próbáld értékelni ahogy akarod. Na mennyi jött ki? Mindemellett a hülyének is feltűnik, hogy esetleg kétséges lehet az eredete. Ez eléggé csorbítja az árt számomra. Ha neked ezek nem tűntek fel és nem veszed számításba akkor szerintem nem én vagyok elvarázsolva. (Azt tanácsolom egyedül ne vegyél semmit.)
shteer szerintem a kopogtatás ellen azért lehet tenni ezt azt. Na de ez már tényleg nem ide tartozik.
-
mg01
aktív tag
válasz
superecneB #2820 üzenetére
Nos, ez így működik az összes számítógépnél, ezt nem lehet kikapcsolni, ha mindenképp azt akarod hogy ne legyen benne áram, akkor húzd ki a tápkábelt, az nem gond ha benne van az aksi, mert akkor is áramtalanítva lesz!
-
maxisama
tag
Asus EEEPC 1000H-m van, 160gb hdd, 1 gb ram, intel atom
Windows 7 tökéletesen és gyorsan fut, desktop effectekkel.
Tudja valaki, milyen ramot kell bele venni, ha szeretném 2gb-ra bővíteni?
-
shteer
titán
válasz
superecneB #2815 üzenetére
véleményem szerint nem, ez így működik. nincs suspend mode select a biosában
-
shteer
titán
válasz
superecneB #2813 üzenetére
picit konkrétabban?
-
superecneB
őstag
Valaki nem ismeri az Eee Pc biosát?
-
person
senior tag
Mint mondtam se XP se gari ! 60k-ig sikerült alkudni de nekem annyit nem ér meg mivel nincs rá szükségem csak volt egy lehetőség.Bár még meggondolom.
-
Wajk
addikt
40-ért nekem ha ajánlanék, se vennék 1000HG-t mert ott tuti bűzlik valami
persze ez csak az én véleményem, mert lehet persze jó bizniszt is kifogni. -
superecneB
őstag
Üdv!
A következő probléma van: A kis noti miután kikapcsolod továbbra is áramot ad az USB-n rádugott dolgoknak (pl világít az egér optikája kikapcsolás után is) Ezt hogyan lehetne kikapcsolni? -
person
senior tag
Üdv emberek. Egy kis infó kellene gyorsba mert nem sok mindent találtam.
1000HG-ről lenne szó (elméletileg). Ami aggaszt az a monitor. Igazából mekkora is? Mert amit találtam videót vagy képet azokon nem teljes szélességben adta képet hanem pár centit elhagyva (persze a szegélyen bellül) . Win7 elszaladgál rajt?
Van neki valami említésre méltó hibája, rossz tulajdonsága amit nem árt ha tudok?
Alig használtan mennyit érdemes érte adni? XP nélkül. Telepíteni usb-ről lehet?
Előre is köszönet !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest