- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
7om
tag
Holnap hoznak hozzám egy Asus eee 1001HA-tipust, mert nagyon lassú a gép a windows élményindex a processzorra 2,3-at ad, van a bios-ban esetleg energia takarékos mód és az lehet beállítva?Vagy esetleg az a probléma, hogy windows 7 professional van rajta és megeszi az erőforrásokat?
-
Wajk
addikt
válasz
superskan #3751 üzenetére
hát nem tudom, pár hete tettem fel az 1000H-ra a Win8.1-et, de nekem zavaróan lassúcska volt, még optimalizálás (felesleges dolgok kikapcsolása) után is. (Böngésző indítás, menük betöltése, stb.)
Le is gyalultam és felment egy Win7 Home Premium amivel egyszerűen álom lett a kis fehérke. Természetesen jól bekonfigoltam (letiltottam ami nem kell: indexelés, XPS, Tablet funkciók, stb.), elsődlegesen netezésre és Skype-ra van használva. Pöpec...
-
superskan
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Épp egy ASUS Eee PC 1000hd t élesztgetek újra.
Tökéletesen felment rá a Windows 8 32bit csak az a fránya felbontás...:-S
Tudtok nekem abban segíteni hogy honnan tudnék szerezni egy jó win8-as vga drivert ehhez a típushoz.!!!
Előre is köszi. -
Wajk
addikt
Feltöltöttem a drivereket Windows 7-hez, ha valakinek kell...
Innen lehet lehúzni (50MB) -
qwertly
addikt
Sziasztok!az ilyen notira amelyben 8GB tárhely van érdemes a vista home basic op rá rakni vagy a xp mennyen vissza rá amely eredetileg is volt rajta?
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
6.5 év hibamentes szolgálat után eladtam a gépet, így lassan távozom a topikból.
-
Teemu
tag
Sziasztok!
Meghalt az 1000H gépemben az alaplap és szerintem nem éri meg javíttatni. Gondolkodom, hogy darabokban eladom, mert nagyon jó állapotban van. Szerintetek lenne rá kereslet? pl. kijelző, ram, merevlemez, billentyűzet stb.? -
Barcsik
aktív tag
válasz
amdathlonxp #3735 üzenetére
Szia!
Szerintem nem találsz olcsóbban újat.
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok
Tudja esetleg valaki hogy mennyibe kerülhet használtan egy lcd ehhez a típushoz,mennyire hiány cikk lehet találni?Én olyan 10-12k között találtam ez reális ár?
köszi -
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem abban valaki segíteni, hogy hol találok: ASUS Eee PC 1000HD-hez Windows 7 Drivereket?
-
Wajk
addikt
válasz
neilszab #3732 üzenetére
én is egy ismerősnek nézelődtem és meglepve tapasztaltam, hogy a 6 cellás akksi elég ritka, a legtöbbe 2(!)-3-4 cellásat pakolnak.
Hosszú keresgélés után ha jól emlékszem az ASUS Eee PC 1025 maradt fennt a rostán 95K körül(?)
(mint amolyan utolsó mohikán, a vezetéknélküliség fontos szempont volt) -
neilszab
őstag
Hát nekünk sajnos múlt héten feltörték a lakásunkat és elvittek a jó öreg kis 1000H-mat.
2009-ben vettem, a mai napig kifogástalanul működött, akksi bírt 4 órát még mindig és még a Winfos-t sem kellett rajta egyszer sem újrahúzni. Egyelten hibája volt, hogy böngészésnél túl sok megterhelő weblapot már nem bírt el, de ezt még lehet kezelni, ezzel együtt sem volt még komoly indok a lecserélésére.
Nézegettem a mai felhozatalt, barátnőmnek (mert az Ő 1225B-je is eltűnt) vettük is egy X201E-t, ami több tekintetben is nagyon jó, viszont az akksi kicsi és nem cserélhető, nincs rajta NumPad opció ("+" gombot nem tudtam vele nyomni a BIOS-ban, külön bill kellett hozzá
), a gyári touchpad driver-rel nem lehet middle button-t nyomni, nagyon picik a kurzor gombok és nem tetszik ez a "szigetes" billentyűzet sem.
Hát nem lesz egyszerű értelmes utódot találni...
Lehet szemezgetek a régi szériák közül , hátha találok vmi jó állapotú használtat... -
aladdinyo
csendes tag
Sziasztok.
Nekem van egy 1000ha-m. Jó állapotban van, karcok azért vannak a felső burkolatán, de ez inkább a használatból eredő alap esztétikai hiba. Szeretném megkérdezni titeket, hogy mi a reális ára, amennyiért el tudnám most adni.
Köszönöm.
-
Sensation
tag
Helló
Légyszi linkeljétek mégegyszer a VGA drivert ami tudja az 1024x768-at, mert nem találom sehol.. Dropboxos meg hasonló linkek már nem élnek...
(most a 8.15.10.2697 verzió van fönt, de ennél 1024x600 a max..)Köszi!
-
shteer
titán
válasz
trabirider19 #3724 üzenetére
-
trabirider19
tag
hali
új asus notebookot szeretnék (x550cc-xo110d-t), mit ajánlotok még?
mennyire szokott probléma lenni velük, ha van akkor mi az?előre is köszi
-
Wajk
addikt
írtad, hogy néha elindul a gép. Az még fenáll? Mert én úgy tettem fel anno a Win7-et, hogy az image filet bemountoltam DT-vel, aztán felinstalltam
Mindent felmásol és utána restart után már nem kellett neki a lemez...
vagy itt egy régi bejegyzésem, ha találsz benne valamit
-
oszy
veterán
a megoldás 99%, h a memória. eddig ok.
viszont nem akar bootolni pendiveról. mik lehetnek az okok? Kingstone 16GB USB3.0 eszközzel és a Windows 7 USB/DVD Download Tool programmal próbálkoztam. A BIOS felismeri, mert ki lehet választani ezt vagy a merevlemezt.Idításnál: "Reboot and Select proper Boot device or insert Boot Media in selected Boot device and press a key"
-
oszy
veterán
Nagy gond adódott ismerősöm 1000HE gépével.
Bekapcsolom és a legtöbbször (30-ból 29-szer) fekete képernyő fogad. A ventillátor és a hdd is felpörög. A HDD gyorsan abba hagyja, mert csak pár mp-ig világít a led.
Szétszedtem. Az elemet lecsatlakoztattam, majd vissza. A hdd-t egy másik gépben már megformáztam. Ott elsőre felismerte a rendszer és lementettem róla a képeket.
Az előbb egyszer elindult és az EZ Flash BIOSt akart frissíteni. Egy usb kulcsra ráraktam a legújabbat, azzal nem birkózott meg. Egy régebbivel próbálkoztam, az pedig nem csinált semmit, csak kiírta, h talált valamit. Ez kb. 40 percig hagytam.
Szóval van valakinek ötlete, h mihez kellene nyúlni?
-
Zsolaf
addikt
Természetesen
ezen lehet állítani nagyobb felbontást gyári intel telepítős, kicsit torz a kép, de win 8-on sajnos kell, mert különben nem működik a csempe sehogy.
Saját dropbox! tehát nem lesz fent az idők végezetéig!
-
Barcsik
aktív tag
Szia!
Azzal a felbontással gyakorlatilag használhatatlan lesz a gép. Annyira aprók a betűk, hogy fárasztja a szemet. Kipróbáltam és a kis kijelzőn nem ajánlott.
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok, lányomnak ezer éve vettem egy ilyen gépet újonnan, most feltettem neki a win 8-at, az lenne a kérdésem hol találom a módosított vga drivert ami kezeli a 1024x768-as felbontást? addig nem engedi a gyári csempéket használni...
ezer köszönet!
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Csigger #3708 üzenetére
Szia!
Egy BIOS frissítés ajánlott. Ilyen hibával nem találkoztam mikor SSD-t tettem a gépbe (1000H). Esetleg az is lehet, hogy az SSD hibás, de nem valószínű. Először próbálj egy BIOS resetet csinálni. A gép alján lennie kell egy apró lyuknak reset felirattal. Azt nyomd 2-3 msodpercig és alapbeállításokra vissza állít minden a BIOS-ban. Nem ismerem a te géped kiépítését, így sajnos most okosabbat nem tudok írni.
-
Csigger
őstag
Sziasztok
Elég rég írtatok ide, de hátha valaki erre téved?
Win7 fut máregy jóideje az Asus EEePc 1001HA, most HDD-> SSD váltás előtt állink, és be akartam lépni be a BIOSba, de vmiért nem enged, az Asus szürke képernyője bejön és onnantól kezdve semmi...
Frissítsek Win7 alól Biost az megoldja? -
evans123
csendes tag
Hello, 128-as SSD-t szeretnék venni egy 1000H-ba. A samsung 840 Pro-t néztem(tudom lehet overkill, de később átraknám egy új gépbe, ha lesz), szóval ezzel ugye nem lesz kompatibilitási baja?
-
Wajk
addikt
lehet az a 3db WiFi driver tette be a kaput neki. a HW hiba eléggé ritka, ha van esetleg mentésed korábbi állapotról a WINben akkor rakd vissza hátha akkor megoldódik.
és/vagy próbálkozz az Új eszköz keresésével, hátha...
és nézz szét az eszközök között nincs-e felkiálltó jeles. -
seci92
csendes tag
Újra telepítettem ma egy Eee PC 1005 px-et és nem működik a wifi. Olyan mintha nem is lenne a gépben. Fn+F2 nem segít és a biosban is azt mutatja hogy be van kapcsolva. Asus oldalán lévő 3 db wifi drivert felraktam de nem segített. Segítség! :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest