- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
hát igen sajnos nekem ezért esett ki ez a típus. Más notihoz (amin nincs BT) is szeretném használni, illetve asztalihoz is. Ehhez viszont adtak egy tök jó ki usb kivezetést.
Mondjuk egy tokot - amit v470-hez adnak alapból - még el tudtam volna képzelni, de így is elég jó árban van és nem akad össze a wifivel (pedig ez is 2,4): [link]telefonos kép egyébként sem adja vissza a valós színt és most az lenne a lényeg (jó, nokia Nxx igen)
-
Stoto
tag
Csináltam róla képet lámpa mellett telefonnal, de inkább meg se mutatom, majd holnap természetes fény mellett fényképezővel lövök olyan képet, hogy meggondolod magad.
Tény, hogy jobban mutat a barátnőm fehér dellje mellett, mint a fekete 1000h mellett, de ezt úgy kell érteni, hogy a fekete mellett sem gáz, sőt! Sokkal sokkal jobb a feketéhez egy fehér, mint a kék sztem.
Az utánad szólónak pedig:
Nincs hozzá bt vevő, direkt notikhoz szánták a kicsikét és beépített bt-vel műxik, ha asztalon akarod használni, akkor kell hozzá külön bt vevőt venned. -
Zola007
veterán
Lökj már majd fel róla egy képet, nagyon nem tudom szépnek elképzelni. Úgy értem az egeret a noti mellett. Nekem is ez volt az egyik alternatíva, de kékben sem tudtam volna elképzelni a fekete windhez, s ráadásul a v450 nanot majd több gépünkön is tudom használni.
Wind topicban épp erről vitáztunk tegnap+ma.
60%-nál, ha biztosan használod, már érdemes lehet feltölteni, igazából határérték.
Ekkora akkunál mondjuk már jelentős idő a maradék és szerintem ha következő nap elviszed még ki fogja húzni (60% kb 3,5 óra lehet) és majd azt követően feltöltöd -
Stoto
tag
A dilemma, hogy mit csináljon az ember, ha mondjuk úgy tér haza, hogy 60% az akksi, merítse le teljesen és utánna 220ról menjen, vagy egyből rá a 220ra és úgy dolgozzon.
UI: Megjött a fehér logitech v470 egerem nekem is, eddig nagyon meg vagyok elégedve vele és teljesen jól passzol a fekete notihoz a fehér egér!
-
drkl
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez #187 üzenetére
Dell notebook kézikönyvében le van írva, hogy az akku élettartama 400-500 töltés-kisütés.
Vagyis az akkut akkor kell használni, ha nincs 220V ac.
Vagyis kerülni kell a töltés-kisütés játékot, és járjon a noti a tápról ha megoldható. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #187 üzenetére
Több notival szerzett tapasztalatom, illetve mivel ismerősöknek is én szokom karbantartani a dolgaikat, igy onnan is van némi tapasztalat, hogy hosszútávon jobb,ha lehetőség szerint minél többször le van csontra meritve és onnan koppig feltöltve az akksi...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
[DE2JAY] #178 üzenetére
Három hete van meg a kis aranyos.
Az első két-három alkalommal teljesen lemerítettem az aksit (3-5%-ra) és feltöltöttem koppig, bár lehet, hogy egyszer is elég lett volna eljátszani ezt a szeánszot, lévén Li-ion aksiról van szó. Azóta lehetőség szerint nem megyek 20-30% alá.
Minden tulajhoz: Ti hogy használjátok az aksit? Gyakran rátöltötök vagy hagyjátok, hogy kifussa magát? -
Tuco Ramirez
őstag
Ahogy már Zola007 is írta, lehet vele egy kicsit babrálni, de én személy szerint nem ajánlom. Kevés dolog árt annyira a vinyóknak mint a gyakori leállás és újra felpörgetés. Az asztali gépemen ki is kapcsoltam a vinyók leállítását, folyamatosan pörög mind a kettő. A gyakran ide-oda pakolt kisnotiknál ez nyilván nem feltétlen jó, de a sűrű leállítás szerintem itt se egészséges.
-
kilac
csendes tag
Nekem most 76 % és 4 óra 13 perc, közben megy az ftp letöltés usb hsdpa modemen...
-
Zola007
veterán
Szerintem tedd össze a kezed a 6 órás üzemidőért (mint wind tulaj írok)
Komolyra fordítva: energiabeállításoknál be tudod állítani, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki a merevlemez.Régebben volt erre vmi szoftom egyébként, de a nevére nem emlékszem, majd feltúrom a régi cdket. Azzal lehetett ki be kapcsolgatni a satás meghajtókat, bár azt tudd, hogy nem igazán szeretik, ha túl gyakran van ilyen.
-
efgeri
csendes tag
az akkuhoz annyit...
nekem ma lett meg, és amikor csak épp belenéztem, 17%nál írt 45 percet...
Asszem ez brutál lesz -
drkl
csendes tag
Holnap kapom meg az aranyost. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e leállítani a vinyót,
(például a notepad-ban írok sokáig), hogy még kevesebb legyen a fogyasztás. -
tekoteko
tag
ja, meg az akkuidő.....
full fény, meg wifi, osx ment 4 órát, és még mindig 2:30 volt vissza, igaz teljesen feltöltve is 2:30 volt, azt 5 óra meló után ment le 2 órára
jólesz ez igy)
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #168 üzenetére
és mióta használod? Nekem 1 hetes és még nem állt be lehet az aksija.
Most nézem és lehet kezd beállni (ma huzamosabban használtam + töltöttem) most 6:27-et írt BT wifi nélkül autóPS módban
Kezd hasonlítani az eredményedhez -
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
-
coreseed
csendes tag
Sziasztok, nemrég lettem boldog tulajdonosa egy eee 1000h notinak, az akksi nagyon jól bírja, rögtön vettem hozzá egy mobil internetet és 5órát kibirt dvdnézéssel netezéssel együtt, ajánlom mindenkinek.
-
tekoteko
tag
esetleg osx-et küzdött már fel rá valaki?
van a www.maceee.com ahol tettek rá.
leszedtük azt a verziós osx-et amit itt irnak, fel is ment ahogy írták, csak sajna a audio driverre kell még várni, az nemmegy, de usb-s hangkártyával okmeg a eternet csati és a külső moncsi kimenet se megy, ezen kívül minden ok
nagyon baba rajta a leo -
Stoto
tag
Azt tudja valaki, hogy mi a különbség az auto high performance és a high performance, valamint a power saving és auto power saving között?
-
[DE2JAY]
senior tag
windóz Pistát már erőltetett fel rá valaki? Nem mintha kínozni szeretném szegénykémet
bár lesz rá próba...
Mennyi időt mutat nektek az akku 100%-on? Nekem valami 5h17min
csak összehasonlítás miatt, hogy minden rendben van-eee vele...Pendrive-ról lehet rá OS-t szenvedni, vagy nem bootol róla. Nem szeretnék külső optikai meghajtót...
-
Stoto
tag
Ami neked kell: Ubuntu + eeepc kernel
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #157 üzenetére
Áhhá, azthittem konyitasz hozzá valamelyest. Én magam eddig notijaimon linuxoztam,de most a másik gépem áll, igy nem tudok kisérletezni,mert kell egy mindig bevethető gép
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Nyugdíjas #156 üzenetére
Elég vegyesek a tapasztalataim eddig. Csak a netezés céljára tettem fel az 1000h-ra Linuxot (nem akartam agyonterhelni XP alatt a kis masinát erőforrásigényes víruskeresővel és tűzfallal). Én magam nem értek a Linuxhoz, ezért egy ezen a téren járatos barátomat kértem meg, hogy telepítse fel dual-boot rendszerben. Ő a Debian disztribúciót ajánlotta, ez is került fel végül. Először az instabil verzióval próbálkoztunk, de nem ment vele a WiFi. Másodjára a tesztelés alatt lévő változattal próbálkoztunk, ezzel már a WiFi okés lett, a weebkamerát nem látja és a Skype-n nincs hang, végül egy OS frissítés telepítése után újra elszállt a WiFi. Most a harmadik próbálkozás előtt állunk... Macerás ügy. Mivel új cuccról van szó, úgy kell összevadászni a Netről külön-külön mindenhez a megfelelő drivereket. Bár lehet, hogy egyszerűen más disztríbúcióval kellett volna próbálkozni. Nem tudom, biztosan tuti dolog ez a Linux, de én "kívülálló" szemmel csak azt látom, hogy az XP-vel minden pöpecül működik, a Linux alatt meg izzadni kell, hogy alapdolgok működjenek...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #155 üzenetére
Nemmég,de feltétlenül oszd meg a tapasztalataidat,mert tervben van
-
Tuco Ramirez
őstag
Próbált már valaki itt az 1000h tulajok közül valamilyen Linux disztibúciót feltelepíteni a gépére? Tapasztalatok...?
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
Ma vettem hozzá egy mobilinternet előfizetést, USB stick-el. Meg egy táskát.
Nálam nem dobálja el az egeret, ha wifi ha nem wifi. És nem is akad.
Ja, azt nem tudja valaki, hogy kell beállítani, hogy kikapcsoljon a tapipad, ha gépelek?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Biztonság kedvéért ma nekem egyszercsak minden előjel nélkül úgy eldobta a kapcsolatot a noti az egérrel, hogy restart, és totál újra konnektálás segitett csak. Lehet nem lesz hosszú életű a kapcsolatom ezzel a rágcsálóval
Inkább valami nano-receiver-es rádiós,de az dolgozzon normálisan....
-
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #144 üzenetére
"Nonetheless, actual mouse movement falls considerably short of the promise of the design itself. Like many Bluetooth mice, the V470 continues to exhibit the occasional skipping that occurs when its 2.4GHz signal clashes with a Wi-Fi connection, which uses the same frequency. This appears to have been reduced significantly from past mice, which often bordered on the unusable, but is enough to thwart users who need very fine-grained mouse movement. In testing, the jumps were not so frequent as to prevent regular use but never went away even with Wi-Fi interference robustness enabled to avoid conflicts. It would be reasonable to assume that most notebook users regularly use Wi-Fi in 2007; why would it be acceptable to switch that off to use a mouse properly?"
from: [link]
Hát úgy látszik tényleg a wifi a gond, a hasonló freki miatt nagy terheltségnél gyakorlatilag "leszorítja" az adott frekvencia környékéről az egeret, ezért akadozik.
-
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #144 üzenetére
Köszönöm szépen, nem kell többet fáradnod vele, szépen lejön, hogy milyen kinézetje van.
Ahhoz már késő volt, hogy realizálódjon bennem, hogy a tapipad mérete lehet az átlagnál nagyobb.
Csak féltem, hogy kicsi lesz, már csak a v450 nanoról kellen gyűjtenem vmi infót.
Olyan kis mütyűröket is ki mernek adni a gyártók, hogy kakaóbiztos géphez nem adnám óvodába. Múltkor villantott be egy srác a universityn egy 5x3x2 cm-es egérrel. Mondjuk gumírozott, így nem tenyérrel tolod, hanem a két ujjaddal, de azért van határa a dolognak, íjjjnye!! -
Nyugdíjas
nagyúr
Ezé fényképeztem fáraccságos munkával?
Azért itt vannak a képek, nesze!
1
2
3
4
5
6Egyébiránt kénytelen voltam most az asztali lámpámat használni megvilágitásnak, ami elég gány ugye. Ha van igény holnap lefényképezem természetes fénynél is.
Méretek:
hossz.:98mm kb.
szélesség:55mm kb.
magasság:37mm kb.Amúgy azért tűnhet kicsinek,mert a MacBook-nak jó bazinagy tapipadja van ám
-
Zola007
veterán
Na közben beszélgettem gugli barátunkkal és assszongya: [Logitech v470 kék]
Nem is néz ki olyan rosszul a valóságban, mint gondoltam.Egy két méretet tudna valamelyikőtök mérni?
sima hossz-szél-mag kombóra gondolok, mert elég kicsinek tűnik a képeken a tapipad mellett -
Nyugdíjas
nagyúr
Tudnék, persze...
Igazából nem sem mindig van gondom vele, először arra gyanakodtam a felületet nem szereti, de az sem segitett, aztán észrevettem, hogy összefüggésben van a wifivel. És fokozottan előjön, ha "terheled" a wlan-t. De most pl. egy jó ideje nem rángatott.
A saját szoftvere nélkül nem is csatlakozik az Eee-hez. -
Zola007
veterán
válasz
Nyugdíjas #139 üzenetére
Hát ez olyan, mint rózsaszín autót venni. Úgyis benne ülsz és nem látod
Nekem fekete windem van, csak nyomon követem a topicot, így erről még nincs infóm.
Cyrin sem említette, hogy vmi gond lett volna vele.
A logitech saját szoftverével próbáltad egyébként?Ha nem gond, tudnál felrakni róla nem marketing szagú fotót?
A 'la natúr, ahogy kinéz mezei szemmel.Előre is kösz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ugye nem vagyunk egyformák izlés ügyileg,de én is komolyabban viszolyogtam a kéktől, aztán ma vettem egyet kényszerből,mert meguntam a fehér után mászkálást
Egyáltalán nem gáz a szine, szépen működik együtt az 1000H-mal,de elárulok egy dolgot,amitől lehet nem lesz annyira vonzóMinél jobban terheled a wi-fi-t (értsd.: pl. letöltés) annál elviselhetetlenebbül szaggat párszor az egér. Kipróbáltam asztali gépen és másik notin is, azokon nem. Szóval ASUSék nem tettek éppen ki magukért mikor a BT-t mérték ezekbe a gépekbe
Ha egybe van épitve esetleg a wifivel akkor megpróbálom a hétvégén kicserélni valami kulturált mondjuk intelre, aztán meglátjuk mit szól hozzá... De mindenképpen megpróbálom kicserélni valami emberire...Amúgy szinre visszatérve én már csak azért is mertem megvenni a kéket,mert ugyis rajta a kezem, szóval nem látom
-
Zola007
veterán
Hát igen, -usb, ritkán használok kettőnél többet belőle, addig meg kibírom a tapipaddal is.
Viszont nekem néha kimondottan előny, hogy nem kékfog, így olyan helyen is tudom használni, ahol nincs.(ha jól tudom, nincs hozzá kis adó, hanem direktben a noti bt-szal kommunikál.)
Valódiban kellene megnézni azt a kék darabot, mert így szépnek tűnik, de lehet, hogy a valóságban bűnronda. Spec egyik kedvenc színem a kék, de abból is tudnak fertelmeset csinálni. -
Cyrin
addikt
Hát a rádiós elég gáz lenne az usb vevővel. Szóval azt inkább ne, szét kell nézni csak gyárt valaki feketét (szürkét) kékfoggal.
Nézz csak szét itt.
Elárulom, az ultimate megoldás a felső sorból a harmadik (persze az ára is ezt tükrözi)
Amikor Mac Minit akartam venni, ilyen egeret néztem ki hozzá
Én a Microsofttól az asztali gépemhez vettem egy 8000-es egeret, amikor még huszonezer volt, de annyira szar volt, hogy pár nap után visszavittem, és lett helyette egy Logitech MX400. Volt olyan review ami leírta, hogy milyen rossz, de nem hittem neki, amíg meg nem tapasztaltam saját káromon.
-
Stoto
tag
Tetszik, de én sem értem a logitechet, hogy miért nem tudott feketét csinálni. Nekem a VX Nano is bejönne, ha nem kellene ahhoz is vevőegység...
Visszatérve a V470re, kék elég bután néz ki, fehér pedig háát fekete notihoz ...
nem is annyira rossz, de barátnőm tuti elkobozná tőlem, mivel ő 2 hónapja keres fehér egeret a fehér delljéhez
Szóval ha fehéret vennék akkor abból kettőt kellene...
-
Stoto
tag
Még az előző notimhoz vettem egy creative rádiósat, aminek ugye usbs a vevője. Ezért gondolkodom, hogy veszek egy bt-s egeret, de csak olyat aminek nem kell vevőegység, hanem megy a beépített bt-vel is.
Én egy ilyent néztem ki: Microsoft Notebook Mouse 5000 de utána olvastam és sokan nagyon lehúzták, főleg a scrollja miatt.
-
[DE2JAY]
senior tag
Quake 3 pointrelease 1.32 timedemo High Quality (four.dm_68)
[Power Saving] 23FPS ** [High Perf.] 29FPS ** [Super High P.] 32FPSNeed For Speed Underground
[Super High P.] JátszhatatlanFlatout
[Super High P.] JátszhatatlanNever Winter Nights
[High Perf.] JátszhatóDiabo II
Starcraft
Viper Racing (minden maxon + 800*600)
[Power Saving] 64FPS ** [High Perf.] 54FPS ** [Super High P.] 52FPS
EZ DURVA DE TÉNYLEG NEM KEVERTEM ÖSSZEWarcraft 3 (minden maxon + 800*600)
[High Perf.] Volt akadás, vissza kellett venni alap beállításra -
[DE2JAY]
senior tag
Nekem egyedül a hangereje nem jött be. Azt hittem a hűtője halkabb! Valaki írhatna ennek hangerejéről. Lehet, hogy ez egyedi hiba (jó lenne) és vinném egyből vissza
-
Zola007
veterán
Mondjuk nekem windem van, de több dolog miatt is nem baj a kis méret. Mondjuk a súly nem érdekel, 130 kilóhoz nemsok +/-
Befér akár párom táskájába is, ha ő vinné valahova, illetve ha a 6 cellás akku nagyon drága lesz, akkor vkit a családból megajándékozok vele, mert nekik is jól jönne néha egy ilyen mütyűr.Külső dvd-írót nem tervezek, arra elég az otthoni, ellenben egy WD passportot igen, az tényleg elfér ingzsebben, s a kábele meg a wind tatyójában. Elegem van már a lemezekből, 5-6 éve írott filmeimnek semmi baja, de ha ki kell rakni egy dolgozatot v. fontos progit, akkor tuti rövidesen karcos lesz vki más által.
Egyébként egérből mit vettél hozzá? Fél éve vettünk a másik notihoz egy drótos lézeres Lexmát, de azt a típust azóta nem találom, wireless jönne jól v. kékagyar, de abból Logitech eléggé aranyárba méri
-
Stoto
tag
Ha látnál engem közlekedni
Ha elutazok pár napra akkor 1 hátitáskát megtelít a noti és a cuccai. 1000h, külső dvd, külső vinyó + a kábeljeik egér...
Ilyenkor olyan mind1, hogy mekkora a dvd író, csak legyen. Ha meg egyetemre vagy olyan helyre megyek ahol ezek nem kellenek, akkor meg berakom a notit a kis tokjába töltő se kell és már megyek is.
-
Zola007
veterán
A mai árak mellett nem azért veszek 18x26 centis notit, hogy vigyek vele egy 15x15-ös írót.
Főleg nem, ha csak ismerősnek, barátnak, rokonnak, kollegának kell bebootoltatni gépet, mert kölök vmit elszrt rajta
Amennyit nyaggatnak ilyennel, egyszerűbb, ha zsebrerakom a pendrive-t és lépek.
-
Stoto
tag
A mai árak mellett 10e egy külső usbs dvd író ami még lightscribeot is tud. Szvsz a legegyszerűbb megoldás
-
Zola007
veterán
Csak nem érdemes meglépni a pendrive-ról futtatást, mert elég hamar tönkrevágja. Mondjuk a mai pendrive árak mellett már nem olyan gáz, 1500-ért már kapsz 2gb-t.
[jelszó: www.softarchive.net ] -
oak
tag
Ma majdnem lett egy 1000h-m, de pixelhibás volt. Jól nézzétek meg vásárláskor!
B. TFT LCD Defect Policy
Despite the highest possible standards, the intricate manufacturing of thin-film transistor ( TFT) liquid crystal display (LCD) screens may still produce slight visual imperfections. These visual imperfections do not impair the performance of your ASUS Eee PC. However, ASUS will provide the warranty service for your ASUS Eee PC's TFT LCD screen when there are :
over 3 bright dots or 5 dark dots (excluding 5)
These TFT LCD screen warranty conditions are offered by TFT LCD manufacturers. ASUSTeK will therefore, at its option, repair or replace the product.
Please note: A bright dot is a white or sub-pixel that is always on. A dark dot is a black or sub-pixel that is always off.
[forrás] -
efgeri
csendes tag
Ha meglesz a gép, kipróbálom, vagy ha megtudok valamit, akkor mindenképpen közreadom
Amúgy egy másik dolog is megfordult a fejemben... Pendrive-ról vajon lehet bootolni, vagyis arra tenni a teleptő lemezt, esetleg, mint CD kép, és lehet-e azt használni?
Ha erre tud valaki mit mondani, akkor kíváncsian várom a reakciót -
efgeri
csendes tag
nem tudom, csak egy kevésbé hozzáértő gondolat volt...asszem
Egyébként abból indultam ki, hogy alapvetően az oprendszer ismeri fel, teszi használhatóvá a külsőleg hozzáadott dolgokat, így minden USB-s lehetőséget. Ha nem, akkor bocs az összes kérdésért
Mivel nem volt olyan gépem, és még nincs is meg, amin nincs optikai meghajtó, így nem tudom, mi a helyzet ezeknél. Ha nem érdekes, hogy legyen rajta oprendszer, akkor nagyjából az első dolgom lesz újraosztani a partíciókat...
Emiatt az érdeklődés, kérdés... -
efgeri
csendes tag
Nekem csak egy olyan kérdés merült fel, ami remélem nem kell soha...
Mi van, ha újra akarom húzni a teljes gépet... -
Stoto
tag
A vezérlőpultban az energiagazdálkodásnál be tudod állítani, hogy mire mit csináljon a gép. Pl ha én lecsukom a kijelzőt akkor semmit, ah megnyomom az fn+f1 akkor készenlíti, kikapcs gombra hibernál, ha pedig tényleg ki akarom kapcsolni, akkor a start menüböl megteszem. De általában mindig hibernálom kikapcsolás helyett, mert sokkal gyorsabban bebootol utánna.
-
_ak_
addikt
-
Zola007
veterán
a hibernáláshoz a legtöbbnél a 3 ikonos leálítási menüben lenyomod a shift-et és nyomva tartod, amíg ráklikkelsz
úgy értem, hogy a shift lenyomásának hatására a "készenlét" gomb vált át "hibernálás" nevűre, és ekkor kell ráklikkelni, de előtte végig tartsd lenyomva a shiftet
-
pmate85
csendes tag
Xp-vel használom..és elvileg magyar billentyűzet! Mostmár kritikussá vált a helyzet, mert ha azokat a billentyűk lenyomom, amelyiken szám is van pl.: O , J, K, L betű, akkor csak a számot írja ki, tehát ezeket a betűket elő sem tudom varázsolni! 8) Nem beszélve a többi érdekes funkcióról amit csinál. Na mindegy, most legalább letesztelem a garanciális folyamatokat! 8) Már felhívtam az "Asus vonalat" és adtak egy linket, ahol jelezni kell a problémát, széria szám,minden és elküldeni. Majd emailbe értesítenek, hogy a futárszolgálattal egyeztessek, mert beviszik. Említettem nekik, hogy 20 indításból egyszer nincs képernyőm se. Kíváncsi leszek, hogy állnak majd a dolgokhoz...egyenlőre várom az emailt. 8))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest