- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skatysuti
tag
Ne érts félre letőltöttem nem egyszer de vistához van de leszedtem a gyárit feltettem amit linketél. Nagyon örültem hogy van ez a megoldás de a képet elnézve és hogy nekem nem müködik. És eggyet nem értek ha belinkelted akkor miért kellene keresnem.
Ausus eeepc 1000h van és ahoz kelett volna.
A kép ha jól meg nézzük pedig nem az aminek látszik az nem egy törpe.
Köszi a fáradtságot hogy írtál -
szp1
addikt
Nézz ide visza.
És ez tuti. Nézik...
Mégegyszer búék.. -
Wajk
addikt
egy kis olvasmány, szerintem erre keresd a problémát:
Titokzatos képernyő-elsötétülésről számolt be több Windows felhasználó is...
-
Wajk
addikt
nagyon nagy félreértésnek azért nem nevezném, de kérdeztem is, hogy a gyorsgombok működnek nem?
Amúgy az igaz, hogy az Asus-os srácok likvidálták az AsusTray-t, de mint írtam menj el a Win7-es support oldalra és ott megtalálod amit kifőztek a srácok Win7-re.
remélem nem értesz félre...
-
Wajk
addikt
itt a Support oldal
-
person
senior tag
Olvass vissza és próbáld megérteni, hogy miről beszélek. Ne keljen már itt reklámoztatnom. Használt árból vond le az XP árát és persze a garancia hiányát meg próbáld értékelni ahogy akarod. Na mennyi jött ki? Mindemellett a hülyének is feltűnik, hogy esetleg kétséges lehet az eredete. Ez eléggé csorbítja az árt számomra. Ha neked ezek nem tűntek fel és nem veszed számításba akkor szerintem nem én vagyok elvarázsolva. (Azt tanácsolom egyedül ne vegyél semmit.)
shteer szerintem a kopogtatás ellen azért lehet tenni ezt azt. Na de ez már tényleg nem ide tartozik.
-
kuszal
tag
Hát ebben nem értünk egyet, de ez nem baj :-)
Szintén 1000H-val rendelkezem és a Windows 7 van fent, de én semmiféle lassulást nem észleltem az XP-hez képest.
Cserébe viszont sokkal igényesebben néz ki a felhasználói felület, tovább bírja akkuról és úgy egészében könnyebb jobb lett a gép használata.
Persze az is lehet, hogy én használom "szarul" a gépet és csak azért nem veszem észre a lassulást.
-
shteer
titán
És igen, ha töltöd az aksit többet fogyaszt a gép, pontosan 36W-ot.
azért gondold át. ha fel van töltve az akksi, miért fogyasztana többet? hiszen töltés emgáll, váltóáramról megy.
nincs ilyen program, külső fogyasztásmérőre kell tenni, abban pedig benne lesz a tápegység vesztesége is
-
Próbáltam telóval fényképet csinálni róla de nem látszik rajta amire gondolok! Úgy kell elképzelni mintha valami szennyeződés lenne rajta.Először én is azt hittem,h zsíros mert kb pont úgy néz ki....aztán letakarítottam alkoholos kendővel és akkor láttam,h belül van ez az elmosódás... Kezdek kicsit mérgelődni,főleg most hogy írtad,ennek teljesen ugyanúgy kellene kinézni mint egy asztali laptopon....
-
Wajk
addikt
1.16-ost használom AUTO Power Saving módban, ami annyit tesz, hogy 627Mhz-1254Mhz között állítgatja az órajelet. Böngésző mail, képnézegetés, videólejátszás, meg a Win szépen akadás nélkül. megy.
Régeben használtam High és Super Performance módban is de napi használatban nem érzékeltem akkora gyorsulást, hogy megérte volna a +fogyit.
(mail, böngésző Word, így is "sutty", meg úgyis)
A SuperPf nálam egyébként 855Mhz-1710Mhz között állítgatja az órajelt.
-
kuszal
tag
-
puttputt
őstag
Ja! Már tudom melyik!
Nálam "Power módban" /tehát nem energiatakarékos/ van... nem melegszik, gyorsan le is hül a gép, kb. 2-3 óra használat után is... (Igaz, még új.)
Azt vettem észre, ha visszaveszem, akkor nagyon belassul a gép..., igaz, az aku jobbára tovább is bírhatja persze... -
Wajk
addikt
ezt nevezik ellentétes véleménynek
de ha jobban megnézzük mégsem ellentétes, mert neked a sebesség, nekem meg az akksiidő és a sebesség fontos, szóval az 1.6-os procit nekem nyugodtan megfoghatja, amíg én nem érzem.amúgy az 1000H-hoz adott 1.16-os verzióval nem 1.4Ghz-en megy Super-en...
újabb verzióval hallottam, hogy lehetnek ilyen problémák...shteer: majd írd az eredményt meg a verziót is, had bővüljön a tudás...
-
neilszab
őstag
Persze, nem is azért dobtam fel a témát, mert annyira akarnék full HD filmeket nézni vele, hanem pusztán azért,mert többen írták, hogy náluk megy és a végére szerettem volna járni, hogy akkor nálam miért nem... (hát ha ellesünk vmi trükköt, vagy kiderül, hogy ennyivel jobba Win7, vagy mittomén...
)
A 720p-és filmeket amúgy szépen elviszi (CoreAVC-cal), és egyébként találtam olyan 1080p-és vidit is, amivel szintén azért megbírkózott! Nekem ennyi bőven elég!
-
Wajk
addikt
nekem a 7127 van fennt, és az volt a lényeg, hogy feltett egy drivert automatice, de abban nem volt pl igfxakarmi.exe é s a Tray nem tudta kezelni, akkor fogtam a Vista-s drivert elkezdtem installni, persze nyivákolt, hogy a fenntlévő újabb, de nem hatott, meg felmennt, restart és jó.
-
sekli
addikt
az elméleti maximum 54Mbit/s-nek a fele (se) a gyakorlati maximum, aztán ezt még befolyásolja, hogy mennyire vagy a routertől, hány fal van közben, mennyi gép csatlakozik még..., ha meg hálón másolsz, gyorsabb, ha csak az egyik gép kapcsolódik wifin, a másik kábelen...
tehát a lényeg, hogy reális ez a sebesség... -
neilszab
őstag
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy ha már egyszer Winfost telepítesz, akkor kezd mindig 0-ról (Format C:\
), mert abból nem sül ki semmi jó, ha ide-oda kavarsz, meg foltozgatsz a rendszerek között.
A Win7 különben is egy teljesen új rendszer, a Vista meg egy tévedés...
A programokat, doksikat, mindet meg tarts mindig külön helyen, hogy a lehető legkevesebb közük legyen a windows-hoz és akkor jóval kevésbé fáj, ha újra kell nyomi a rendszert...(amit azért előfordul egyszer-kétszer)
-
Wajk
addikt
hivatalos, de még fejlesztés alatt lévő nyelvi csomag, rendes lp.cab, installálni kell csak mint a Vista alatt. semmi buhera... Ahogy eddig néztem 99,9%-ban magyar az egész. A szolgáltatások ki/be kapcsolgatásnál láttam egy szolgáltatást ami éppen nem volt lefordítva pl.
ha valakinek kell, 7127-hez amit én használok itt az lp.cab
-
Wajk
addikt
1. mi arra használjuk amire való, net+office+e-mail+képnézegetés+esetleg videózás, DivX-ből ráférne vagy 70, eddig max 20GB volt a kicsikén. Win-el együtt
2. amikor vettem, a 160GB-os Linuxost 20eFt-al drágábban tudtak volna akárhol hozni, mint amennyiért én a 80GB-osat meg tudtam venni. (Én is szemeztem a 160GB-ossal, de nem ért meg annyi plusszt, van asztali gép ha háttértár kell.)
3. még egyszer mondom, nem fizettem "+10eFt"-ot az XP-ért, remélem megérted az összefüggéseket
4. igaz, rosszul mondtam az Fn+F2-t nem volt előttem a gép. Nyelvedet meg harapd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest