Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is azt mondom, a 750 W-os táp felesleges... A géped fogyasztása a 200 W-ot sem fogja elérni, a Thermaltake táp meg amúgy is egy vicc!

Ha jót akarsz, akkor ezek közül választasz: [link] (Én pl. egy 300 W-os FSP Zen-el tolom...és ez a 8800 GTS + kétkörös vízhűtés után sem fog megváltozni.
)
A tápos kérdéseknek a [link] topic ad otthont.
Ha nincs rá annyid, akkor inkább vegyél egy olcsóbb deszkát és bele egy C2D-t, jobban jársz...egyszerre megérzed a teljesítménynövekedést, mert ott figyel a bika proci. Ha pedig meglesz az összeg, még mindig ki tudod cserélni az alaplapot...ráadásul addigra több tapasztalat (és BIOS) fog rendelkezésedre állni a Commando kapcsán.
Az pedig, hogy hogy néz ki az alaplap, ne befolyásoljon a választásban! Ha nem használod ki a Commandot, felesleges 55-60K-t kidobni rá, ha 40-ért is válogathatsz a jobbnál jobb lapok között. (Én max. a vízhűtés elkészültekor váltok - ha egyáltalán váltok: a mostani 3,36 GHz is elég mindenre, s úgy érzem, a jelenelegi lappal is bőven van még tartalék a rendszerben...)
A C2D alapú gépek nemcsak szintetikus tesztekben brillíroznak.
Vízhűtéssel kapcsolatban pedig ezt ajánlom: [link] (Nehogy megvegyél valami Thermaltake szutykot...!)
''De annak reményében döntöttem így, mert hamegfelekően túlméretezem a tápot akkor a kihasználtsága is lényegesen csökken, ezért remélem hogy nemlesz olyan hangos ( active fan control ) mintha egy kisebb tápot keményebben kihasználnék és talán a 14 centis venti alacsonyabb fordulatszáma is elegendő lesz a hatalmas hűtőbordáknak...''
Francokat! Ha nem terheled le (márpedig egy ekkora teljesítményű tápot nem terhelsz le), csökken a hatásfoka, ergo a elvett teljesítmény nagyobb részét alakítja hővé, így a ventillátor is jobban pörög! A 14 centis pedig ismétcsak LOL, még cserélni sem tudod. Vegyél egy 380 W-os (max. 430-as) SeaSonicot, megeszi reggelire ezt a csoda Tt-t!
(Gyakoltatilag minden tekintetben.)
GanXstaZ: Írta, hogy nem dúskál a pénzben...mindennapi használatra felesleges az E6600...mutasson már egy alkalmazást, ahol észreveszi a + 2 MB cache-t...egy húzott E6400 is mindenre elég!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI Alaplap !
- ADATA XPG DIMM DDR5 32GB (2 darabos készlet) 6000MT/s CL30 Lancer Blade
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)