- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Átnézegettem már elég sok topicot, de sehol se találtam orvosságot az én problémámra!Remélem tud nekem vki okosat mondani!
Szóval a baj egy ASUS A7V8X-es alaplappal van, pontosabban nem biztos hogy azzal van a baj, ezt kellenne kideríteni! A gép ugyanis a következőt csinálja! Rendesen bebootol minden, fut a windfos, no problem. Utána ha egy kis játékra kerül sor elszál a gép. Kifagy. KB 5-6 perc után. No már most az a baj hogy ezt elég rendszertelenül csinálja. Van olyan nap hogy minden egyes reset után ezt csinálja, van amikor egész nap semmi!
Próbáltam mindent! Friss Bios-t, új drivert, memória időzítést,de semmi. Az a legfurább hogy több éven át simán ment a gép, viszont amióta megvettem bele a 2800 Athlon-t nem boldogulok vele. A táp is egy 400W-os Codegen, tehát az se lehet kevés. Ja valamint everestel a cpu hőmérséklet akár lehet 60-70 fok is!!!pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???
Én az alaplapra tippelek! Bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest