- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Átnézegettem már elég sok topicot, de sehol se találtam orvosságot az én problémámra!
Remélem tud nekem vki okosat mondani!
Szóval a baj egy ASUS A7V8X-es alaplappal van, pontosabban nem biztos hogy azzal van a baj, ezt kellenne kideríteni! A gép ugyanis a következőt csinálja! Rendesen bebootol minden, fut a windfos, no problem. Utána ha egy kis játékra kerül sor elszál a gép. Kifagy. KB 5-6 perc után. No már most az a baj hogy ezt elég rendszertelenül csinálja. Van olyan nap hogy minden egyes reset után ezt csinálja, van amikor egész nap semmi!
Próbáltam mindent! Friss Bios-t, új drivert, memória időzítést,de semmi. Az a legfurább hogy több éven át simán ment a gép, viszont amióta megvettem bele a 2800 Athlon-t nem boldogulok vele. A táp is egy 400W-os Codegen, tehát az se lehet kevés. Ja valamint everestel a cpu hőmérséklet akár lehet 60-70 fok is!!!
pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???

Én az alaplapra tippelek! Bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- Windows 11
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2 db pixel 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem tud nekem vki okosat mondani!
pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???