- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
-
DeciBELL
csendes tag
Ja csak 166-on vagy 200-as fsb van esély a gép indítására! Mert ilyenkor 66mhz az agp freki!
200 fsb-n az enyém nem indul már, de én nem is merem a feszt föntebb nyomni, mert nincs túl jó hűtésem!
de te próbálkozz, és írj hogy mit sikerült alkotni!
De csak a szabványos fsb-ket ajánlom neked, tehát a 200 lenne jó, 180-on, meg 170-en is fagyni fog, nem lesz stabil!
[Szerkesztve] -
DeciBELL
csendes tag
Tudod mi a baj?
Na elmondom neked!
A memóriáddal, prociddal semmi baj, lehetne azokat tuneszolni! Viszont ha nyomod az fsb-t följebb akkor mivel lockos az agp freki szorzója az agp freki is megy föl.
Azért tud bebootolni a gép mert akkor még nem hajtja a videokártyát!
Ez ennek a lapnak a legnagyobb baja, hogy nem lehet az agp frekit fixre állítani!
Úgy se fog elindulni a cucc ha 2,5V-ot adsz rá!!!
Ez van -
DeciBELL
csendes tag
Amúgy úgy néz ki hogy az alaplapom a ludas! Félre is mér, és az egyik memória slot valamiért hibás.
Legalábbis ha az1-es slotba rakok memóriát, akkor a játékok kifagynak.
Úgyhogy csere lesz majd belőle.
Talán egy NF7, plusz valami jó proci hűtő! -
DeciBELL
csendes tag
Hát már ezen túl vagyok hogy igazítgatom a hűtőt a procin
Nem is egyszer csináltam már. Több paszta, kevesebb paszta... Most sztem pont jó. De az lehet hogy a proci hűtőm nem valami hatásos. Pedig thermaltake.
Lehet hogy veszek rá egy másikat, vagy becserélem.
Nagyon jó zalman utánzatokat csinál a primecooler is.
majd onnan nézek egyett! -
DeciBELL
csendes tag
Saja nincs régi procim, esetleg majd kölcsön kérek egyet. De én a laprara gondolok, és nem a procira. A hűtőt már ezerszer átnéztem, megigazítottam. Elég paszta is van alatta (nem túl sok). És a helyén is van rendesen.
Valakinek nincs ilyen problémája rajtam kívül?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DeciBELL
csendes tag
Hát nem tudom, végülis még a tápot nem cseszegettem, de a kode-genny
előtt egy noname Acorp 400W-os táp volt benne és azzal nem csinált ilyeneket.
De azért kipróbálom, a havernak úgyis van egy 500W-os ''mittomén'' (3 ventis,20eFT volt,nem lehet szar) tápja. Majd kipróbálom. -
DeciBELL
csendes tag
Ja a videókártya meg most lett kicserélve, úgyhogy sztem azzal sincs baj.
HELP PLÍÍÍZZZZ!!!!!!!!
MIt csináljak????? -
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Átnézegettem már elég sok topicot, de sehol se találtam orvosságot az én problémámra!Remélem tud nekem vki okosat mondani!
Szóval a baj egy ASUS A7V8X-es alaplappal van, pontosabban nem biztos hogy azzal van a baj, ezt kellenne kideríteni! A gép ugyanis a következőt csinálja! Rendesen bebootol minden, fut a windfos, no problem. Utána ha egy kis játékra kerül sor elszál a gép. Kifagy. KB 5-6 perc után. No már most az a baj hogy ezt elég rendszertelenül csinálja. Van olyan nap hogy minden egyes reset után ezt csinálja, van amikor egész nap semmi!
Próbáltam mindent! Friss Bios-t, új drivert, memória időzítést,de semmi. Az a legfurább hogy több éven át simán ment a gép, viszont amióta megvettem bele a 2800 Athlon-t nem boldogulok vele. A táp is egy 400W-os Codegen, tehát az se lehet kevés. Ja valamint everestel a cpu hőmérséklet akár lehet 60-70 fok is!!!pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???
Én az alaplapra tippelek! Bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest