Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabors
tag
Sziaszto.
Szeretnék venni egy A7N8X-E Delux-os alaplapot mert kaptam egy s-ata winyót.Most egy A7N8X-es lapom van+2500 barton proci.Voltak az alaplappal eleinte problémák de most stabil.(Ócska hangkártya...http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69896&arc=f) Hát eléggé beparáztam az A7N8X-E Delux-tól ha tényleg ennyi baj van vele!!! Tudtok esetleg ajánlani 25-26 ezer körül jobb alaplapot? De ne Abitot...Memoria 256mb DDR 400-as samsung.
Más gond:Táp állandóan 12.8-12.9 volt körüli feszültséget ad ki asus probe szerint.Codagen low noise... ez nagy gáz! Féltem a kinkeservesen összedolgozott gépemet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest