Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Riasztó topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Rendben akkor elkezdem azt olvasgatni!!
-
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek a segtséget!!!! Próbálkozom esetleg tudok ajánlani progikat amivel könyen és egyszerüen lehet kódolni?
-
amargo
addikt
Használj betaplayert

Bővebben: link
amargo -
biokill1
tag
Csak sima media playered van rajt, ugye? Mert az nem fogja lejátszani. Mpeget a PocketTV játszik le, avira most nem tudok hirtelen progit mondani. De ez is megoldható, akár divXes avi is. De mindenképp át kell kódolni a már meglévő videót. És akkor már a legegyszerűbb és talán legjobb megoldás a WindowsMediaVideo. Nekem ezt ajánlották.
-
retes
aktív tag
pda miért nem játszik le nekem avit meg mpg-t???
-
biokill1
tag
Szivesen!
Hát nagyon ''kbn'' ahány perc annyi mega.
Nálam legalább is így élvezhető a 320X240es kijelzőn. Ez a minőség gépen elég silány, de pdan jó. kísérlet képpen tegyél rá egy Totalcaros videót! www.totalcar.hu és ott TV menüpont. Ez lejön wmvben, és azt meg lejátsza a media player a gépeden és a pdadon is.
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Köszi a segítséget!!! És ezek a videók mekkora méreteket foglalnak el?
-
biokill1
tag
Szia.
Nekem Compaq iPAQ 3970es PDAm van és én ha filmet akarok nézni azt általában wmv formátumban teszem. Van pár program ami át tud alakítani aviból wmvre. Csak most hirtelen nem tudok ilyet mondani, ugyanis full filmet még nem tettem rá. (mindig más által csinált wmvket pakolok rá. pl. South Park
) De biztosan tudom hogy lehetséges.
Ajánlok egy linket, ahol tuti tudnak segíteni. Ez a www.pdamania.hu fóruma. Volt már pár ezzel foglalkozó topik... -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne, hogy van egy ilyen gépem és izgatja a fantáziámat, hogy hogyan sikerült egy barátomnak az 512es memókártyájára feltennie 2 full filmet úgy hogy le is játsza...
Tudnátok ebben segíteni nekem?
Köszi elöre is mindenkinek!
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nálam legalább is így élvezhető a 320X240es kijelzőn. Ez a minőség gépen elég silány, de pdan jó. kísérlet képpen tegyél rá egy Totalcaros videót! www.totalcar.hu és ott TV menüpont. Ez lejön wmvben, és azt meg lejátsza a media player a gépeden és a pdadon is.