Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Rendben akkor elkezdem azt olvasgatni!!
-
retes
aktív tag
Köszi mindenkinek a segtséget!!!! Próbálkozom esetleg tudok ajánlani progikat amivel könyen és egyszerüen lehet kódolni?
-
amargo
addikt
Használj betaplayert

Bővebben: link
amargo -
biokill1
tag
Csak sima media playered van rajt, ugye? Mert az nem fogja lejátszani. Mpeget a PocketTV játszik le, avira most nem tudok hirtelen progit mondani. De ez is megoldható, akár divXes avi is. De mindenképp át kell kódolni a már meglévő videót. És akkor már a legegyszerűbb és talán legjobb megoldás a WindowsMediaVideo. Nekem ezt ajánlották.
-
retes
aktív tag
pda miért nem játszik le nekem avit meg mpg-t???
-
biokill1
tag
Szivesen!
Hát nagyon ''kbn'' ahány perc annyi mega.
Nálam legalább is így élvezhető a 320X240es kijelzőn. Ez a minőség gépen elég silány, de pdan jó. kísérlet képpen tegyél rá egy Totalcaros videót! www.totalcar.hu és ott TV menüpont. Ez lejön wmvben, és azt meg lejátsza a media player a gépeden és a pdadon is.
[Szerkesztve] -
retes
aktív tag
Köszi a segítséget!!! És ezek a videók mekkora méreteket foglalnak el?
-
biokill1
tag
Szia.
Nekem Compaq iPAQ 3970es PDAm van és én ha filmet akarok nézni azt általában wmv formátumban teszem. Van pár program ami át tud alakítani aviból wmvre. Csak most hirtelen nem tudok ilyet mondani, ugyanis full filmet még nem tettem rá. (mindig más által csinált wmvket pakolok rá. pl. South Park
) De biztosan tudom hogy lehetséges.
Ajánlok egy linket, ahol tuti tudnak segíteni. Ez a www.pdamania.hu fóruma. Volt már pár ezzel foglalkozó topik... -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne, hogy van egy ilyen gépem és izgatja a fantáziámat, hogy hogyan sikerült egy barátomnak az 512es memókártyájára feltennie 2 full filmet úgy hogy le is játsza...
Tudnátok ebben segíteni nekem?
Köszi elöre is mindenkinek!
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálam legalább is így élvezhető a 320X240es kijelzőn. Ez a minőség gépen elég silány, de pdan jó. kísérlet képpen tegyél rá egy Totalcaros videót! www.totalcar.hu és ott TV menüpont. Ez lejön wmvben, és azt meg lejátsza a media player a gépeden és a pdadon is.