Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
TDU-t én is imádtam anno, azt hiszem kb. 98% körül volt a sziget útjainak felfedezettsége és összegyűjtöttem az összes autót.
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.Használni nem kell, viszont le kell fejleszteni, tesztelni, terepmunkát végezni. Ez mind olyan forrást igényel, amit nem versenypálya vagy versenyautó fejlesztésre fordítanak. Az igazságot én is KaraDani megállapításához teszem, szerintem is jobban lőnek a casualabb vonalra ezzel.
De, ha hozza a TDU-s feelinget, lesz időnként virtual topik találkozó, akkor lehet behúzom valamelyik sale-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.