Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasunkó

őstag

válasz anulu #8 üzenetére

Aki kijátssza gamepasson, azok nagy része teljes áron sosem venné meg. A legértéktelenebb vásárló, aki például előrendel, és vagy a játék rajongója, mert bármit tesznek meg fogja venni, így logikusan következik hogy a legértékesebb vásárlóra lőnek gamepassal, aki sosem venné meg, azzal vetetik meg így.
    A játékok halmaza áll az egyik felén, és a beszedett pénz a másik halmaz, és ez a pénzhalmaz a gamepass szolgáltatással nőtt, tehát nem lehet veszteséges. Amikor a gamepass veszteségeket matematikázzák a fórumokon, az mindig nevetséges és bugyuta, mert veszteséges csak az alapján lehetne, hogy csinálok fűzfasípot amit 1000 euróért árulok. 4 hülye megveszi, ebből kiszorzom hogy 8 milliárd, mínusz muszlimkeresztények, és pereskedek hogy hol marad a bevételem a teszemazt 6 milliárd eladatlan fűzfasípból.
    De itt még nem áll meg, mert konkrét példát tudok mondani, amiben előfizettem unokahugaimnak, amit 2 év után abbahagytam mert keveset játszottak vele. Így játékvásárló lettem, néha veszek valamit ami valószínűleg érdekli őket, és így saccra 75 százalékkal kisebb bevételt realizál a játékipar, mert néha veszek egy-egy játékot, amelyek közt van 1 euró 50 centes is, és ugyebár hányan lehetnek így, akik a legértékesebb behúzott vásárlók, mert uborkáért mentek és pingpongütővel távoznak.

• Juhaszatti

addikt

válasz anulu #8 üzenetére

"ha kipörget 10db $20-asat, akkor az -$200."

Itt feltételezed azt, hogy ha nem fizetett volna elő, akkor azt a 10db játékot megvette volna, pedig egyáltalán nem biztos.
    Így stabilan fizeti az előfizetési díjat minden hónapban, de simán lehet hogy abból a 10-ből egyet sem vett volna meg korábban. Vagy azért mert a katalógus nélkül nem is ismerte volna, vagy azért mert warezolt, vagy legfeljebb 1-2 játékért adott volna pénzt ezek közül, stb stb. Nagyon sok a bizonytalan tényező, az egyetlen stabil dolog a képletben a havi fix bevétel. A kipörgetett játékok nem jelentenek automatikusan mínuszt, és ez igaz a AAA játékokra is.

Új hozzászólás Aktív témák