- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Dell notebook topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
ASRock 8-as és 9-es sorozatú (LGA 1150) alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
Helló Fórumozók!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a minap vettem egy új billentyűzetet, ledes háttérvilágítása van a gomboknak, és amikor kikapcsolom a gépet úgy marad minden világítás a billentyűzeten.. Az egér nem világít de a billen minden gomb úgy marad, és elég nagy fénye van, elég bosszantó. A billentyűzet software-jében nem találtam arra beállítást hogy ezzel mit lehetne kezdeni mint például a Razer Deathadder Chroma egérnél van olyan hogy kapcsoljon le a világítás ha a monitor kikapcsol.
Szóval ez lenne a problémám, van valakinek valami ötlete? BIOS-ban nézelődtem az USB beállításoknál de nem találtam semmit, nem nagyon van már ötletem hogy mit tehetnék az ügyben..Alaplap: ASRock Z97 Anniversary
Billentyűzet: Tesoro Durandal Ultimate G1NL
Előre is köszönök mindenkinek minden segítséget nagyon jó lenne ha meg tudnánk oldani a dolgot.
Ui.: Kérlek ilyen megoldásokat ne javasoljatok, hogy áramtalanítsam teljesen a gépet miután kikapcsoltam meg hogy kapcsoljam le a világítást mielőtt kikapcsolnám a gépet. Nem szükségmegoldást keresek hanem rendes megoldást!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest