Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dav<3

tag

Helló Fórumozók!

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a minap vettem egy új billentyűzetet, ledes háttérvilágítása van a gomboknak, és amikor kikapcsolom a gépet úgy marad minden világítás a billentyűzeten.. Az egér nem világít de a billen minden gomb úgy marad, és elég nagy fénye van, elég bosszantó. A billentyűzet software-jében nem találtam arra beállítást hogy ezzel mit lehetne kezdeni mint például a Razer Deathadder Chroma egérnél van olyan hogy kapcsoljon le a világítás ha a monitor kikapcsol.
    Szóval ez lenne a problémám, van valakinek valami ötlete? BIOS-ban nézelődtem az USB beállításoknál de nem találtam semmit, nem nagyon van már ötletem hogy mit tehetnék az ügyben..

Alaplap: ASRock Z97 Anniversary

Billentyűzet: Tesoro Durandal Ultimate G1NL

Előre is köszönök mindenkinek minden segítséget nagyon jó lenne ha meg tudnánk oldani a dolgot.

Ui.: Kérlek ilyen megoldásokat ne javasoljatok, hogy áramtalanítsam teljesen a gépet miután kikapcsoltam meg hogy kapcsoljam le a világítást mielőtt kikapcsolnám a gépet. Nem szükségmegoldást keresek hanem rendes megoldást!

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák