- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Jó kérdés, nem tudom, mikori a vinyó - nem találom a számláját, gariját, de az biztis, hogy 2010-ben vettem. Annyit látok, hogy rev. A. Talán nem ment tönkre, mert csak egyszer próbáltam, a csúnya hangok miatt nem mertem újra.
A Fatal1tyben a Marvell le van tiltva, csak az Intel portokat használom.
Neked nincs gondod vele? (Ráadásul most rendeltem meg egy ugyanilyen vinyót . remélem, az már az újabb széria lesz - az Extereme4 lappal együtt)Amúgy nekem a Giga UD3-on már mind a négy belső SATA2-es port haldoklott, nagyon megérett a B3-as csere. Néha csak a "'számítógép működése lassú" üzenetet kaptam, de legtöbbször fagyott. Ahogy elkezdtem valami meghajtós műveletet (pl. lementeni a vinyók tartalmát az alaplapcseréhez), egyből hibaüzenet, s fagyás. Kb a 28. alkalomra volt hajlandó hiba nélkül backup-ot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- GIGABYTE B550 AORUS MASTER Alaplap
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged