- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Sziasztok, a gépemben Asrock B75 Pro3 alaplap van, egyik napról a másikra nincs hang, a hátsó kimeneten sem és az elsőn sem. Nem vagyok egy guru, amit a neten találtam ellenőrzési lehetőséget azt végigcsináltam, ....új illesztőprogi stb. ...végül rendszer visszaállítás is, ...de nem jutottam eredményre, úgy gondoltam, hogy tönkrement az integrált hangkártya. Ekkor észrevettem, hogy a 7 éves LG 23MP68VQ monitoromon is van egy fejhallgató kimenetet, .....és abba dugva a hangszórót van hang.
A kérdésem, hogy a monitor kimenetére valahogy az alaplapi hangkártyáról jut el a jel (és akkor az nem adta meg magát, vagy külön hangkártya lehet a monitorban? (lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek hozzá)
Illetve esetleg van-e valakinek ötlete, hogy mit ellenőrizzek még le az alaplapival kapcsolatban. ....végső esetben tudnátok-e bevált usb-s hangkártyát javasolni, nincs nagy igényem, csak szóljon valami, főleg skype-hoz lenne használva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest