Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacibacsi #7366 üzenetére
Semmilyen driverre nem lesz szükséged alapvetően, WU-ról telepít mindent hozzá.
Természetesen a VGA-hoz telepíthetsz külön, az Nvidia honlapjáról leszedett driver-t illetve ha szükségét érzed, akkor a legújabb B450 Chipset Driver-t.(Adatalapomon a konfigom, ugyanez az alaplapcsalád legkisebb tagja, Én semmit nem telepítettem külön, retro VGM-m van, amit a W10 felpakolt WU-ról jó hozzá és a chipset telepítésére sem volt semmi szükség, amit kellett azt a W10 megoldotta)
-
vhw
addikt
válasz
lacibacsi #4415 üzenetére
Elsősroban gondolom audio driverre lenne szükséged?
Akkor a lapon lévő ALC662-hez lehet találni a Realtek odalán win7 driver-t.Az alaplapi vga-hoz (NVIDIA® GeForce 6150SE / nForce 430) meg az nvdiai honlapján.
6xxx szeriához. -
-
rob210
nagyúr
válasz
lacibacsi #2407 üzenetére
Felesleges szétosztani a 4 tűst bele tudod dugni a 8 tűsbe csak nem lesz akkora a feszültség stabilitás.
(gondod nem lesz belőle fél évig úgy használtam én is a 785GMH-mat)Egyébként milyen a tápod, mert ha valami noném akkor annak kezdj el gondolkozni a cseréjén.
A mostani rendszerekhez elég stabil jó hatásfokú tápok kellenek.
Én is azért vettem chifit, mert a deer tápot már gagyinak találtam egy a jelenlegi rendszerem ellátására.
Pedig az is jól felszerelt kényelmes kis táp volt.
Viszont az újabb tápok az újabb igényekhez vannak hangolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest