- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
malossidas #7596 üzenetére
00 a proci tápellátását vagy a hibás behelyezést jelenti.
ASUS-éknál pedig: [link]
-
regener
veterán
Unokatesómnak ugyanezt csinálja egy 270-es AMD, csak FM2-es lapban, megoldást nem leltünk eddig.
Catalyst alatt az új Crimson drivert is próbáltad? (Igaz ezt még unoaktesóm sem.) Ha azzal sem akkor az alatta lévő AMD Minimal Setup-ot rakd fel. -
regener
veterán
válasz
Predator2 #7289 üzenetére
Jobbgomb erre a listára és nem kell hogy mutassa a rejtett eszközöket.
Így kell beállítani ha ez nincs még meg:
SoundSwtich 3.0 telepítő (eredeti oldal)
SoundSwitch 3.1 telepítő (ez már Win10-en is megy, eredeti oldal)UI.: A 3.1-es telepítéskor felrakatja veled a .NET Framework 4.5.2-t és a Visual C++ 2015-öt (anélkül nem enged tovább).
-
regener
veterán
válasz
Predator2 #7287 üzenetére
Találtam egy jobbat a msiknál, ez csak fut a háttérben és lehet rá tenni hotkey-t is, géppel együtt indul.
SoundSwitch -
regener
veterán
válasz
Predator2 #7285 üzenetére
Így alapértelmezetten minden hang a hangfalakra megy, kivéve amit te magad állítasz át fülesre (pl. TS3, Skype stb).
Váltogatni viszont nem lehet se így, se ha fordítva állítod be.
Talán van ilyesmi program valahol, de még nem sikerült találnom.Esetleg ezVagy marad az a megoldás hogy mind a 2 alapértelmezés a füles, de ha kihúzod akkor szól a hangfal...vagyis ahonnan indultál
-
regener
veterán
válasz
Predator2 #7262 üzenetére
Debug port LED: alaplapon a kis pirosan világítós betűs/számos mini lcd (hibakijelzéshez használatos)
Good night led: működés közben kikapcsolja a "Power" ledetSzerintem ezt a biosba kéne írniuk hogy ha alvó módban van akkor ne villogjon, vagy legalább egy ilyen opciót .
-
regener
veterán
válasz
brobi76hun #7254 üzenetére
Debug port LED: Off
Good night led: on -
regener
veterán
válasz
paulkaresz #7247 üzenetére
Szerintem így csináld: [link]
Nem mindegyik lapnál lehet Win alól frissíteni.
-
regener
veterán
Van itt olyan aki elég mélyen ért a Z77Extreme4 UEFI beállításához tuningra?
Jelenlegi OC képekben (OneDrive mappa)
Biztos van amit máshogy kéne állítani.
-
regener
veterán
válasz
Nemt0m12 #7142 üzenetére
Próbáld meg teis hogy kihúzod a netet a routerből és visszadugod, neki ez oldotta meg. Esetleg router áramtalanítás majd vissza áramba és ilyesmi.
Vagy próbálj érdeklődni a router topikjában, esetleg frissíteni a legújabb (15.6.0.10-es - nekemis ez van fent) lan driverre.
(#7144) Nemt0m12
Nem, nekemis csak azok vannak mint neked, de "Auto Negotiation"-on ( = Automatikus egyeztetés [csak valamiért angolul van ez a rész, pedig a win magyar]) van, szóval csak úgy megy magától konkrétan amióta bedugtam a routerbe a kábelt.Esetleg a kábelt is megnézheted, mert a CAT5 az még csak 100mbit, CAT5E vagy CAT6 (és afelettiek) tudnak 1000Mbit-et.
-
regener
veterán
válasz
marositech #7137 üzenetére
Konkrétan nem hibás egyik alkatrészed sem, viszont a 3770 nem támogatja az ECC ramokat. Ilyen célra egy Xeon processzor kellene mint láthatod az összehasonlításban is példaként.
De szerintem még azsem jó dolog ha egy sima ram mellett 3 ECC van, mert mégha lenne egy Xeon-od is 3ramom menne a hibajavítás, egyen meg nem. Na most ezt nézegetnie kellene a processzornak folyamatosan hogy ne abba írjon mert ott nincs Error Correction de ehelyett szerintem nemis menne így.
Sima ram vagy ECC véleményem szerint. de együtt ne.(#7139) marositech
Most ránéztem gyorsan a gyártói oldalra és a lap sem támogatja a ramokat, na mostmár eztis tudom.
- Supports DDR3 2800+(OC)/2400(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memoryMellesleg mivel a proci pakolja az adatot a memóba ezért annak tudnia is kell kiolvasni, a hibaellenőrzéssel egyetemben (ECC) ezért kell hogy a proci is támogassa.
-
-
regener
veterán
(#7072) RaiDan
A G.Skill ramoknál például minden ramnál felvan tüntetve milyen lappal tesztelték, eddig nemis volt vele gondom -
regener
veterán
Sziasztok, egy kérdés:
terhelés alatt (video render) miért a ház venti gyorsul fel és nem a procié? ugyanőgy swif2 mind a 2 és ugyanúgy vannak beállítva?
Konfig adatlapomon.Hangban is csak a hátsó fan gyorsul fel tehát nem mutat rosszat a progi.
Szerk:
Most nézem hogy az oldalventit a CPU fan2-re kötöttem, amit nemis mutat külön. Lehet ezmiatt, mindj kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BOINC: compute for science
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black - ingyen foxpost
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey EXPO, 2034 ig alza gari
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest