- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Devil
tag
Köszi mindenkinek a probléma megoldódott. Semi köze nem volt a VGA hoz.
Az alaplap finnyás a proci behelyezésre. Néhányszor ki be rakosgattam a procit és a probléma egyszer csak eltűnt. Ismerős szerelő szerint nem volt benne elég mélyen... amit furcsálok mert a hűtőborda olyan erővel nyomta be hogy én már azt hittem átszúrja az alaplapotDe mégsem.
Tanulság mégis erőböl kell megoldani a problémát. Lehet hogy érzékeny cuccok ezek de ha nem működik ÜTNI KELL!!
/*Jah és részemről topic zárható*/ -
Zofren
aktív tag
mi 30 gépet raktunk ossze nemrégen ilyen lappal, de semmi probléma nem volt veluk. csak bátoritani tudlak.
-
Devil
tag
Na azt az alaplapot kicserélték tegnap mert rossz volt adtak egy ugyan ilyet de a probléma maradt ugyan az. Lehetséges volna hogy 2 alaplapot fogok ki egymás után ami rossz?
Vagy velem van a baj??????
Csendbe zümmög nem sípol nem villog. Semmi jelét nem adja annak sem hogy egyátalán csinálna vmit azon kívül hogy a tápot bekapcsolja s áramot ad a proci hűtőre.
A gép minimumon van azaz csak lap proci memóra +táp. Semmi egyéb periféria.
Vigyem vissza ezt is hogy rossz? De ha adnak még 20 ugyanilyn lapot és mind ezt csinálja akkor mi a halál legyen? -
cherockee
aktív tag
nekem szintén volt valami hasonlo, probálj egy bios cmos null-t, és utána nagyobbra rakni a vganak rendelt ram mennyiségét...
-
Devil
tag
Hali!
Vettem egy Asrock P4VM800 as lapot összerakom a gépet proci hűtő minden bele. Elindítom megy minden. Gondolom király akkor rádughatom a CDt is. Rádugom a CD olvasót erre baszik rám a videokártya, nem kapcsolja be a monitort. Lehúzom a CD olvasót a gépről de már így sincs kép.
Nincs valakinek 5lete mi a halál lehet ezzel a fossal???
Már 100 szor ki be dugogattam mindent. (Másik monitort sem kapcsol be)
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged