- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Devil
tag
Köszi mindenkinek a probléma megoldódott. Semi köze nem volt a VGA hoz.
Az alaplap finnyás a proci behelyezésre. Néhányszor ki be rakosgattam a procit és a probléma egyszer csak eltűnt. Ismerős szerelő szerint nem volt benne elég mélyen... amit furcsálok mert a hűtőborda olyan erővel nyomta be hogy én már azt hittem átszúrja az alaplapot
De mégsem.
Tanulság mégis erőböl kell megoldani a problémát. Lehet hogy érzékeny cuccok ezek de ha nem működik ÜTNI KELL!!
/*Jah és részemről topic zárható*/ -
Zofren
aktív tag
mi 30 gépet raktunk ossze nemrégen ilyen lappal, de semmi probléma nem volt veluk. csak bátoritani tudlak.
-
Devil
tag
Na azt az alaplapot kicserélték tegnap mert rossz volt adtak egy ugyan ilyet de a probléma maradt ugyan az. Lehetséges volna hogy 2 alaplapot fogok ki egymás után ami rossz?
Vagy velem van a baj??????
Csendbe zümmög nem sípol nem villog. Semmi jelét nem adja annak sem hogy egyátalán csinálna vmit azon kívül hogy a tápot bekapcsolja s áramot ad a proci hűtőre.
A gép minimumon van azaz csak lap proci memóra +táp. Semmi egyéb periféria.
Vigyem vissza ezt is hogy rossz? De ha adnak még 20 ugyanilyn lapot és mind ezt csinálja akkor mi a halál legyen? -
cherockee
aktív tag
nekem szintén volt valami hasonlo, probálj egy bios cmos null-t, és utána nagyobbra rakni a vganak rendelt ram mennyiségét...
-
Devil
tag
Hali!
Vettem egy Asrock P4VM800 as lapot összerakom a gépet proci hűtő minden bele. Elindítom megy minden. Gondolom király akkor rádughatom a CDt is. Rádugom a CD olvasót erre baszik rám a videokártya, nem kapcsolja be a monitort. Lehúzom a CD olvasót a gépről de már így sincs kép.
Nincs valakinek 5lete mi a halál lehet ezzel a fossal???
Már 100 szor ki be dugogattam mindent. (Másik monitort sem kapcsol be)
Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Fold?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- SzoftverPremium.hu
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De mégsem.