- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Szerintem nem.
Bár én ajánlanék egy ''villámvédett'' elosztót.
Nekem is van három. egy a hi-fi-nek egy a tv,dvd,antenna,lámpa + egy a gépemnek
Azért ajánlom,mert az ezekbe épített kapcsolónak nagyobb az átütési biztosítása.
Vagyis a kapcsoló 2-2.5 mm-rel távolabbra nyitja szét a mechanikája az érintkezőket.
Szerintem megéri az az 1600-3000 forint.
Mert ha bekapcsolva hagxyod,akkor is van neki egy gyorskioldója,ami esélyt ad a gépednek a túlélésre.
Én nagyobb viharban inkább kihúzom a falbol a dugót.
A gép belsőrészét tekintve,ha az alaplapod jó kapcsolatban van a bioszelemmel és a sztatikus kisülések ellen is védve van,akkor sincs gondod.
Ezt arra értem,hogy ha földelt a 230-ad,akkor az atx-tápod bőven kibírja.
Én mióta így csinálom,azóta nincs meglepetésem affelől,hogy vajon miért nem tudom bebútóltatni a gépemet mind a három vinyóval és miért nem ismeri fel elsőre a dolgokat.
Bár többen mondták,hogy az én gépem bajos,de mégis teszeket döntöttem meg vele,persze a maga kategóriájában.
Szóval ennyi,én ezt tudtam. Majd jönnek a fejesek,azt úgyis kioktatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Processzor Intel Core Ultra 9
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest