Hirdetés
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Tyukki. #5951 üzenetére
"Ugyanaz, mint a wot. Az artyk szerte szét lőnek minden csatában. Én asszem kiszálltam egy ideig ebből a wot copyból.."
A sok negatív komment a hozzáállásod miatt ment. Én értem miért. Szerintem Te is érted, ha akarod. Ha segítséget kértél volna, biztosan megkapod. Ha minősíted, akkor is megkapod, de nem pont azt amire szükséged van.Arty ellen itt is az kell, ami a másik játékban. Ha például elől mészm és Téged spotolnak fel elsőnek, ráadásul olyan helyen ahol szabad préda vagy, akkor Téged fognak lőni. Ahány értelmes arty van (ami itt ugye hál' Istennek 2), annyi.
Mozogj, menj fedezékbe. A másik általad is említett játékban sokkal rosszabbul járhatsz az artyk miatt, mint itt.A bunkó hozzállásról pedig csak annyit, hogy ide nagyrészt értelemszerűen azok írnak - járnak, akik szeretik ezt a játékot. Ne fikázd, mert nem fognak szeretni. Legalábbis ne várd, hogy szeressenek.
-
scyllarus
veterán
-
zozyk
addikt
válasz
Tyukki. #5906 üzenetére
Javítócsomagot ismered?
5ezer kreditbe kerül és alapértelmezésben a hatos gomb.
Esetleg tanuld meg a használatát.
Na jólvan, segítek mert jófej vagyok. Amikor lőnek,akkor a mutatóujjaddal nyomd meg a hatos gombot,majd utána megint a hatos jön,akkor felrakja a láncot,a hármas gomb pedig megjavítja löveget. -
nemeth989
senior tag
válasz
Tyukki. #5906 üzenetére
Nekem sokkal kevesebb gondom van az artyval, mint a wotban. Óriási segítségnek tartom azt, hogy jelzi a rendszer, ha éppen téged lő az egyik, így mindig van esély arra, hogy kivédd a találatot elmozdulj, fedezékbe mozogj. Minden pályán lehet olyan pozíciót találni, ahol védve vagy ellenük, de még, ha eltalál is, legalább nem bontja le a hp-d felét. Ha jól rémlik kb. 12-14 msp-enként lőnek az artyk, ez alatt simán felrakják a láncot a legények, ha az első találat miatt ledobta volna. Sokkal jobban együtt tudok élni velük, mint a másik játékban.
MÁS
Felraktam tegnap az új amd drivert, semmi változást nem vettem észre, hacsaknem azt, hogy tegnap este a lőszerváltásnál így villódzik a lőszerjelző ikonja, ha egyik típusról a másikra váltok. Ez bug lenne, vagy driver okozhatja? -
kócos87
tag
válasz
Tyukki. #4496 üzenetére
Nekem van MBT-70em és nagyon megérte megvenni. Jól termel, jó vele játszani. A Chieft.-ról pedig addig hogy nekem semmi bajom nincs vele. A win rátám kb 80% lehet vele és nem túlzok. Imádom a csőlehajlását
, persze tudni kell róla hogy a testét dugd el!!. Nem tudom, hogy csinálom, de a 2000 dmg 80%-ban megvan vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest