Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
nemeth989 #7557 üzenetére
Oh, akkor ennek kifejezetten örülök.
Az MBT-70 pont tökéletes arra, hogy farmolj vele PvP-ben, a saját tierjében nagyon nagy bully. Nem sok kört mentem még vele, de 5-ösök ellen is berakja néha (max 3-4 6-os tankkal), azok ellen meg még erősebb. Hagyják így. A lassú célzás és reload elég szépen balanszolja a tankot.
Amúgy grat a Chieftain Mk.6-hoz!
- - - - - - - - - -
Egyébként ti milyen retrofitekkel használjátok ezt az amcsi-német hibridet (MBT-70)?
Nekem ezek vannak fent:
- Intercom Systems Mk.3
- Gyroscopic Stabilizers Mk.1
- Advanced Thermal Sleeve Mk.1Így 10,67s a reload, az aiming time 2,73s, a pontosság pedig 0.15. Juan Carlos Miramón. A ti MBT-itek hogy szuperálnak ilyen téren?
-
zozyk
addikt
[UPh] klántagok!!!
Vasárnap AW szövetség meeting.
Aki tud,legyen fenn a TS-en.
>>link<< -
Kean_Sorbo
őstag
-
Ryna
csendes tag
Na újra telepítettem a játékot, és most működik, nem értem mi történt pontosan, de legalább most elindult, azért köszönöm a válaszokat
-
Kean_Sorbo
őstag
Biztos zavarban voltál, a nagy Sorbo mester mellett.
Nem értem, de én mindenkire rossz hatással vagyok.
A múltkor is szakaszozunk, mindenki elégedetlenkedik, aztán a végén kiderül hogy 60+%-os a WR. Lehet én még lazábban fogom fel a dolgokat, mert elég ritkán játszok. Tegnap is csak szorzóztam a nagy vasakat. (Jó néha nekem is eldurran az agyam, de mivel én a balfaszabb játékos kategóriába tartozok, így jobban elviselem a többi balfaszt.)
-
L4mie
veterán
válasz
Kean_Sorbo #7588 üzenetére
Vasból ítélve szerinet minimum win7 64-bit azért befigyel nála.
*na de win10Akkor viszont érdekes a hibaüzenet főleg az első.
csináltass a klienssel egy ellenőrzést szerintem.Btw: tegnap elég rossza hatással voltál rám
legszarabb PVE körömet mentem aznap /L4mie/
-
Ryna
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #7588 üzenetére
windows 10, tegnap este frissített valamit.
-
Ryna
csendes tag
-
bypass|HUN
aktív tag
Hmmm, nem mondom...kísértésbe estem egy pillanatra
, de aztán gyorsan elvetettem a gondolatot
. Közel ennyi pénzért már inkább veszek 1 hónap prém+ MBT-70-et (5500 gold - € 21.99). Mondjuk ha a fele lenne akkor talán, de csak talán....na jó akkor biztosan...tetszik az a masina
Minden esetre várok még bármilyen vásárlással, hátha a Háncsingva kereskedő hoz magával valamilyen collectors edition vagy ice/mercenary packot is.
villamos
Akkor neked már biztosan van, ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla...
Nem baj, Te szereted a sóskát Én meg nem, nekem bejön a spenót Neked meg nem...ettől még érezhetjük jól magunkat ugyan abban az étteremben, igaz?Üdv: bypass
-
zozyk
addikt
Jól megkérik az árát...
Armored Warfare - Chieftain MK6 leader Code / Versand sofort / 10h delivery
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #7576 üzenetére
Az persze buffoljak..... Vissza a belohetetlen panceljat... Mert a tokeletes balanszolt t9be kell egy belohetetlen tank...
-
zozyk
addikt
-
bypass|HUN
aktív tag
nemeth989 / weres78
Köszönöm...zozyk
Akkor még várok picit, hátha addig valahogy csak sikerül egy MK6-ot találni, és picit később, de mindenképpen veszek egy MBT-70-et.Lassan az Ariete is begördül a garázsomba...
Üdv: bypass
-
-
bb68
tag
Sajnos az orosz ág páncél és látótáv hiányos.Közepes tankként használva el lehet vele lenni a jobb játékosoknak.A T80 lenne szerintem egy aránylag játszható tank,de méltánytalanul kicsi a látótávja saját tierjébe.Egy 360m alap látótávot megérdemelt volna az a tank.Ettől függetlenül én szeretek vele játszani.
-
weres78
senior tag
Akkor szerintem maradj a Chally vonlán. Azt az átütést nem hinném, hogy különösebben észre fogod venni.
Az MS olyasmi, mint az oroszok. Nagyot üt, pontossá tehető, könnyen belőhető (mondjuk egy Chall vagy egy laohoz képest). Nekem olyan közepes tank érzetem van vele.
Az M8 nagyon jó, ha meg tudsz barátkozni a páncélzat teljes hiányával. Az XM8 van garázsban, szerettem, de nem ment vele a játék, mostanában nem is erőltetem. Mondjuk XM-nél van még 3 füst, M8-nál ezt elveszik.(7570) wall2
Azt a tetjén nekem hol beadja, hol nem. Mondjuk HE tényleg faragja rendesen.
Arietében az a szar, hogy ha kicsit is döntöd valamerre azonnal lőhető az első görgő. Teljes sebzét ad, plusz láncon tart... Annak is megvan a gyengesége, mint minden tanknak. -
Smish
tag
válasz
weres78 #7568 üzenetére
Ariete brutál jó szerintem, a kedvenc tankom jelenleg.
Masszív páncélzata van, sokat pattint még oldal találatnál is.Az ágyúja egy álom, gyors, pontos, nagy átütése van, nagy sebzése, félek is hogy nerfelik
Oroszokkal valahogy nem vagyok jóban, T72A ki van fejlesztve de nem vettem még meg.
Az előtte levőkkel végig szívtam, a legszarabb a statom van velük. Mindig kilőttek
Biztos szarul használtam őket..
Lightról nem tudok sok mindent, még csak a bejglipanzer van meg, az gagyi nagyon, de legalább mókásan néz ki -
Smish
tag
-
weres78
senior tag
válasz
bypass|HUN #7561 üzenetére
Valahol feljebb írtam én is a Chiefről. Mondjuk ha Neked feküdt a nem prmémium testvére, akkor ez is feküdne, mert gyakorlatilag szinte teljesen ugyanaz, prémium szorzóval. Nekem lassú, lusta, ehhez mérten nagyon puha, az ágyúja pontossá tehető.
Ha én döntenék egyértelműen MBT70. Mozgékony, nagyon üt, igaz kicsit könnyen lőhető mert ismerik, és igaz kicsit lassú és időnkét pontatlan az ágyú (teljes szűkülés nélkül a tavat sem találja el amiben áll), lassacskán is tölt, de üt. Töltésideje levihető 9 sec alá vagy a pontossága 0.05-re. Vagy ez, vagy az, de el lehet dönteni közel mész, vagy messzebről operálsz...(#7563) Smish
A Challenger 2 bunker. Az átütés véleményem szerint nem olyan nagy gond. Ugyanis szemből gyenge pontra elég szinte mindig, ha nem azt lövöd akkor a T90MS átütése is kevés. Van egy két hely, amit az MS esetleg beüthet (neki sárga), ami azzal az átütéssel piros lesz, de ez elhanyagolható. Viszont az ágyúja mocskosul pontossá tehető, jól is szűkül, szóval én meggondolnám...
Ellenfélként szemből a kukucskálóba HE lövedékkel 300 körül sebez az A6, 450 körül az MS. Ez mondjuk gáz. Viszont állítólag 4k fölé vihető a hp-ja.... -
nemeth989
senior tag
válasz
Köszönöm
3 Csatám volt eddig vele, még nincsen kialakult véleményem/tapasztalatom, csak körvonalakban. Nekem a chif5-ös bejött annak idején, ugyanúgy használom ezt is. Tornyozni kell vele, mivel ez az egyetlen dolog amiben átlagon felüli. Ágyúja jó, habár az átütése minimálisan gyengébb MK5-höz képest, de pontos, közepe reloaddal, gyors szűküléssel. Viszont ugyanolyan lajhár mind a kettő, ebben nincs különbség. Egyenlőre ennyi, kreditről nyilatkozni nem tudok, eddig a 3 csatám átlagon felüli volt, szóval abból nem tudok kiindulni. Majd 100 csata körül úgyis kijön mennyit hoz átlagosan.MBT 70 jó vétel volt, nagyon elégedett vagyok vele. Ez volt az egyetlen "nagy" premiumom. Már közel 200 csatát letoltam vele, de már most érzésre saját tierjében jobb mint az mk6.
-
Angel1981
veterán
Valamennyire próbálnak történelem hűek lenni (valamennyire), és a CH2-nek a valóságban is elmarad a páncélátütése a többi nyugati MBT-től, mivel még huzagolt löveget használ - a többivel ellentétben.
Cserébe elég jó a páncélja, PvE-ben szinte elpusztíthatatlan, ha nem csinál az ember nagy hülyeséget.
PvP-ben ez annyira nem érződik, mert van 1-2 eléggé feltűnő gyenge pontja. -
Smish
tag
Van itt valakinek Challenger 2-je?
Ariete-t húzom és a C2 volt a cél, de most nézem hogy sokkal kisebb a pácélátütése mint a többi tier 9-nek.
Mi ennek az oka? Még az Arié is nagyobb átütésű lőszer pedig az tier 8 csak.
Ez igazából jelent nagy hátrányt? Van valakinek tapasztalata vele?
Hiába páncélozott ha igazából szart se ér a lövege.
T90MS, vagy M8 jobb választás lenne? -
zozyk
addikt
válasz
Én várnék a vásárlással,most jár le a Boostpack és a retrofit akció is.
Lehet villantanak a srácok valamit februárra is. -
bypass|HUN
aktív tag
Rendben, meggyőztetek ma bezsákolom az MBT-70-et.
Akkor nem vadászom tovább az MK6-ot, picit sajnálom, mert az öccse nekem nagyon feküdt...
Várható mostanában valami tank pack akció?
Most néztem, gratula nemeth989 kollégának az MK6 nyeremény tankért
Majd írj már róla legyél szíves pár gondolatot. KösziÜdv: bypass
-
irhejja
tag
válasz
bypass|HUN #7558 üzenetére
A Chieftain Mk. 6 egy tier 5-ös premium tank. Nekem nincs, de mostanában elég gyakran játszom ellene és egyáltalán nem nagy szám. Tulajdonképpen egy alap Chieftain Mk. 5-ös, szóval erre nem alapoznék...
Az MBT-70 viszont egy nagyon jó premium tank, igaz kell rá célzás gyorsító retrofit, mert alapból nagyon lassan céloz, de amúgy credit farmra tökéletes, voltak már 400 - 500 ezres köreim vele (igaz premium + boost mellett) ami azért nem rossz egy 10 perces csatára
-
zozyk
addikt
válasz
bypass|HUN #7558 üzenetére
Minden este mennek stream-ek,ahol nyerhető kulcs,nézni kell a játék Twitch csatornáját,összefoglalóban ott a link.
Az AW szövetségben pont tegnap volt kulcsosztás,minden klánvezető kapot egy ajándékozható kulcsot.Ha választanom kéne az MBT-70 és a Chief. mk6 között,mindenképp az MBT-70et venném,mivel az Tier6.
-
bypass|HUN
aktív tag
Félve kérdezném, hogy mi a helyzet az MK6-al? Lesz mostanság promóciós kód osztás (AWszöv.), vagy megszerezhetővé válik valahogy (euró/gold)? Tud valaki valamit erről...csak mert addig ameddig ezek a lehetősségek nem zárultak le/be, addig nem merem megvenni az MBT-70-et...Kéne nagyon egy T6 prém mbt...
Üdv: bypass
-
nemeth989
senior tag
válasz
Patrick76496 #7556 üzenetére
Azt hiszem a direkt prem tankoknak, mint az MBT, VFM Exp és társai, amiket csak goldért lehet megszerezni vagy kaptunk, premium mm-je van, csak max saját tierje közé dobja be. HA szakaszban nem premium jármű van, akkor mehet feljebb is, mert nem azt veszi számításba. Ugyanakkor az ICE tankokra amik benne vannak a játékban, csak egyedi festése van, azokra ez nem vonatkozik, nincns premium MM-je.
-
Patrick76496
őstag
-
Sebestyen01
őstag
Toljatok urak, én melóból hulla vagyok így ma kimaradt a muri...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest