- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
Nem akarom a feszültséget gerjeszteni,de nekem idáig 7 nap prémiumot dobott.
De ahogy olvasom a csaták közbeni csetet,van aki 10 nap prémnél jár. -
bb68
tag
Nektek nem szokott szaggatni a játék?Például megyek a tankal,és 1-2 képkockával visszadob,majd előbbreugrik a jó pozicióba.A pingem 25-30 fixen.Az fps is rendben van.
-
bb68
tag
Én is szerver terheléses problémára gyanakszom.Tegnap lagmentesen futott a játék PVP-ben.Ma egyszerűen nem tudtam normálisan játszani vele,annyira lagolt.Persze ez még béta verzió.Sokat fognak még javítani rajta gondolom.A gépem szerinem rendben van.HD 5870-et használok 600W minőségi táppal.4 giga ram,SSD.Nállam a hőmérsékletek nem kiugróan magasak.Proci 44-47°C,Vid kari 56-62°C.
-
bb68
tag
válasz bypass|HUN #6572 üzenetére
Köszi!Akkor majd dobok bele még ramot.
-
bb68
tag
válasz yodamester10 #7202 üzenetére
Nekem a T-80 tankomon fenn van.Igaz az első fokozat.Az átütés erősségét, növelné meg ahogy észrevettem.Olyan minha ezzel a retrofilel nagyobb sebzésértékeket adna a találat.Persze ez csak az én véleményem.
-
bb68
tag
válasz Kisokka #7351 üzenetére
Az ember gyarló.Gyorsan akarja megkapni a magas szintű tankokat.Ha meg megkapja,nem tudja használni.
Engem inkább az emberi hülyeség szokott felbosszantani.Kiáll rossz látótávú MBT-vel az út közepére,holott 20 méterre ott van melette szikla vagy fedezék.Vagy sokszor volt hogy elindulunk ketten hárman nehezek egy ponot biztosítani,megjelenik két ellenséges tank.Nem lövik be elsőre a mi tankjaink,fogják magukat és elmenekülnek.Azon kapom magam pár pillanat múlva hogy egyedül vagyok az ellenséges tankokkal szemben. -
bb68
tag
Sajnos az orosz ág páncél és látótáv hiányos.Közepes tankként használva el lehet vele lenni a jobb játékosoknak.A T80 lenne szerintem egy aránylag játszható tank,de méltánytalanul kicsi a látótávja saját tierjébe.Egy 360m alap látótávot megérdemelt volna az a tank.Ettől függetlenül én szeretek vele játszani.
-
bb68
tag
válasz SpongyaBob #12154 üzenetére
A második és negyedik képességnél egy választási lehetőséged van a kettő alképesség közül.Vagy az egyik, vagy a másik.
-
bb68
tag
Lehet letölteni az updatet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest