- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Na frissített MM 2.0. Csodálatos
. 15:0 -+2 tier spread
-
Preda
aktív tag
Szerintetek mi lesz a high tier mbt rebalance? Ugyanaz mint a wotban bazi nagy weakspotok? Vagy armor degradáció?
-
Preda
aktív tag
Bazi OP ez az MBT. Köszönöm akárki küldte is XD. Azóta se jöttem rá miként került a garázsomba.
-
Preda
aktív tag
válasz
irhejja #7531 üzenetére
Ariette szerintem sokkal jobb. T8 ban is belövi szinte minden. Ráadásul még lomha is. Jó az ágyú nagy sebzést oszt, de nem kezdőknek való. Hull down ra jó. Városi pályán sztm szar, ezt úgy mondom, hogy a t80 is gyenge mégis jobb köreim vannak vele. Ráadásul az Mm se szeret vele rengeteg a T9 meccs és nem arányosan elosztva a csapatok között.
-
Preda
aktív tag
Érdekes, mert kb egy hete nem léptem be átmentem kicsit R6 Siege elni. Mondom belépek már és egyszer csak ott volt a garázsban. Nem én vettem meg az biztos. Ha jól tudom akkor nincs ajándékba veszem lehetőség se. Halál komoly ez nem vicc!!
Szerintem nem is lehet már őket megvenni. De itt a screen egy csatám van vele 5 percel ezelőtt. -
Preda
aktív tag
Srácok van valami event, hogy kapunk MBT70 merc et pár napra? Mert nem láttam ilyet de egyszer csak megjelent a garázsban. WTF
-
Preda
aktív tag
Meg az ATGM - ekkel is lehetne valamit kezdeni mert hiába van t8-t9 ben semmire se megy vele az ember. Párszor kipróbáltam t80-90-en. Lassan tölt mindenki tele van ERA-val APS-el és egyebekkel és olyan lassan megy, hogy vicc. Heat megint csak egy baromság kb esélytelen vele eltalálni egy wieselt. Shoot delay miatt képtelenség 200-300m- re eltalálni. Meg még jól meg is van lassítva. Vicc amikor lövöm vele a kerekes gépeket és szórás miatt keréken lövi és 0 dmg .
Nekem még nem is az a legnagyobb bajom, hogy t8 al nem lövöm át a t9-et hanem, hogy legalább számban egyenlőek legyenek már. MM iszonyat volt olyan hogy nálunk nem volt t9 másik csapatban 3db t90ms egy plaatoonban. Sejtitek mi lett a végeredmény.
Nem tudom mi a megfelelő megoldás a magas tier ben, de sztm az nem ha ugyanaz lesz mint wotban, hogy mindenki átlő mindenkit. Akkor minek van MBT class, ha mindenki simán átlő szemből.
Nem tudom kinek volt meg armor buff előtt a challenger, de az nagyon nem volt élmény. Mindegy volt hova mentem mindenki szarrá lőtt. Ha gyengítenek az MBT-ken az nem lesz nagy élvezet. Ja és nem csak MBT-m van nem azért mondom ezt. Példa, hogy nem csak mbt-zek.
Szerintem igazábol az egész spotting rendszert kéne a kukába dobni meg azt, hogy még ki is emeli neked kit látsz és lőhetsz. Ha nem lenne kiemelés és mindent kirajzolna mint amikor a látótávodon kívül lőnek meg, kicsit lassulna a játék és könyebb lenne oldalba kerülni. Nem vennéd észre olyan könnyen akkor még a camónak is lenne értelme. Persze ez csak az én véleményem!!
-
Preda
aktív tag
Milyen már az, hogy kb egy hete mióta megvan t90 folyamatban szívok vele MM miatt. Ellenséges csapatál mindig egyel vagy kettővel több t9 van mint nálunk. Nem igaz nem lehet 30 mp el többet várni.
-
Preda
aktív tag
Majd az idő megmondja, hogy mi lesz.
Nekem speciel elegem lett a wot-ból. Annyira követem, hogy néha megnézem Rita oldaát. War thunder meg azótan szar sztm mióta a tiereket összesűrítették.Engem pl rohadtul nem zavar Aw ben ami miatt sokan sírnak. Épp pár napja olvastam a cent b1- ről, hogy valaki nem tud vele. Nekem a b1 és a 120-as a kedvenveim. Még imbanak is mondanám
van vele 60% wr-em.
-
Preda
aktív tag
Nem azért nem reklámoznak mert nincsen pénz rá hanem azért mert OE úgy gondolja, hogy ameddig nincs olyan állapotban a játék amilyet ők szeretnének addig nem reklámozzák. Ezt nem én találtam ki, hanem olvastam AW fórumon valakitől talán SS-től.
Én nem tapasztaltam nagy várakozásokat bár csak délutánonként vagyok fent és t5-t8-ig játszom.
-
Preda
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #6675 üzenetére
Hát ja én is pont így érzem. 10+k csata után jöttem el (nem is ment rosszul 1800 körüli wn7) én is egyszerűen elegem lett, pedig én is költöttem ra volt jópár prém is. Nem éreztem azt, hogy sajnálnám. Pár hónappal ezelőtt beléptem mentem asszem 1 db csatát és elegem is lett a wotból.
Sokkal nagyobb lehetőséget látok ebben a játékban. Még a t7+ amire annyian panaszkodnak az se annyira gáz főleg, ha kijavítják az MM extrém idiótaságait. Nem érzem azt se szarnak, hogy nincsenek extra gyenge LFP-k a játékban meg nincs sidescrape. Itt szerintem tényleg nem éri meg hátul szarakodni egy MBT-vel más stílust igényel mint amihez hozzászoktunk amott. Lehet sokkal agresszívabban menni, jó persze ha valaki tényleg azt hiszi, hogy elpusztíthatatlan és rámegy egyedül 2-3 másikra nagy valószínűséggel igen gyorsan meghal. De pl ha ketten vagytok egy ellen akkor meg nem érdemes szarakodni sarkon lövöldözéssel, mert nagyrészt úgyse tudod frontból belőni, hanem be kell vállalni egy kis rizikót bekapni egy két lövést és a hátába menni. Azt vettem észre, hogy akkor a csapatunk is segítőkészebb sokszor jönnek segíteni. Mondjuk nem kell túlértékelni se őket
.
Alapvetően kicsit kicsik a pályák így nem mindenütt lehet flankelni, de azért nem kivitelezhetetlen. Ami rohadt idegesítő számomra, hogy mennék olyan oldalt ahol simán ölnék mindenkit és van kettő magas arty és csak azt hallom "incoming" és mivel kis coridorok vannak nem sok esélyem van kitérni. Alapból nem tettem volna be artyt mert nem látom értelmét. Eleve teljesen más játékstílust igényel sztm a counter firenek se sok értelme van. Nem egyszer táttam, hogy kör elején beírták artyk, hogy nincs counter. Az meg, hogy pl t80 ra egy hitből 5 modul sérül vicc kategória. De ezek ellenére is szerintem sokkal szórakoztatóbb mint a másik.
Ha rendberkják az MM-et átdolgoznak egy két mapot, kezdenek valamit a shoot delay el mert az elég kritikán aluli. Wiesel és egyéb kis scout ok 2-300 m en történő eltalálása komoly gondokat okoz. Már megvan kb 1000 csatám(nem nagyon játszom PVE-t asszem 50 van ebből) és egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni mert a lag hatására egyszer ennyivel kell elé lőni egyszer meg amannyival csatánként és játékonként teljesen eltérően pedig kb 30-50 ms em van stabil nettel. Szóval ha ezeket kijavítják szerintem többen fognak vele játszani...
-
Preda
aktív tag
Lehetséges
. Köszi mindenkinek, tényleg nagyon izgalmas kör volt.
Amúgy feltűnt ma valakinek, hogy MM szokásosnál is szarabb. Folyamatban -+2 vagy 3 tier szórás van. Olyan esetekkel hogy egyik csapatban 2db 8 as másiknál egyse? Már így is nagyon sírnak a fórumokon ha nem lesz valami változás még sokan abbahagyják az tuti.
-
Preda
aktív tag
Hát srácok asszem megvan a valaha volt legdurvább köröm
. A dolog úgy indult, hogy a meccs bukó, de aztán a challi erőre kapott és csak jöttek az emberek.Végén asszem 5 en vagy 6 an maradtak. Majdnem kifogyott az összes lőszerem végére már csak HE maradt. Miért nincs replay áááá
Előre is bocs a sok képért, de most szétkapott az adrenalin. [
-
Preda
aktív tag
Mi a fura a képen?
-
Preda
aktív tag
Én azt vettem észre, hogy sokszor t7 körüli mbt-kel nem érdemes 4-5 másik mbt-t követve tipikus heavy helyre menni mert saját tier-t se ütöm át. Hanem inkább egy másik kevésbé használt útvonalon áttörni és a fő csapatot hátbatámadva nyerni. Pl river point város rész alig szoktak arra lenni
-
Preda
aktív tag
Leállt a wot szerver?
-
Preda
aktív tag
Amúgy ma mi van egyszerűen nem lehet nyerni? Tök mind1 milyen géppel megyek -2 tier kapásból sok szerencsét. Emberek meg mintha elfelejtettek volna játszani 5 percen belül 10 ember halott és 1k dmg alatt vannak. Tök jó, hogy adták ezt a bónuszt mert megjöttek az agyhalottak.
-
Preda
aktív tag
Eddigi véleményem a Challenger ről "csak" pvp. Pach előtt szemből is belőtte minden nem csak a saját tierjében. Minden féle gépet kipróbáltam, de ez volt véleményem szerint a legrosszabb. Majdnem használhatatlan olyan kevés pen el, hogy semmit se lehetett átütni. Közben nézegettem a többi azonos tier Mbt-t, simán állják a sarat. Én meg mennék előre de minek azonos gépeket se tudtam sebezni csak He vel. Ők meg vígan daráltak szét pillanat alatt szemből.
Ehhez képest most szemből tapasztalatom szerint csak a commander cupola maradt uthető az se vészes. Kis riszálással kivédhető. Gyakorlatilag azt hozza amit kell neki. Volt olyan 8 as meccs amiben Pipeline on 5 en lőttek szemből végig spottoltam 8k xpt kaptam, pedig nem sokat lőttem. Páncél rendben van. Nem érzem op nak M1 már jó ideje ilyen sőt még jobb is. Az meg, hogy annyi van belőlük annak köszönhető, hogy akinek megvolt már rég, nem használta pvp ben mert harmat volt . Most viszont végre igazi Tank lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest