- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
MikaVejneGI #15049 üzenetére
Annyit meg, bezsálotam
Rendkívül szórakoztató a játékmenet a tankkal. Tetőlemezre tolja az ATGM-eket, lehet konfigolni td-nek és light-nak is.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10 #15046 üzenetére
Ma esett 21. szinten vagyok. A tavalyi sergant york és a griffin 120 továbbá az idei 6os type kifullozva
Akik type 10 el rohangálnak vagy karanténban nyomják napi 20 órában vagy fizettek.
Mennyit játszol átlag naponta? Dicséretes a 36. szint költés nélkül. -
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10 #15044 üzenetére
ugye ezt nem gondoltad komolyan
A 10 est megvenni lehet, most költesz 300EU-ut vagy fél év múlva megveszed 146EU-ért akciósan
Napi 2 óra küldetés optimalizációs játékkal legolcsóbb beugróval 18. szinten vagyok.
Az összes BC boostert elteszem a következő BP-ra. -
yodamester10
őstag
Valakinek sikerült már eljutni a type 10-ig?
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10 #15042 üzenetére
Igen arra, de régen menüből ki lehetett kapcsolni, most nem találom.
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10 #15040 üzenetére
16-23 ig.
És azt esetleg tudja valaki, hogy a bevezető animációt hogy lehet kikapcsolni. Márt túrtam a config xml-t de nem jutottam előbbre.
-
yodamester10
őstag
Valaki tudja meddig tart ez az artys mizéria?Ki nem állhatom őket.
-
ughhh
senior tag
Ki hogy áll a BP-ban? Nyitottam 7. havi ládából 10.000BC 2,x EU, kicsit elgondolkodtam aztán beugrott, hogy ez 2 sör ára, haljanak éhen
Nagyjából meglesz a tavalyi Griffin 120 hiperszónikus ATGM rakétája de amit ide beírtam, hogy kényelmesen meg lesz a fele az felejtős. -
scyllarus
veterán
Srácok, ezt be lehet fejezni, vagy folytassátok privátban.
Végszükség esetére van off topikunk is, bár azt senki sem használja, és határok ott is vannak. -
AssAssynn
őstag
Üdv,
amíg keresi a match-et a játék, addig ALT+TAB-al böngészőben szoktam ezt-azt csinálni, és ugyanúgy térek vissza a játékba megnézni, hogy talált-e már, elindult-e már. Egy pár napja elkezdte, hogy ha úgy megyek vissza a játékba alttabbal, hogy már épp a töltőkijelző végén van a kép, akkor egy kék-halált kapok "video scheduler internal error" címen (laptopról nyomom).
Másnál is megvan ez a probléma? -
zolo0525
tag
válasz
Kean_Sorbo #14683 üzenetére
Igazad van,ez egy igazi veréb klán
Ilyet ír nekem : nem voltál túl aktívÁtlag 10-12. helyen voltam pontszerzésben,persze egyszer sem hívtak heroinba
Nahh,innét kérdezem,akik alattam voltam kb 20 játékos,őket is ugrasztottátok?
-
Delta91
kezdő
válasz
yodamester10 #15025 üzenetére
A játék gagyi az igaz, na de a játékosok milyenek.... nem foglalnak, kilépnek a csatából, csapattárs kill.... ilyenkor szoktam offolni és mással játszani.
-
yodamester10
őstag
válasz
MikaVejneGI #15022 üzenetére
-
Delta91
kezdő
válasz
Hali. Ha online leszel, megy az inv.
-
keneseig
tag
válasz
MAG-ot ajánlanám.De én nem vagyok officer...
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Hosszú idő után újra elővettem a játékot.
Keresek aktív magyar klánt , vagy csapatot.
Atis ingame néven játszom.
Köszönöm. -
Franky74
aktív tag
Helló!
Az "új" ficsőr, nagyon idegesítő!! Nem lehet kikapcsolni/vékonyabbra cserélni, a feliratokat a képen?? Gondolok itt minden megjelenő feliratra, a játék közben, erősebb színű és vastagabb lett!!
Nagyon zavaró... -
Sunsetjoy
aktív tag
Ebből:
Be the first player in battle to destroy a single player vehicle or 3 AI vehicles.
Lett ez:
Destroy a single player vehicle or 3 AI vehicles before anyone else achieves a single kill
Hmm, igen, mert az elsőnél a 3 AI jármű kinyírásáig figyeli, hogy ki az első, de a javítottban ha bárki is csinál killt, már nullázza mindenkinél a számolást. -
ughhh
senior tag
Az első mission fül második feladata. Az angol fordítás gyárilag hibás volt de javították.
PVE lőj ki három tankot és legyél az első - ez lett javítva erre: elsőként lőj ki hármat míg más egyet seFixed the description of the Battle Path mission requiring you to achieve (for example) a kill or three kills before anyone else (in reality, the mission requires you to achieve three kills before anyone else achieves a single one)
-
ughhh
senior tag
válasz
yodamester10 #15014 üzenetére
Tegnap este sikerült: az enigma csataút tankokkal 3 tankot lőhetsz ki és legyél az első pve küldetés, ezzel tönkre is vágtam a szervert
a mission fülön narancssárgával "in progress", csináltam screnshotot ez eredményről, abban a pillanatba ki is dobott a játék és nem lehetett elindítani, server hibaüzenetet dobott.
-
scyllarus
veterán
1 nap alatt visszakaptam a befizetett arany értékét, sőt, így innentől nyereség minden megszerzett dolog. Szerintem megérte.
-
ughhh
senior tag
Meglett a hatos, beleolvastam a második mission 1. küldetésébe: pve sebezz 15.000-et a BP tankokkal, type 64 meg a fos 6-os. Az első mission 2. küldetése majdnem meglett (legyél első, de csak 3 tankot lőj ki) , de ammoreccset lőttem full hp tankba.
Itt én el is engedem a dolgot, 700HUF 5,6 prém, ty AW keresek valami értelmes elfoglaltságot.
Már gyúrnak a következő BP-re a +1000BC a következő szezonra érmékkel.. Részemről haljanak éhen -
AssAssynn
őstag
válasz
yodamester10 #15003 üzenetére
Nem lehetne ezt okosba megoldani?
Most néztem, 4 millióért lehetne csinálni egy Battaliont. Mi lenne, ha itt a fórumon szövetkeznénk, hogy egyikünk csinál, hogy a másiknak adja ezt a Contract-ot, aztán fordítva a másik megteszi neki ugyanezt? -
sith7
félisten
Nálatok megy a játék ?
-
sith7
félisten
válasz
yodamester10 #15001 üzenetére
köszi
Delta91
Az igen ... -
Delta91
kezdő
válasz
yodamester10 #14999 üzenetére
Klán Contract teljesítése után adja. 1 darabot ad a parancsnoknak amit ezután kioszthat xy embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest