- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
yodamester10 #14398 üzenetére
A twitteren azt írták, a 0.28-cal jön a hidraulikus felfüggesztés modellezése a játékba.
Vagy nem arról van szó? (Nincs Altayom) -
PitLee
őstag
válasz
yodamester10 #14398 üzenetére
Nekem nincs meg, de gyakorlóba be lehet vinni.
Elvileg emelni vagy süllyeszteni lehet "E"-vel,
a billegtetést meg automatice csinálja, ha a löveg süllyedés vagy emelkedés eléri a korlátait, akkor a tank test billentésével még rádob egy kis pluszt.
Úgy nézheted meg ha pl: ha külső nézetben maxra magad elé célzol, majd jobb klikk nyomva tart és egérrel elforgatod a kamerát. -
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy akinek meg van az ALTAY,hogy kell billegtetni mert nem jövök rá
-
Pero81
csendes tag
Na kérem.Ma elindult a beharangozott verseny.Mondjuk gondolhattuk volna hogy megette a fene az egészet,amikor vasárnap még úgy volt,hogy európai idő szerint,16.00-tól lesznek a versenyek.Estére ezt 18.00-ra változtatták.Ok,hurrá,akkor megyünk.Egy francia klán lett az első ellenfelünk.Úgy 19.00-kor elindult az első mérkőzés.Persze mivel kevés bírójuk volt,azt mondták menjünk bíró nélkül,és print screen a végéről.Rendben.A második menetre 1,5 ÓRÁJA VÁRUNK,angolul beszélő bíró nem hajlandó szóba állni egyik féllel sem.Akik oroszul beszélnek csak,azok igen,de ki a franc érti mit akarnak?Inkompetens,felkészületlen bagázs.Össze-vissza beszélnek,homlokegyenest másképp értelmezik a szabályokat,ezen vitatkoznak,ennyi kiderült.Szerintem ezek miatt az arcok miatt nem sok jövője lesz ennek a platformnak....
-
Kangas
csendes tag
Hali! Rég néztem be, több dologra reagálok. 1. Nekem nincs gondom a grafikával, pedig csak közepesre vagyon állítva, mondjuk a monitorom szuper jó (LG UltraWide). 2. Szeretem a Merkavákat, elsősorban a tárjuk miatt, de a páncélozottságuk sem rossz. 3. Event elengedve, nem farmolható ki. Feladatok (végigcsináltam) egy része szerintem is idióta. 4. Még a feladatok teljesítése közben összefutottam néhány Altajjal, nem tűntek túl vészesnek, csipegettem őket. Mondjuk nem mind volt "felaranyozva"... 5. Sok függ a parancsnokok fejlettségén. Ken Sorbonak nagyjából igaza van abban, hogy lényegileg elég két ezredes, Sabrina meg Holzklau. Bár nekem vannak más, igencsak jól használható kedvenceim is. Meg vannak vaksi kuka parancsnokok is, totál haszontalan képességekkel felszerelve. 6. Nálam újabban - utolsó két peccs után - nincsenek kiakadások a játékban (igaz a netem is jó, most éppen 312 Mbps). Ping és Fps is rendben, utóbbi szinte soha nincs 60 alatt, ha nem korlátozom le a videokártyán, akkor jellemzően 170 feletti - ami teljesen értelmetlen és felesleges. 7. Nagyon sok lett az idióta a játékban az összeborulás óta. PvE-ben előfordul, hogy egyedül többet csinálok, mint a többi négy. A másik 2 módot ritkán játszom, de ahogy a TS-en hallom, ott sem sokkal jobb a helyzet. Esténként, mire lefekszenek a gyerekek, valamit javul a helyzet. Újból megnőtt a csapattársra lövödöző játékosok száma, talán az event miatt. 8. Ránéztem a kláncsaták beharangozására - hát túl sokat nem értettem belőle. Majd meglátjuk, nem ártana valami újdonság az AW-be. 9. A francia ágtól nem várok sokat, bárcsak tévednék. A WoTban volt néhány egész jó francia tank, de a legutálatosabb is közölük való volt. 10. Az amcsi tankokat nem szeretik az orosz játékfejlesztők. Az eventes prém se ér szinte semmit, a t10-es Abrams jó, de a többi ment a tartalékba.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Franky74 #14392 üzenetére
A RU szerveren nem volt ilyen.
PvP/PvE-ben azonnali kitiltás járt ha saját csapattagot lőttél ki, vagy meglőttél háromszor. (1nap/1óra)
Globálban pedig volt egy szabály, ha valaki kilőtt és jelentettet, az azonnali bannal járt. Ugyanez vonatkozott a "belilult" játékosokra is.
Ilyen egyszerűen megoldotta a mail.ru.
Az összeborulás szerverén meg ha PvP-ben lebontod a fél csapatodat, akkor is vígan szaladgálsz a csatában. -
Franky74
aktív tag
Hali!
Már azt hittem nem lehet überelni azt a játékosállományt akit "kaptunk" a szerver egyesítéssel.
Aztán a ma délutáni meccsen sikerült mélyebbre taszítani kétségbeesésem! Az egyik foglalópontot(bombázó) foglaltuk ketten és a PK-69es klán egyik játékosa direkt belém lőtt, h a velem foglaló klántársáé legyen a pont!
...Remek... két percel később másik pontfoglalásnál, egy játékos ki is lőtt, h elfoglalhassa azt a pontot...
Szerintem kicsit ráhagyom ezt a játékot pihenni... -
Pero81
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #14388 üzenetére
Kevéske???????
-
_Szasza_
tag
válasz
Kean_Sorbo #14385 üzenetére
Jó kis ág lesz ez a francia, már ami az MBT - ket illeti. A TD - k nekem valószínű free xp - k lesznek
-
Franky74
aktív tag
Hali!
Ez az event csak arra jó, h felb@sszon és letöröljem a játékot!! Ennyi f@sz játékost és még a játék is rásegít, mert direkt a szo*ó oldalra rak!! A feladatok meg egyszerűen logikátlanok! És még szépen fogalmaztam...
-
Kean_Sorbo
őstag
Jön a Tier 10: Char Leclerc T4 MBT 140-es löveggel.
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Dr.Én
veterán
válasz
yodamester10 #14382 üzenetére
ez már nem rajtunk múlik, ha nem a fejlesztő emberkéken akkor...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Kean_Sorbo #14380 üzenetére
Előbb utóbb csak fejlesztenek, javítanak az egészen...remélem...
visszább vettem amit írtál... -
Kean_Sorbo
őstag
Akadozik bizony. Mindig variálnak a motorral valamit, de nem tudom miért. Fél évvel ezelőtt volt egy peccs, akkor "vajsima" volt az egész.
Teljesen mindegy mit állítassz, egyedül az Object detailt kell a maxról eggyel visszahúzni (mert ott bugos már a kezdetek óta), a többi mehet fullon, mert semmi jelentőssége egy 1070-es kártyán, ha a fix 60fps a cél. -
-
Dr.Én
veterán
válasz
Gubu0101 #14372 üzenetére
Nem ártana neki...Most vissza jön egy Frontline mód, ami nagyon jó, de ott is nagyon érződik a szopóroller és manipuláció...sajnos...
PVE rész is élvezetes...
ha tudnának fejlődni ezen játékkal , graf , sok új pálya és graf téren, akkor még jobb lenne, még több játékost vonzana ! -
Dr.Én
veterán
válasz
_Szasza_ #14370 üzenetére
Én a WoT-ra a három év alat kb 350000-et elbasztam legalább
ide nem fogok, mert már most ezen pár nap alatt olyan élvezetes a játék, a grafot leszámítva hogy nagyon tetszik! nincs az hogy beszűkült cél kereszttel a lövedék le esik a tank előtt a földbe vagy szellem lövedékké válik , vagy mikor papír tankról lepattan 300-as pennel, vagy megeszi a lánc
Szóval van mit fejlődni a játéknak, de tetszik nagyon!!! -
_Szasza_
tag
Nah, mégegy loot boxos prém 10 - es
Van aki kiad a VT5 - ért 70 eurót?! Az ok hogy tier9 de egy kicsit túl van tolva...
Nagyon elment profit irányába az AW... Az elején még gyakrabban és nagyobb akciók voltak, nem beszélve arról, hogy aranyért is lehetett venni...
-
Kean_Sorbo
őstag
Néha sajnos beakad valami a fogaskerekek közé. Tegnap én is pont ezért hagytam abba, az ötödik ilyen csata után.
Pedig van játékos, simán összerekhatná a saját tier-eket. De nem, itt is erőltetik ezt a +2 tiert.
Kérdem én, mit kezdjen egy C1 Ariete, Abrams stb. a tízes APS-el felbuffolt 6 másodpercenként lövő 80 km/h-val közlekedő Armata ellen? Akkor a 140/152-es csillagrombolókról ne is beszéljünk. -
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #14364 üzenetére
Kipróbálta, T8 pvp, végig t10 ben voltam, kapják be, kis pihi következik.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #14364 üzenetére
Az vicc hogy Te is forumozol game helyett
.Sajnos meg lett baszva a játék. P2W, cheet, stb.. vagy meguntam ezek miatt.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
_Szasza_ #14358 üzenetére
Igen, a 10-es tier nagyon buta emberek gyűjteménye. Mi ezért megyünk inkább nyolcasban. Ott még van játék.
Egyik tier-ben sem látni azt a féktelen körbe-körbe rohangálást, kapkodást, mindenféle taktika hiányát, mint ott. Gondolom úgy vannak vele, hogy attól nincs nagyobb tank, így egy gonddal kevesebb.A 99A2-140-et toronygyűrűn lehet lőni (attólt az egész lebénul), vagy teljesen az alját.
-
_Szasza_
tag
Tier 7 - 8 al szerintem semmi gond, az viszonylag jól kiegyensúlyozottnak tűnik, az tényleg kikapcsolódó játékélmény, de a tier 10...
Amúgy nekem a 99A2-140 a kedvencem (ezt korábban már írtam), ami eddig szembe jött orrba szájba átlőtt szemből, bármivel voltam és ugye az nem kicsit sebez... Én speciel azt nem tudom hol lehet belőni szemből...
-
ughhh
senior tag
T10 be ne menj fel, csak ha van 200EU felesleged!
Az aktuális P2W tank az altay, csak hátulról tudtam eddig sebezni.
Ha vannak itt szakik akkor igazítsanak ki.Elég régóta játszok vele, de most megvettem a doom 1-3 összes kiegészítést 2 EU -ért és több örömet okoz mint az AW.. (neeem wotozni nem fogok
)
-
_Szasza_
tag
válasz
Franky74 #14355 üzenetére
Én az eventet speciel hagyom a fenébe. Az M1A1 storm meglett (bár minnek, egy rakat fos szerintem) még a tier 6 - os kis csodán gondolkozom, de a PVE - s küldik teljesen kikészítenek....
Más.
A Merkava ág kedvezményének köszönhetően ismét rászántam magam, hogy megszerezzem a 10 - eset. A 9-es Merkava 4 nél tartok, már csak 300k xp kellene, de nagyon nem megy vele. Konstans tier 10 oda meg sztem kevés...A 10 - es jobb azért? Jobban érvényesül? Megéri?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a tier 10 játékmenet külön állatfajnak tűnik nekem. Az hogy minden 2. lövés megy a levesbe az APS (vagy mi) védelem miatt, egyszerűen hülyét kapok. Ráadásul itt tényleg 1 hiba és garázs. Olyan mintha egy külön játék lenne az AW - n belül a tier10.
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Beletoltam Jó pár órát...
illetve tegnap kaptam egy hét prémet....Type 59-et..ami Wot-ba is megvan , legalább is hasonló...
egy dolog ami zavar, a grafika....minden másban nagyon tetszik
sokat fogok vele játszani valszeg... graf fejlesztés várható? -
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #14353 üzenetére
Én az egész francia ágat várom, eddig csupa jóság szivárgott ki.
-
Franky74
aktív tag
Hali!
Nektek is nehezen halad az event?? Annyi az agyhalott, most vagyok a 15 pilóta nélküli repülőgép lelövésénél, globalban. 20 meccs alatt 3at tudtam lelőni, ezek a zombik ahhoz is f@szok, h egy pontot elfoglaljanak.
Kezd idegesíteni a játék és a játékosok, lehet pihentetni kéne... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PitLee #14352 üzenetére
Már kb. egy éve megígérték a kóreai tankokat. Nagyon úgy néz ki, hogy lassan eljön az ideje egy újabb ágnak. A hidrulikus futóművek elég szépen teljesítenek a játékban.
Én viszont a francia AMX Leclerc-et várom. Biztos jó móka lesz egy ilyennel csapatni. Bár páncélt ne nagyon várjunk rá. -
PitLee
őstag
válasz
Imilenni #14351 üzenetére
Valóságban a törökök fejlesztik, a futóműve olyasmi lesz, mint a Dél Koreai K2 Black Panther-nak is van, valami hidraulikusan előfeszített, amit ezáltal tudnak süllyeszteni vagy emelni, így az alvázat mind jobbra, balra, előre hátra, tudják billenteni.
-
Dr.Én
veterán
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
-
blanky
tag
Ezeket a kódokat próbáld meg beváltani, egy évesek, de hátha működnek még:
DEZGAMEZJAN2018
JINGLESJAN2018ill. az Alienware Arena-n még mindig lehet kódot kérni!
-
PitLee
őstag
Itt elvileg bármely tankra jobb klikk a fejlesztési fán, lehet az prém vagy egy még nem kifejlesztettet nagyobb tank és beviheted teszt pályára.
ui: A GameCenter-nél (launcher) nyomogatod a gombot (nem tudom pontosan, valami "Get Bonus "....) akkor most bejelentkezési ajándék van minden nap, ahol a negyedik nap pl: egy prém nap, amit az inventoridba tesz és akkor aktiválod amikor akarod. -
_Szasza_
tag
Idióták mindenhol vannak
Szerintem az elején még nem érdemes költeni a játékra, inkább húzz minél több ágat, próbálj ki több osztályt, mi fekszik neked jobban, majd utána 1 - 1 leárazásnál esetleg érdemes beszerezni 1 - 1 értelmesebb prém tankot. Viszonylag gyakran vannak bónuszok +kredit/xp stb, azokkal lehet fejlődni.
Amúgy amit Kean_Sorbo írt a 14341 posztban kb minden szavával egyetértek és megfontolandók
Sokkal pörgősebb a wot - nál, pláne mióta global server van, dinamikusabb az egész. Nekem speciel pont ezért tetszik. A pálya ismereten és a jó helyzet felismerésen nagyon sok múlik.
Itt a sidescrap (vagy hogy írják) nem igazán működik, úgyhogy arra nem érdemes alapozni.
Sok mindenről lehetne írni, próbálgasd, ha valami van kérdezd meg, ha tudunk válaszolunk
-
Kangas
csendes tag
Olyan valóban nincs, hogy sebezni sem tudsz, és pillanatok alatt vége. De azért az MM itt is szemét, van bőven 10:0 csata. Ráadásul szerintem nem kizárt, hogy egybe számolja a PvE, PvP és GLO csatákat. (Mellesleg ez szinte 3 különböző játékot képvisel, csak a tankok meg nagyjából a pályák azonosak.)
Amúgy a tavalyi téli event jobb és könnyebb volt, mint a mostani. Most túl sok volt az idétlen, vagy gyakorlatilag (számomra) megcsinálhatatlan feladat. Rámentek kicsit a pénzre is, ha nem ülsz 24 órát a gép mellett, akkor nem végezhető el az event. Vissza is fogtam magamat, nem ér meg annyit az Altaj, nem fogom elérni. Feladatok befejezve, Alisa megvan, szép, vak, süket és béna, a legrosszabb parancsnok. Nem szerzett még kék csillagot. Jó bót volt - de elszórakoztam másfél hónapot és csak a kezdés került pénzbe, tényleg méltányos összegbe (egy mozijegy ára 2 főre).
Még annyit, hogy újabban a PvE is szar nálam. Egészen elképesztően hülye csapattársakat tesz mellém, este is, amikor a beteg gyerekeket már lefektették. Ráadásul itt is megjelentek a globálból ismert ruszki hülyegyerekek, akik lövöldöznek rád, vagy direkt akadályoznak. Nem vicc, csak azt csinálta, bárhová mozdultam, keresztbe elém állva követett a játék kezdetétől kezdve, ellenfélre lövés nélkül. Szerintem WOTos provokátorok... -
Dr.Én
veterán
válasz
Kean_Sorbo #14341 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Tanuló üzemmódba vagyok ezerrel! Hátulról csipegetem az ellent, másod vonalról.. Ami eddig nagyon fekszik. -
Kean_Sorbo
őstag
Egy jótanács. Ez sokkal pörgősebb játék mint a wot. Aki nagyon bátor, hamar a garázsban találja magát.
Gyakorlatilag itt "nincs" célzásidő, ha szar helyen kapsz szpotot, olyan fókuszt kapsz, hogy full HP-ról lenulláznak.
Ezért nagyon fontos a pályaismeret. Ha valahol gáz van, akkor onnan puconli kell. Lehet is mert gyorsak a tankok. -
Kangas
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #14316 üzenetére
Kösz! Bár ez a református névnap gyerekkori felhomályosításom szerint - de azért egészségedre utólag is!
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Mondom ma ki próbálom ezen tankos játékot, mert a WOT kicsit már ideg tépő, 18000 csata után pihentetni fogom...
első pár csata után azt tudom mondani hogy miért nem kezdtem már bele előbb is?!!!
remélem itt nincs olyan hogy még sebezni se lehet és fél perc alatt ledarál az ellen??de eddig nagyon tetszik, olyan nyugis, egyszerű...majd hétvégén tolok bele pár órát, amikor lesz időm...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Nyethuszar #14336 üzenetére
Ha komolyabban "kémkedne", akkor az hamar kiderülne. Szerintem nagyob a füstje mint a lángja.
Az viszont aggasztóbb, hogy a motor miatt beharangozott "itt nem lehet csalni" dolog, fabatkát sem ér.
Én ugyanúgy fogok tovább játszani. Ha meg valakinek a csít a hobbija, hát lenyelem. Ez van, nem tudunk ellene tenni, kb. mint az életben. -
blanky
tag
válasz
Nyethuszar #14336 üzenetére
Amennyiben csak a futó alkalmazások listája kerül továbbításra, semmi ok aggódni. Mondjuk nem is másról van szó...
-
Nyethuszar
tag
válasz
_Szasza_ #14334 üzenetére
Azért az AW val egy időben futtatott Steam, Uplay, Origin, BattleNet, Discord, böngészőben nyitott email fiók,facebook, torrent kliens vagy ezek közül akármelyik "önkényes" vizsgálata valamilyen ruszki launcher által, már nem annyira megnyugtató szerintem..
blanky: na igen, ha VALÓBAN CSAK annyi kerül akkor az elfogadható még.. De ezt ki tudja bizonyosra. Mindenesetre kíváncsi leszek a hivatalos szövegre erről ruszki részről
-
_Szasza_
tag
válasz
Kean_Sorbo #14332 üzenetére
Ez így speciel már logikusabbnak (és megnyugtatóbbnak) tűnik.
@blanky:
Ez volt az első, ami eszembe jutott, hogy valójában ezt más játékok is csinálják/hatják, csak valójában fingom/unk sincs róla. -
blanky
tag
válasz
_Szasza_ #14331 üzenetére
Más játékok is csinálnak hasonlót, gyűjtik a géped paramétereit, hardver elemek listáit, telepített programok listáit, stb. (pl. WOW) elég régóta. Nem nagyon tudsz mit tenni, elfogadod, vagy elfelejted az adott játékot.
Én a magam részéről tojok rá, hogy ki mit gyűjt, az asztali gépemről játszok (és csak játszok), ami fontos, és szarul érintene, ha másnál kötne ki, az a leragasztott kamerás, VPN-en keresztül NET-re csatlakozó laptopon van -
_Szasza_
tag
Nyilván a csalókkiszűrése és a játék optimalizálása a "cél" de hogy végigpásztázza a gépedet, a szoftvereidet... Abszolút nem bizalomgerjesztő...
-
zolo0525
tag
válasz
Kean_Sorbo #14329 üzenetére
wt-ben már régóta fut egy algoritmus,ami kiszűri a csalókat. Jelentéseknél visszaellenőrzik a játékot,volt,hogy 351 játékost vágtak ki végleg a játékból. Tegnap besokalltam kissé,el is küldtem a jegyet a törlésre.Utóbbi 2 hét nagyon bosszantó volt a játékban
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
zolo0525 #14328 üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy nincs a játékban erre lehetőség. Akkor ezek szerint van.
Csak azt nem értem, hogy egyeseknek miért éri meg csalni. Nekem saját magam előtt égne a pofám,ha valami program lövöldözne helyettem.
Szégyen, hogy minden online játékot megfertőznek ezek a telhetetlen emberek. -
blanky
tag
válasz
_Szasza_ #14326 üzenetére
Lényegében igen. Úgy módosult a játék szerződése, hogy TE erre felhatalmazod őket. Mindezt azért, hogy a csalókat sikeresebben tudják szűrni.
Azt gondolom, hogy egyelőre ez csak az orosz nyelvterületen játszókat érinti egyrészt mert az elején szó van róla, (mail.ru game project játékosai) másrészt az európai honlapon egy mukkot sem írnak róla, pedig kéne...
-
_Szasza_
tag
Ez miez? Próbálom google fordítózni, de amit kihámozok... Megnézik a számítógépére telepített szoftverekre vonatkozó információkat, beleértve az operációs rendszert,képernyőképeket, számítógép , annak alapvető paramétereit... Ezt így hogy? Nem necces ez egy picit? És ez a mai naptól él, ha elindítom a játékot?
-
PitLee
őstag
Nem olyan rég kezdtem újra és nem igazán értettem ezt az "eventet", hogy ,mit ,hol ,miért kel venni, nyitni, de itt egy vidinyó róla.
Armored Warfare - Battle Path, Is It Worth It?
link -
ughhh
senior tag
A mai naptól az oroszok áttúrják a számítógéped tartalmát és amihez kedvük van azt átküldik a saját szervereikre.
[link] -
PitLee
őstag
A ma megvettem a Magach5-t és volt tapasztalati pontért nyitható Camo a fejlesztési fájában és miden járműre feltehető.
A kérdés van-e még ilyen masina, amelyik fejlesztési fáján van tapasztalati pontért nyitható álca festés ? -
PitLee
őstag
válasz
Kean_Sorbo #14318 üzenetére
Kösz
-
PitLee
őstag
Üdv
A camo-s álcafestés ami goldba kerül, azt ha megveszem minden járgányra elérhető vagy csak arra az egyre? -
Kean_Sorbo
őstag
Iszok ma egyet az egészségedre Kangas!
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #14314 üzenetére
Köszi a tippeket, az a vonal a kedvencem
-
Kean_Sorbo
őstag
Ha esetleg valakit érdekelnek az LT tankok, akkor itt van néhány pályára való taktika, felvehető pozíció:
M8 Bufford - Cold Strike - 10500 dmg/6 kill
M8 Bufford - Lost Island -7122 dmg/ 2 kill
ASCOD LT - Pipelines - 7893 dmg / 2 kill
ASCOD LT - Narrows - 6313 dmg / 2 kill
Stingray 2 - Roughneck PvP - 6865 dmg/4kill (Ez nem tegnapi, de ezt a pályát nem változtatták azóta.) -
Urak, legyetek szívesek a Topikgazda fentebbi kérését szem előtt tartani, és a cicaharcokat másutt megvívni, erre itt senki sem kíváncsi. A személyeskedést, és főként egymás fenyegetését pedig befejezni, mert azt nagyon nem tűrjük, és rövid úton innen is kint találhatja magát aki ezt nem tudja betartani.
-
zolo0525
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne,ti is állandóan komplett orosz csapat ellen játszotok ? folyamatosan ? Azért kérdezem,hogy mi értelme volt a globális szervernek ?
-
scyllarus
veterán
Az eleje (még) megmaradt. Mindenki felvázolhatta az álláspontját.
Szemlátomást nem fogtok egymásra hatni, akármeddig gyurmáztok ezen.Ennyi legyen elég.
Innentől nem sima törlés lesz, hanem modker is, ahol jó szívvel osztogatnak pihenőt a mondanivaló higgadt megfogalmazásához segítségként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest